Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Belle du jour @ 2012 09 28, 16:32)
o kokia pudra jums verta demesio?idomu,nes is aprasymo,mano oda panasi biggrin.gif man maskavimo daug nereikia,nemegstu kai pudra sunki labai buna.norisi tik graziai veida sulygint,kad vos pamaskkuotu,nebutu pilnai matine.
man asmeniskai dior pudros labai patamseja doh.gif
as prisiziurejus youtube pasiprasiau douglase pabandymui dior forever,labai labai ja nusivyliau doh.gif taiiip nelygiai ant veido ji man dengiasi,gryna kauke atrodo.man rodos kad ja naudot nezmoniskai riebi veido oda turi but ,nes siaubingai blogai skirstosi(sausa tokia) ant odos.
siaip man viena geriausiu bandytu pudra yra chanel matlumiere,tik va gaila Lietuvoje nerandu savo atspalvio.dar patiko By Terry sheer cover pudra,siuo metu ja ir naudoju,bet norisi dar kazkokios vienos. smile.gif
ziuriu jus dar parure extreme pakomentavus,tai man viena siaubingesniu pudru ji doh.gif jau tokia kauke ant veido atrode unsure.gif man labiau patinka tokios siek tiek dregnesnes g.gif

Taip parure ir man siaubinga, jau beveik subaigiau ir forever, tai taip pat nieko gero schmoll.gif doh.gif Pries tai jau buvau rasius kad Dior Nude viena is daugelio bandytu labiausiai patiko, bet negaliu pirsti savo nuomones, nes yra kam ir nepatinka ji mirksiukas.gif Tiesiog reikia ieskoti ir bandyti ant saves 4u.gif Dar Kanebo atrodo nebloga pasirode, turejau meginuka kazkada g.gif bei sekanti manau bus YSL naujoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2012 09 27, 21:12)
o gal jus chanel matlumiere turejus ir galetumet su lasting silk palyginti?nes blaskausi tarp ju,chanel esu turejus,patiko,bet noreciau ir armani pabandyt,idomu kuom skiriasi-kuom panasios ax.gif

Esu turėjus, tai man Chanel nebuvo ta pudra, kad sakyčiau labai gražiai veidas su ja atrodė, ji man sunkoka buvo, o ir blizgesio nelaikė, nors mano oda mišri į riebumą, bet nėra kad labai blizgu, šiuo metu pasausėjo smile.gif Manau jei būsit kada Vilniuj, užeikit į Kristianą, man bent papuolė labai maloni Armani konsultantė ir viską parodė, papasakojo 4u.gif
Šiaip Long Lasting Silk manau duoda daugiau matiškumo, sakyčiau aš galėčiau jos net nesutvirtinti biria pudra, bet veidas neatrodo negyvas, tas man patinka smile.gif Kadangi iki vakaro prabuvau pasidažius Luminous Silk ir blizgesys pernelyg neišlindo, tai kitą kartą mėginčiau šią, ji tokia lengvesnė, drėgnesnė versija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2012 09 27, 16:21)
Tu matai kaip ydomiai, as ta parure dabar sukandus dantis naudoju, nes gaila sumoketu pinigu  doh.gif Cia turbut visoms labai skirtingai  g.gif Beje as is pudros nesitikikiu, kad suteiktu ta svytejima, nes tada veidas atrodys lyg riebaluotas ypac kakta bei nosis, as geriau renkuosi labiau matizuojancias pudras, o svytejima isgaunu su kitom priemonem  wub.gif  smile.gif

Tai va, dar kartą pasitvirtina, kad kas tinka vienai, netiks kitai smile.gif Man ji labai patiko, veidas nuotraukose su ja labai gražiai atrodo, bet jau pabodo tą patį produktą pirkti smile.gif
Atsakyti
O ar gali būti DIOR FOREVER originalus, jei buteliukas tik 20 ml, bet koduk1 turi, tai nebesuprantu, pati mačius esu tik po 30ml doh.gif rolleyes.gif ar čia koks testeriukas?
Atsakyti

Žodžiu, ėjau vakar pirkti labai norėtos LANCOME Teint Idole Ultra 24h, bet grįžau su CLINIQUE Perfectly Real ir dar kompaktinę prigriebiau - oi tos moteros lotuliukas.gif nežinau, kažkaip pabijojau gan nemažus pinigus leisti už nebandytą produktą, o ir patikėti, kad Lancome maskavimas full labai jau sunku, nes ji tokia lengvutė pasirodė pasitepus unsure.gif pasiėmiau jos mėginuką, gal sekantį kartą susigundysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktė @ 2012 09 30, 13:40)
O ar gali būti DIOR FOREVER originalus, jei buteliukas tik 20 ml, bet koduk1 turi, tai nebesuprantu, pati mačius esu tik po 30ml  doh.gif  rolleyes.gif ar čia koks testeriukas?

Gali būt testeris, būna tokių. Įmeskit foto, bus aiškiau smile.gif

QUOTE(iwanka @ 2012 09 30, 13:45)
Žodžiu, ėjau vakar pirkti labai norėtos LANCOME Teint Idole Ultra 24h, bet grįžau su CLINIQUE Perfectly Real ir dar kompaktinę prigriebiau -

O ši Clinique gerai maskuoja? Jei neklystu, lyginot ją su Dior Nude, tai ši Clinique jums geresnė? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 30 rugsėjo 2012 - 12:47

QUOTE(Belle du jour @ 2012 09 28, 15:32)
o kokia pudra jums verta demesio?idomu,nes is aprasymo,mano oda panasi biggrin.gif man maskavimo daug nereikia,nemegstu kai pudra sunki labai buna.norisi tik graziai veida sulygint,kad vos pamaskkuotu,nebutu pilnai matine.

Sorry, kad kišuosi, bet pamėginkite KANEBO Sensai mirksiukas.gif
Papildyta:

QUOTE(Estela_ @ 2012 09 30, 12:46)

O ši Clinique gerai maskuoja? Jei neklystu, lyginot ją su Dior Nude, tai ši Clinique jums geresnė?  4u.gif

Na, asmeniškai man Perfectly Real žymiai geresnė už Nude - veidas atrodo natūraliau bei "gyviau", matiškumą laiko daug ilgiau, atspalvis labiau prisitaiko prie odos ir poros taip neišryškėja. Man Nude absoliučiai neverta dėmesio schmoll.gif maskavimas, sakyčiau, gal vos geresnis už Nude g.gif tačiau pigmentines dėmeles užmaskuoja ir nenuplaukia greitai. Be abejo, tai mano patirtis, kitoms gal viskas priešingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 09 30, 13:46)
Gali būt testeris, būna tokių. Įmeskit foto, bus aiškiau  smile.gif

user posted image
toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktė @ 2012 09 30, 14:09)

Paziurejau, gi parasyta, kad testeris g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 30 rugsėjo 2012 - 13:21
QUOTE(iwanka @ 2012 09 30, 13:55)
Na, asmeniškai man Perfectly Real žymiai geresnė už Nude - veidas atrodo natūraliau bei "gyviau", matiškumą laiko daug ilgiau, atspalvis labiau prisitaiko prie odos ir poros taip neišryškėja. Man Nude absoliučiai neverta dėmesio  schmoll.gif maskavimas, sakyčiau, gal vos geresnis už Nude  g.gif tačiau pigmentines dėmeles užmaskuoja ir nenuplaukia greitai. Be abejo, tai mano patirtis, kitoms gal viskas priešingai  smile.gif

Man Dior Nude labai gera, thumbup.gif Clinique kelias pudras turėjau, tai visos nuvylė, tad labai įdomu dabar išbandyti Perfectly Real jei jau tokia giriama bigsmile.gif

Naktė - tikrai kad testerinis įpakavimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 09 30, 13:42)
Man  Dior Nude labai gera,  thumbup.gif  Clinique kelias pudras turėjau, tai visos nuvylė, tad labai įdomu dabar išbandyti Perfectly Real jei jau tokia giriama  bigsmile.gif

Kiekvienos poreikiai skirtingi - aš galiu girt, kita gali peikt mirksiukas.gif
Atsakyti
nesenai buvo diskusija apie pudru nusipirkima pabandymui douglase: as ka tik is panoramos dugalso, nusipirkau du bandymus: chanelio ir sisheido. perki indeli po 3,9 Lt, o pudra atseit nemokamai. idrebina labai nedaug, tikrai tik 1 kartui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 09 30, 15:51)
nesenai buvo diskusija apie pudru nusipirkima pabandymui douglase: as ka tik is panoramos dugalso, nusipirkau du bandymus: chanelio ir sisheido. perki indeli po 3,9 Lt, o pudra atseit nemokamai. idrebina labai nedaug, tikrai tik 1 kartui smile.gif

geras. man ten nemokamai įpildavo tiek, kad užtekdavo kokiems 10 kartų biggrin.gif
Atsakyti