Manau taip, nes buvau kažkada užėjusi į Europos berods Kristianą, tai sakė, jog neturi
Gaila, kad tik vienoj vietoj yra, nes pagal mano skaičiavimus jos siųstis per tarpininkes neapsimoka
QUOTE(^^liutuke @ 2012 09 23, 14:17)
Manau taip, nes buvau kažkada užėjusi į Europos berods Kristianą, tai sakė, jog neturi
Gaila, kad tik vienoj vietoj yra, nes pagal mano skaičiavimus jos siųstis per tarpininkes neapsimoka
siustis neapsimoka , Luminous Silk kainuoja 59$, Designer Shaping Cream - 65$, na, nebent pas mus nera reikiamos spalvos
tiesa, gal zinai, kiek pas mus yra Luminous Silk spalvu?
QUOTE(AZURA @ 2012 09 23, 14:39)
siustis neapsimoka , Luminous Silk kainuoja 59$, Designer Shaping Cream - 65$, na, nebent pas mus nera reikiamos spalvos
Spalvų neužfiksavau, nes rinkausi kitą pudrą
QUOTE(AZURA @ 2012 09 23, 15:58)
Vilniuje Armani kosmetika tik Akropolio Kristianoje?
taip, kazkodel tik akropoly
Sveikos, kokia galėtumet rekomenduot skysta pudra, kuri gerai pamaskuotų bet isliktu lengva ir svarbiausia nelabai kimstu poras, ne is tu Lorealiu, Mybelinu.... Misriai odai daugiau.gal ir jusu tokia pat problema, ir jsu atradot sau tinkama? buciau labai dėkinga, nes noriu surasti sau tinkama pudryte.
Gal yra išbandžiusių naująją pudrą Catrice ultimate moisture fresh skin make up?Kokie būtų įspūdžiai?
QUOTE(migle111 @ 2012 09 24, 13:30)
Sveikos, kokia galėtumet rekomenduot skysta pudra, kuri gerai pamaskuotų bet isliktu lengva ir svarbiausia nelabai kimstu poras, ne is tu Lorealiu, Mybelinu.... Misriai odai daugiau.gal ir jusu tokia pat problema, ir jsu atradot sau tinkama? buciau labai dėkinga, nes noriu surasti sau tinkama pudryte.
Man labai patiko Guerlain Parure Extreme, daug buteliukų sunaudojau
Merginos, noreciau nuomoniu del Clinique Perfectly Real Make Up pudros.
Pirkau meginuka, uzteko tik 2 kartams, patiko, bet per mazai naudota, kad galeciau susidaryti tvirta nuomone...
Mano oda misri, vietom su paserpetojimais
Pries tai naudojau Clinique Superbalanced, visai neblogai man tiko, nes tarkim DIOR NUDE labai paryskindavo pasausejimus...
Pirkau meginuka, uzteko tik 2 kartams, patiko, bet per mazai naudota, kad galeciau susidaryti tvirta nuomone...
Mano oda misri, vietom su paserpetojimais
Pries tai naudojau Clinique Superbalanced, visai neblogai man tiko, nes tarkim DIOR NUDE labai paryskindavo pasausejimus...
QUOTE(^^liutuke @ 2012 09 24, 21:50)
aciu, bus isbandyta butinai
radau atsiliepimą apie YSL Le Teint Touche Éclat, bet maža. Gal būtų dar? aktualiausia atspalvis
QUOTE(^^liutuke @ 2012 09 24, 21:50)
O man ji visiskai nepatinka, siuo metu naudoju, tai laukiu kada pasibaigs, antra kart tikrai nebepirkciau
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2012 09 25, 08:57)
radau atsiliepimą apie YSL Le Teint Touche Éclat, bet maža. Gal būtų dar? aktualiausia atspalvis
Mane taip pat labai domina si pudryte, bus mano sekantis pirkinys, atsiliepkit kas naudojat
QUOTE(Vitulka @ 2012 09 25, 08:57)
Mano mama naudoja, sake patinka. Oda jos sausa.