Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(iwanka @ 2012 09 26, 15:54)
Turiu ir Clinique Perfectly Real ir DIOR Nude - asmeniškai man Perfectly Real patinka daug labiau, Nude šiuo metu stovi absoliučiai nenaudojama - būčiau LT iš karto pasiūlyčiau išparduotuvėje smile.gif

Aciu uz atsiliepima 4u.gif
Pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iwanka @ 2012 09 27, 00:58)
Gal kas galėtų palyginti DIOR Nude ar GUERLAIN Parure Extreme su LANCOME Teint idole ultra 24h?  g.gif

Nude ir Lancome man pasirode panasios, su Lancome blizgesys islindo veliau, gali pasausint oda - ko nepastebejau su Nude. Bet maskavimas abieju geras, dengiasi abi graziai. Abi taip pat man puikiai issilaiko ant veido, nenuplaukia.
Jeigu ne noras vis kazko naujo - abi kartojamas produktas.
Atsakyti
QUOTE(JovikaAP @ 2012 09 27, 09:04)
Nude ir Lancome man pasirode panasios, su Lancome blizgesys islindo veliau, gali pasausint oda - ko nepastebejau su Nude. Bet maskavimas abieju geras, dengiasi abi graziai. Abi taip pat man puikiai issilaiko ant veido, nenuplaukia.

Man Nude labiau matėsi ant veido nei Guerlain Extreme, ir sakyčiau su ja veidas toks "negyvas" atrodė, trūko to švytėjimo iš vidaus 4u.gif
Papildyta:
Šiandien išmėginau Armani Luminous Silk pudrytės mėginį, tai lyginant su Long Lasting Silk, ši žymiai skystesnė, tokia drėgnesnė, maskuoja šiek tiek mažiau, bet pakankamai, veidas atrodo labiau švytintis, man būtinai ją reikėjo fiksuoti biria pudra, nes to švytėjimo man lyg per daug, nes mano oda mėgsta pablizgėti. Turėtų tikti ir sausesnei odai. 5.5 numeriukas tamsesnis lyginant su Long Lasting Silk 5.5 numeriuku, bet atrodo labai natūraliai, puikiai susilieja su veido atspalviu 4u.gif Tiesa, konsultantė minėjo, jog šios pudros šiek tiek patamsėja ant odos, tai renkantis atspalvį verta į tai atkreipti dėmesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 09 26, 23:24)
Galima smile.gif as sios sunaudojus esu 3-4 buteliukus, siuo metu irgi naudoju. Mano oda riebi, tai man ideliausia atrasta pudra smile.gif veidas neblizgas, maskuoja graziai. Minusas - bent man ziema pasausina oda, buna serpetoja..

Pabandymui uzsisakiau kita clinique saltam sezonui smile.gif
Papildyta:
Man tikrai maziau blizga nei su kitomis pudromis... Bet idealiausia dar padengti kazkuo, as MUFE HD Microfinish Powder naudoju  ax.gif

Kokia kita uzsisakei? As taip pat is clinique sildymo sezonui kita uzsisakiau, nes nuo sios pastebiu pasausejimus, jei gerai odos nepadrekinu, o kai tenka ja gerai drekint, tada is spuogeliu pakyla daugiau, meginsiu clinique superbalance, bijau, kad gerokai prasciau maskuoti gali si.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2012 09 27, 12:46)
Kokia kita uzsisakei? As taip pat is clinique sildymo sezonui kita uzsisakiau, nes nuo sios pastebiu pasausejimus, jei gerai odos nepadrekinu, o kai tenka ja gerai drekint, tada is spuogeliu pakyla daugiau, meginsiu clinique superbalance, bijau, kad gerokai prasciau maskuoti gali si.

Aš laukiu Stay-Matte Oil-Free Makeup ax.gif parašyk apie superbalance atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JovikaAP @ 2012 09 27, 09:04)

Asmeniškai man NUDE schmoll.gif o dabar labai gundausi ta LANCOME, tik bijau ir vėl iš mest pinigus į balą, nes NUDE man labai greitai išlenda blizgėjimas ir laikosi laabai trumpai, o ir pats veidas su ja atrodo visiškai ne taip, kaip norėtųsi verysad.gif jei nesunku, gal galite parašyti, kurį numeriuką turėjote NUDE ir kurį LANCOME 4u.gif

Papildyta:

QUOTE(^^liutuke @ 2012 09 27, 11:02)
Man Nude labiau matėsi ant veido nei Guerlain Extreme, ir sakyčiau su ja veidas toks "negyvas" atrodė, trūko to švytėjimo iš vidaus  4u.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:

QUOTE(Dideja @ 2012 09 27, 08:50)
Aciu uz atsiliepima 4u.gif
Pirksiu biggrin.gif

Tik nekaltinkite manęs, jei nepatiks biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(iwanka @ 2012 09 27, 13:46)
Asmeniškai man NUDE  schmoll.gif o dabar labai gundausi ta LANCOME, tik bijau ir vėl iš mest pinigus į balą, nes NUDE man labai greitai išlenda blizgėjimas ir laikosi laabai trumpai, o ir pats veidas su ja atrodo visiškai ne taip, kaip norėtųsi  verysad.gif jei nesunku, gal galite parašyti, kurį numeriuką turėjote NUDE ir kurį LANCOME  4u.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tik nekaltinkite manęs, jei nepatiks  biggrin.gif

Kiekvienai skirtingai - kada blizgesys islenda, cia jau tik pudros kaltint negali. Gal netinka. O del veido gyvumo ir svytejimo tai as jei jau dedu pudra tai naudoju ir kitas priemones su kuriom galima isgauti svytejima/gyvuma ir kitus norimus priedus 4u.gif Nude turejau 030, o Lancome tai nebepasakysiu - nebeturiu.
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 09 27, 12:02)
Man Nude labiau matėsi ant veido nei Guerlain Extreme, ir sakyčiau su ja veidas toks "negyvas" atrodė, trūko to švytėjimo iš vidaus  4u.gif

Tu matai kaip ydomiai, as ta parure dabar sukandus dantis naudoju, nes gaila sumoketu pinigu doh.gif Cia turbut visoms labai skirtingai g.gif Beje as is pudros nesitikikiu, kad suteiktu ta svytejima, nes tada veidas atrodys lyg riebaluotas ypac kakta bei nosis, as geriau renkuosi labiau matizuojancias pudras, o svytejima isgaunu su kitom priemonem wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 09 23, 11:57)
Įsigijau Armani Long Lasting Silk kreminę pudrą, tai galiu pasakyti, jog maskuoja labiau nei Guerlain Parure Extreme, blizgesį sulaiko taip pat labai neblogai, gražiai atrodo ant veido smile.gif Įsigijau 5.5 numeriuką, tai manau kažkas panašaus į 2 Extreme pudros numerį  4u.gif
Dar gavau Luminous Silk mėginuką, tai kada išmeginsiu, bet ant rankos pasirodė labai maloni pudra, gal labiau šiltesniam sezonui ją pirkčiau, kai norisi lengvesnių produktų smile.gif Luminous silk 5.5 numeriukas jau žymiai tamsesnis nei Long Lasting Silk 4u.gif
Taip pat parodė naujieną Maestro foundation, labai įdomi tekstūra pasirodė, buteliukas su pipete, gaila mėginuko negavau, norėtųsi ant veido išmėginti smile.gif

o gal jus chanel matlumiere turejus ir galetumet su lasting silk palyginti?nes blaskausi tarp ju,chanel esu turejus,patiko,bet noreciau ir armani pabandyt,idomu kuom skiriasi-kuom panasios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iwanka @ 2012 09 27, 13:46)
Tik nekaltinkite manęs, jei nepatiks  biggrin.gif

Oj , nee biggrin.gif
Kaltinsiu savo oda, jei kas ne taip biggrin.gif Visgi neperku visai aklai , pabandziau pora kartu smile.gif
Atsakyti
Del Armani long lasting silk, tai galiu pasakyti tik tiek, kad neverta ji tu pinigu, turejus as ja prie kokius 3 metus, tai tikrai nekartotinas produktas mano nuomone. Maskavimas sakyciau vidutinis, bet man ji ant veido kazkaip negraziai gulejo, bet gal tik man, blizgesys pakankamai greit islysdavo, nors mano oda nera labai riebi g.gif O siaip tikrai atkreipkit denesi pries perkant i spalva, nes ant veido ji kazkokiu mistiniu budu patamseja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 28 rugsėjo 2012 - 07:37
QUOTE(*moon* @ 2012 09 28, 08:36)
Del Armani long lasting silk, tai galiu pasakyti tik tiek, kad neverta ji tu pinigu, turejus as ja prie kokius 3 metus, tai tikrai nekartotinas produktas mano nuomone. Maskavimas sakyciau vidutinis, bet man ji ant veido kazkaip negraziai gulejo, bet gal tik man, blizgesys pakankamai greit islysdavo, nors mano oda nera labai riebi g.gif O siaip tikrai atkreipkit denesi pries perkant i spalva, nes ant veido ji kazkokiu mistiniu budu patamseja  doh.gif

o kokia pudra jums verta demesio?idomu,nes is aprasymo,mano oda panasi biggrin.gif man maskavimo daug nereikia,nemegstu kai pudra sunki labai buna.norisi tik graziai veida sulygint,kad vos pamaskkuotu,nebutu pilnai matine.
man asmeniskai dior pudros labai patamseja doh.gif
as prisiziurejus youtube pasiprasiau douglase pabandymui dior forever,labai labai ja nusivyliau doh.gif taiiip nelygiai ant veido ji man dengiasi,gryna kauke atrodo.man rodos kad ja naudot nezmoniskai riebi veido oda turi but ,nes siaubingai blogai skirstosi(sausa tokia) ant odos.
siaip man viena geriausiu bandytu pudra yra chanel matlumiere,tik va gaila Lietuvoje nerandu savo atspalvio.dar patiko By Terry sheer cover pudra,siuo metu ja ir naudoju,bet norisi dar kazkokios vienos. smile.gif
ziuriu jus dar parure extreme pakomentavus,tai man viena siaubingesniu pudru ji doh.gif jau tokia kauke ant veido atrode unsure.gif man labiau patinka tokios siek tiek dregnesnes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle du jour: 28 rugsėjo 2012 - 15:34