Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Gisana @ 2012 09 30, 17:29)
geras. man ten nemokamai įpildavo tiek, kad užtekdavo kokiems 10 kartų  biggrin.gif

is tiesu, vaizdelis graudus, nes tie du lasai issitepliojo ant induko sieneliu ir dabar jis praktiskai tuscias smile.gif
Atsakyti
Gal Klaipedietes galetu pasakyti ar senamiestyje esancioje Kristianoje konsultantes ipiltu Chanel vitalumiere pudros pabandymui? Vis galvoju apie ja, bet pirma noriu pasibandyt ar tiks atspalvis, dengimas ir pan. Akropolyje tiek Sarmoje tiek Kristianoje konsultantes labai jau pasikelusios, o senamiesty dar nebuvau..Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 09 30, 19:03)
Gal Klaipedietes galetu pasakyti ar senamiestyje esancioje Kristianoje konsultantes ipiltu Chanel vitalumiere pudros pabandymui? Vis galvoju apie ja, bet pirma noriu pasibandyt ar tiks atspalvis, dengimas ir pan. Akropolyje tiek Sarmoje tiek Kristianoje  konsultantes labai jau pasikelusios, o senamiesty dar nebuvau..Kaip manot?

Dievazi, ko Jus bijot tu konsultanciu ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 09 30, 19:03)
Gal Klaipedietes galetu pasakyti ar senamiestyje esancioje Kristianoje konsultantes ipiltu Chanel vitalumiere pudros pabandymui? Vis galvoju apie ja, bet pirma noriu pasibandyt ar tiks atspalvis, dengimas ir pan. Akropolyje tiek Sarmoje tiek Kristianoje  konsultantes labai jau pasikelusios, o senamiesty dar nebuvau..Kaip manot?

Siūlau eiti kur jums patogiau ir reikalauti, nes privaloma klientui įpilti pasimėginti, lai neknisa proto. Preitais metais Akropolio Kristianoje paprašiau Dior pudros mėginuko. Tiesiog atėjau ir drėbiau, kad man jo reikia ir žinau, jog jos turi duoti pasimėginti. Konsultantė nepatenkinta suburbėjo, kad mėginukai pasibaigė, o įpilt negali, nes indelio neturi. Tada nuėjau į Euro vaistinę, nusipirkau vienkartinį šlapimo indelį (mažesnio neturėjo biggrin.gif ) ir su juo atgal į Kristianą. Būtumėt mačiusios konsultantės žvilgsnį, galvojau, plyšiu iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet sukaupiau visą savo tvirtybę ir rėžiau maždaug "štai ir indelis". Ponia pardavėja bandė kažką bambėti apie pasimėginimą ant veido čia ir dabar, bet aš nesileidau į kalbas ir tiesiog gražiai užsiminiau apie pirkėjų teises. Iš karto beveik 0,5 šlapimo indelio pudros buvo mano rankose biggrin.gif užteko ne tik man, bet ir draugei keletą kartų pasimėgint biggrin.gif
Atsakyti
nu iwanka saunuole biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba.

O išbandžiųsių ekologiškas kremines pudras nėra? smile.gif
Atsakyti
Pabandziau as lancome teint idole ultra,nepatiko,netinka mano veido odai,per skysta man ji.Taip kaip lupdazis negraziai buna i lupu rauksleles subega,taip man krempudra atrode ant mano veido odos.Nesakau,kad pudra prasta.tiesiog jei matyt reikia grazesnes,lygesnes odos.Be to man sausina oda.
Bandziau Akropolio Dauglase,labai maloni konsultante,vargo kol isrinko man tinkama atspalvi,mat lancome pudros praktiskai visos i gelsvuma,atrodziau kaip lavonas doh.gif biggrin.gif man kaip tik i rausvuma reikia,bet viena issirinkome,tiko,02nr ir namo ipile pabandymui,sumokejau 3,90lt uz indeli,uzteko porai kartu pasitepti.Bet pasikartuosiu,netiko man si.Dar gavau YSL meginuka,tos naujos pudros,kuri Laimos zurnale yra biggrin.gif ,labai patiko!Graziai suligino veido oda,maloniai tepasi,veido oda minkstutele,maskuoja gerai.Veidas graziai spindi,nes turi atspindinciu daleliu.bet neatrodo,kad aliejum teptas smile.gif
Taigi keliausiu vel i Dauglasa,prasytis dar meginelio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 01 spalio 2012 - 08:19
QUOTE(iwanka @ 2012 10 01, 00:59)
Siūlau eiti kur jums patogiau ir reikalauti, nes privaloma klientui įpilti pasimėginti, lai neknisa proto.

hahahaha geras, saunuole, siaip tai is tiesu reiketu nustot prasyt malones, nes tikrai tam testeriai ir yra
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 10 01, 08:27)
hahahaha geras, saunuole, siaip tai is tiesu reiketu nustot prasyt malones, nes tikrai tam testeriai ir yra

Būtent, tam testeriai ir yra, tačiau gi konsultantės pačios juos išnaudoja arba, dar geriau, pardavinėja asmeniškai doh.gif

Papildyta:

QUOTE(Nanita @ 2012 10 01, 08:18)
Pabandziau as lancome teint idole ultra,nepatiko,netinka mano veido odai,per skysta man ji

Būtent dėl šios priežasties susilaikiau ir aš, nors konsultantė kartojo, kad vis tiek ji turi full maskavimą ir mano odai tiktų tiesiog idealiai g.gif įpylė pamėginimui, reiks pasitept kada, galėsiu parašyti ir aš savo įspūdžius smile.gif
Atsakyti
As neseniai isbandziau YSL pudra, atsidziaugti negaliu, lengvai pasidengia, nesubega i rauksles, labai naturaliai ant veido atrodo . thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos forumietes!! sudejus visu jusu zinias visas konsultantes 100kartu pranoktumet biggrin.gif taigi prasau jusu pagalbos, skaiciau foruma ir is vieno ir is kito galo, man pudru pasaulis visiskas kosmosas atrodo, bandziau raystis ant lapuko kokios rekomenduotinos, bet nutariau prasyt gal bus lengviau.
Taigi, noriu pudros geros, virs 100lt, bet gali ir pigiau buti, nesvarbu.
Oda mano sakyciau nera nei sausa nei riebi, vidutiniskai, kad ziemos metu sausesne. oda mano normali, neturiu spuogu, kartais koks islenda. noriu kad pudra butu lengva, atrodytu naturaliai, nebutu kaukes. bet kad ir jaustusi kad uzsitepei pudra, o ne kremu. ta prasme kad kazkiek maskuotu, oda sulygintu na zodziu biggrin.gif manau supratot mane. jei atsirastu kas man ka patartu butu labai smagu:) palengvintumete nors kiek man rinkimosi sunku kelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gafi @ 2012 10 01, 14:42)
Sveikos forumietes!! sudejus visu jusu zinias visas konsultantes 100kartu pranoktumet biggrin.gif taigi prasau jusu pagalbos, skaiciau foruma ir is vieno ir is kito galo, man pudru pasaulis visiskas kosmosas atrodo, bandziau raystis ant lapuko kokios rekomenduotinos, bet nutariau prasyt gal bus lengviau.
Taigi, noriu pudros geros, virs 100lt, bet gali ir pigiau buti, nesvarbu.
Oda mano sakyciau nera nei sausa nei riebi, vidutiniskai, kad ziemos metu sausesne. oda mano normali, neturiu spuogu, kartais koks islenda. noriu kad pudra butu lengva, atrodytu naturaliai, nebutu kaukes. bet kad ir jaustusi kad uzsitepei pudra, o ne kremu. ta prasme kad kazkiek maskuotu, oda sulygintu na zodziu biggrin.gif manau supratot mane. jei atsirastu kas man ka patartu butu labai smagu:) palengvintumete nors kiek man rinkimosi sunku kelia biggrin.gif

Pirmam temos psl. labai aiskiai pudros isreitinguotos, is tinkancio ,,skyrelio" pagal odos tipa issirinkite keleta, o tada jau praktika lieka.
Atsakyti