QUOTE(Belle du jour @ 2012 09 28, 16:32)
o kokia pudra jums verta demesio?idomu,nes is aprasymo,mano oda panasi man maskavimo daug nereikia,nemegstu kai pudra sunki labai buna.norisi tik graziai veida sulygint,kad vos pamaskkuotu,nebutu pilnai matine.
man asmeniskai dior pudros labai patamseja
as prisiziurejus youtube pasiprasiau douglase pabandymui dior forever,labai labai ja nusivyliau taiiip nelygiai ant veido ji man dengiasi,gryna kauke atrodo.man rodos kad ja naudot nezmoniskai riebi veido oda turi but ,nes siaubingai blogai skirstosi(sausa tokia) ant odos.
siaip man viena geriausiu bandytu pudra yra chanel matlumiere,tik va gaila Lietuvoje nerandu savo atspalvio.dar patiko By Terry sheer cover pudra,siuo metu ja ir naudoju,bet norisi dar kazkokios vienos.
ziuriu jus dar parure extreme pakomentavus,tai man viena siaubingesniu pudru ji jau tokia kauke ant veido atrode man labiau patinka tokios siek tiek dregnesnes
man asmeniskai dior pudros labai patamseja
as prisiziurejus youtube pasiprasiau douglase pabandymui dior forever,labai labai ja nusivyliau taiiip nelygiai ant veido ji man dengiasi,gryna kauke atrodo.man rodos kad ja naudot nezmoniskai riebi veido oda turi but ,nes siaubingai blogai skirstosi(sausa tokia) ant odos.
siaip man viena geriausiu bandytu pudra yra chanel matlumiere,tik va gaila Lietuvoje nerandu savo atspalvio.dar patiko By Terry sheer cover pudra,siuo metu ja ir naudoju,bet norisi dar kazkokios vienos.
ziuriu jus dar parure extreme pakomentavus,tai man viena siaubingesniu pudru ji jau tokia kauke ant veido atrode man labiau patinka tokios siek tiek dregnesnes
Taip parure ir man siaubinga, jau beveik subaigiau ir forever, tai taip pat nieko gero Pries tai jau buvau rasius kad Dior Nude viena is daugelio bandytu labiausiai patiko, bet negaliu pirsti savo nuomones, nes yra kam ir nepatinka ji Tiesiog reikia ieskoti ir bandyti ant saves Dar Kanebo atrodo nebloga pasirode, turejau meginuka kazkada bei sekanti manau bus YSL naujoji