QUOTE(*moon* @ 2012 09 28, 08:36)
Del Armani long lasting silk, tai galiu pasakyti tik tiek, kad neverta ji tu pinigu, turejus as ja prie kokius 3 metus, tai tikrai nekartotinas produktas mano nuomone. Maskavimas sakyciau vidutinis, bet man ji ant veido kazkaip negraziai gulejo, bet gal tik man, blizgesys pakankamai greit islysdavo, nors mano oda nera labai riebi
O siaip tikrai atkreipkit denesi pries perkant i spalva, nes ant veido ji kazkokiu mistiniu budu patamseja
o kokia pudra jums verta demesio?idomu,nes is aprasymo,mano oda panasi
man maskavimo daug nereikia,nemegstu kai pudra sunki labai buna.norisi tik graziai veida sulygint,kad vos pamaskkuotu,nebutu pilnai matine.
man asmeniskai dior pudros labai patamseja
as prisiziurejus youtube pasiprasiau douglase pabandymui dior forever,labai labai ja nusivyliau
taiiip nelygiai ant veido ji man dengiasi,gryna kauke atrodo.man rodos kad ja naudot nezmoniskai riebi veido oda turi but ,nes siaubingai blogai skirstosi(sausa tokia) ant odos.
siaip man viena geriausiu bandytu pudra yra chanel matlumiere,tik va gaila Lietuvoje nerandu savo atspalvio.dar patiko By Terry sheer cover pudra,siuo metu ja ir naudoju,bet norisi dar kazkokios vienos.
ziuriu jus dar parure extreme pakomentavus,tai man viena siaubingesniu pudru ji
jau tokia kauke ant veido atrode
man labiau patinka tokios siek tiek dregnesnes