Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 18, 21:07)
Prireike ir man pagalbos del pudrytes 4u.gif  uz 5 menesiu reikes paciai daryti progini makiaza , bet neturiu ilgai isliekancios pudros, reikia kad issilaikytu daugiau nei 12h ir graziai atrodytu 4u.gif  Kazkaip niekados i tai demesio nekreipdavau pirkdama ir nesu bandzius jokiu ilgai isliekanciu pudru g.gif  gal ka galetumete patarti is asmenines patirties, gal atsimenat kokiomis pudromis jums kosmetologes daze ? Galvoju apie mineraline pudryte, jos pastebejau ilgeliau islieka nei kremines g.gif

as zinok irgi del tos pacios paskirties pirkau kremine, tai nusipirkau dior forever, nors dar balius tik liepa, bet kolkas labai patinka, graziai veidukas atrodo ir nesubega i rauksles kas man daznai nutinka su kitom doh.gif
makijazu temoj esu idejus makijaza savo su ja, gali paziuret kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 05 19, 09:43)
as zinok irgi del tos pacios paskirties pirkau kremine, tai nusipirkau dior forever, nors dar balius tik liepa, bet kolkas labai patinka, graziai veidukas atrodo ir nesubega i rauksles kas man daznai nutinka su kitom  doh.gif
makijazu temoj esu idejus makijaza savo su ja, gali paziuret kaip atrodo  4u.gif

Aciu Shemsa 4u.gif O kaip issilaiko ji tau ? As dar galvoju buvau kazka is Mac repertuaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 19, 11:34)
Aciu Shemsa  4u.gif  O kaip issilaiko ji tau ? As dar galvoju buvau kazka is Mac repertuaro g.gif

turejau mac kazkokia long stay ar kaip ten vadinas, tai nepatiko labai mates ant veido, na dior, tai ji man tarsi prilimpa ant veido, aisku po kiek laiko islenda blizgesys, bet neperdaug, bet pati pudra stovi vietoj, niekur nejuda, tai manau ir blizgesiuka, po pusdienio gaslima pudra papudruot 4u.gif
Atsakyti
O numeriuka koki emei ? Man Une mineraline gerai laikesi, gal gali issilaikyma palyginti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 19, 11:51)
O numeriuka koki emei ? Man Une mineraline gerai laikesi, gal gali issilaikyma palyginti  4u.gif

as emiau pati sviesiausia 010, bet ji zinok linkus patamset truputi, na une 030 lygtai, bet man kazkaip jos nesulyginamos, nes une tokio svytejimo turi, nu zinok istikro ja senai naudojau, reikes siandien pasidazyt ir palyginsiu veliau, ok?
o kur tu gyveni, kokiam rajone? galeciau biski ipilt pabandyt tau dioro, bet kazin ar tik nebus tau persviesi tau ji 010 g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 05 19, 11:54)
as emiau pati sviesiausia 010, bet ji zinok linkus patamset truputi, na une 030 lygtai, bet man kazkaip jos nesulyginamos, nes une tokio svytejimo turi, nu zinok istikro ja senai naudojau, reikes siandien pasidazyt ir palyginsiu veliau, ok?
o kur tu gyveni, kokiam rajone? galeciau biski ipilt pabandyt tau dioro, bet kazin ar tik nebus tau persviesi tau ji 010 g.gif

As prie Canary wharf 4u.gif Mes Une prisimenu vienoda pirkom, t.y. as pamacius ant taves pirkau biggrin.gif tai spalvyte man idealiai tinka smile.gif
Bandysiu ziurinetis, skaitinetis dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 19, 12:09)
As prie Canary wharf 4u.gif  Mes Une prisimenu vienoda pirkom, t.y. as pamacius ant taves pirkau biggrin.gif  tai spalvyte man idealiai tinka smile.gif
Bandysiu ziurinetis, skaitinetis dar  smile.gif

aaaaa as Hainault
Atsakyti
ateinu su pagyrimais apie Gerard's krempudrą easy finish thumbup.gif įsigijau vitrina pro konsultantės įkalbėta, ir labai džiaugiuosi. mano oda mišri, linkusi į riebumą (šiuo metu ypač blizga T zona), bet yra vietų, kurios išsausėjusios ir negražiai pleiskanoja, o padengus kitomis pudromis vis tos vietos išryškėdavo. ši pudra labai ilgai išlieka (rašo,kad atspari vandeniui, vakare tenka valyti bent du kartus, kad veidas liktų tikrai švarus),gana gerai maskuoja, nesudaro kaukės efekto, odai suteikia gyvybingumo, kažkokio spindesio, nors ir neturi jokių švytinčių, blizgančių dalelių. maloni tekstūra, kvapas, užsitepa ir pasiskirsto gana lengvai tepant bet kuriuo būdu-teptuku, pirštais, kempinėle. porų nekemša, nes naudojau beveik savaitę kasdien ir jokių blogumų neišryškėjo. vienintelis minusas-atspalvių pasirinkimas lietuviškoms odoms ribotas. pasiėmiau patį šviesiausią nr., bet kaip čia pasakius...jo šviesumas kaip ant įdegusios ir vidutinio tamsumo odos atrodytų gražiai arba šviesiai odai vakariniam makiažui. matyt italai kūrė pagal savo odų atspalvius biggrin.gif
Atsakyti
gal kas gali palyginti guerlain parure extreme ir parure gold maskavimą bei laikymąsi, ar gold daug atsilieka nuo extreme?
Atsakyti
Merginos, pagelbėkit 4u.gif

Mano oda mišri, jautri, linkusi į pabėrimus

Renkuosi pudrą, išsirinkau šias:

- MUFE HD
- Estee Lauderio Double Wear
- Estee Lauderio Double Wear Light
- Estee Lauderio Ideal Matee
- Clinique Perfectly Real (kažkada bandžiau, patiko)

Pagrindiniai kriterijai - vidutinis maskavimas, matiškumo išlaikymas apie pusdienį, natūralus vaizdas ant veido, noriu, kad nekimštų porų, būtų nelabai sunki ir laikytųsi visą dieną.

Kuri, jūsų nuomone, verčiausia dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 05 20, 13:55)

- Clinique Perfectly Real (kažkada bandžiau, patiko)

Pagrindiniai kriterijai - vidutinis maskavimas, matiškumo išlaikymas apie pusdienį, natūralus vaizdas ant veido, noriu, kad nekimštų porų, būtų nelabai sunki ir laikytųsi visą dieną.

Kuri, jūsų nuomone, verčiausia dėmesio?

tai rinkites ta kuria bandete ir kuri patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 05 20, 14:35)
tai rinkites ta kuria bandete ir kuri patiko 4u.gif

Bandžiau tik Clinique - patiko, bet būna ir geriau 4u.gif
Atsakyti