Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Malena @ 2012 09 25, 12:36)
Mano mama naudoja, sake patinka. Oda jos sausa.

aš ją irgi pirksiu, tik nenusprendžiu BD10 ar BD20 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 09 25, 12:23)
aš ją irgi pirksiu, tik nenusprendžiu BD10 ar BD20  ax.gif

Kiek pamenu, tavo oda sausa, kai turesi, pabandysi, parasyk atsiepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2012 09 16, 21:58)
Gal kas Bourjois naująją pudrą 123 jau išbandėte?

Mane irgi labai domina, maciau naujuose pirkiniuose kazkas jau isigyjo, gal sulauksim ir komentaru thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit atsiliepimų apie Clinique Acne soliutions pudrą? Gavau mėginuką, išbandžiau patiko, ypač tas , kad neblizga dienai pasibaigus veidas. Pas mane nėra aknės, būna karts nuo karto spuogelių tik. Ar galima būtų ją naudoti neturint aknės?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 09 25, 06:41)
Merginos, noreciau nuomoniu del Clinique Perfectly Real Make Up pudros.

Pirkau meginuka, uzteko tik 2 kartams, patiko, bet per mazai naudota, kad galeciau susidaryti tvirta nuomone...

Mano oda misri, vietom su paserpetojimais ax.gif

Pries tai naudojau Clinique Superbalanced, visai neblogai man tiko, nes tarkim DIOR NUDE labai paryskindavo pasausejimus...

Turiu ir Clinique Perfectly Real ir DIOR Nude - asmeniškai man Perfectly Real patinka daug labiau, Nude šiuo metu stovi absoliučiai nenaudojama - būčiau LT iš karto pasiūlyčiau išparduotuvėje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iwanka: 26 rugsėjo 2012 - 14:56
QUOTE(Indijaa @ 2012 09 26, 13:34)
Sveikos, gal kas turit atsiliepimų apie Clinique Acne soliutions pudrą? Gavau mėginuką, išbandžiau patiko, ypač tas , kad neblizga dienai  pasibaigus veidas. Pas mane  nėra aknės, būna karts nuo karto spuogelių tik. Ar galima būtų ją naudoti neturint aknės?

Jei tinka tai ir naudokit ir mažiau skaitykit ka ant pakuočių rašo (nekalbu apie sudėtį kurios moka analizuot), juk tai ne vaistai smile.gif
Man ji taip pat patinka, super maskuoja, bet blizgėjimo nesulaiko visiškai
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2012 09 26, 15:56)
Jei tinka tai ir naudokit ir mažiau skaitykit ka ant pakuočių rašo (nekalbu apie sudėtį kurios moka analizuot), juk tai ne vaistai  smile.gif

Asmeniškai man didelios maskavimo nereikia, man svarbiau, kad neblizgetų.

Help merginos, žinovės' šiandien išbandžiau Douglas'e Estee Lauder Kreminę, niekaip neatsimenu pavadinimo, bet žinau, kad matinį efektą duoda ir pavadinime yra žodis Matte, bet internete tokio pavadinimo ir būtent tokios pakuotes ( tubelės) nerandu doh.gif Kokia pudrytė tai galėtų būti?
Atsakyti
Parduodu bronzantą Clinique NewSuperbalanced powder bronzer, spalva Nr.2. wub.gif
Atidaryta tik kartą pabandymui.
http://www.clinique....nzer/index.tmpl

Kaina tik 80 Lt. Rašyti į až.
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2012 09 26, 13:34)
Sveikos, gal kas turit atsiliepimų apie Clinique Acne soliutions pudrą? Gavau mėginuką, išbandžiau patiko, ypač tas , kad neblizga dienai  pasibaigus veidas. Pas mane  nėra aknės, būna karts nuo karto spuogelių tik. Ar galima būtų ją naudoti neturint aknės?

Galima smile.gif as sios sunaudojus esu 3-4 buteliukus, siuo metu irgi naudoju. Mano oda riebi, tai man ideliausia atrasta pudra smile.gif veidas neblizgas, maskuoja graziai. Minusas - bent man ziema pasausina oda, buna serpetoja..

Pabandymui uzsisakiau kita clinique saltam sezonui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2012 09 26, 16:56)
Jei tinka tai ir naudokit ir mažiau skaitykit ka ant pakuočių rašo (nekalbu apie sudėtį kurios moka analizuot), juk tai ne vaistai  smile.gif

Man tikrai maziau blizga nei su kitomis pudromis... Bet idealiausia dar padengti kazkuo, as MUFE HD Microfinish Powder naudoju ax.gif
Atsakyti

Gal kas galėtų palyginti DIOR Nude ar GUERLAIN Parure Extreme su LANCOME Teint idole ultra 24h? g.gif
Atsakyti
QUOTE(iwanka @ 2012 09 27, 00:58)
Gal kas galėtų palyginti DIOR Nude ar GUERLAIN Parure Extreme su LANCOME Teint idole ultra 24h?  g.gif

Lancome neturejus, bet tos dvi man kaip diena ir natis, parure daug sunkesne, labiau maskuojanti, tuo tarpu nude yra skystesnes konsistencijos, maskuoja vidutiniskai, nesijaucia ant veido "kaip antra oda" tik gali pasausinti jei yra sausu vietu, is visu bandytu kolkas ji mano favorite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2012 09 26, 23:13)
Help merginos, žinovės' šiandien išbandžiau Douglas'e Estee Lauder Kreminę, niekaip neatsimenu pavadinimo, bet žinau, kad matinį efektą duoda ir pavadinime yra žodis Matte, bet internete tokio pavadinimo ir būtent tokios pakuotes ( tubelės) nerandu  doh.gif  Kokia pudrytė tai galėtų būti?

Turbūt šita, Ideal Matte. Labai smagi - bandžiau kažkada ir irgi negalėjau rasti pakuotės jų oficialioje svetainėje 4u.gif

user posted image
Atsakyti