Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Sveikos,

na va, bandziau as EL DB sia savaite prisiskaiciusi jusu atsiliepimu, pasirode puiki (ilgai laikosi, gerai maskuoja), bet mano oda per sausa jai. Nes toks negeras jausmas ant veido, lyg noretusi vandeniu apsipurksti, kremo uzsitepti.

Ka rekomenduotumete is panasaus efekto pudru, bet sausai odai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo creative: 21 rugsėjo 2012 - 13:15
QUOTE(LEEja @ 2012 09 21, 12:38)
atrodo ~180

Ačiū 4u.gif Ketinu tuomet ryt jas atidžiau patyrinėt ir įsigyt kažkurią smile.gif
Atsakyti
Įsigijau Armani Long Lasting Silk kreminę pudrą, tai galiu pasakyti, jog maskuoja labiau nei Guerlain Parure Extreme, blizgesį sulaiko taip pat labai neblogai, gražiai atrodo ant veido smile.gif Įsigijau 5.5 numeriuką, tai manau kažkas panašaus į 2 Extreme pudros numerį 4u.gif
Dar gavau Luminous Silk mėginuką, tai kada išmeginsiu, bet ant rankos pasirodė labai maloni pudra, gal labiau šiltesniam sezonui ją pirkčiau, kai norisi lengvesnių produktų smile.gif Luminous silk 5.5 numeriukas jau žymiai tamsesnis nei Long Lasting Silk 4u.gif
Taip pat parodė naujieną Maestro foundation, labai įdomi tekstūra pasirodė, buteliukas su pipete, gaila mėginuko negavau, norėtųsi ant veido išmėginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 23 rugsėjo 2012 - 11:13
QUOTE(^^liutuke @ 2012 09 23, 12:57)
Įsigijau Armani Long Lasting Silk kreminę pudrą,

tai visgi - kiek kainavo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 09 23, 11:49)
tai visgi - kiek kainavo? smile.gif

Tiek ir kainavo - 180 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 09 23, 10:57)
Dar gavau Luminous Silk mėginuką, tai kada išmeginsiu, bet ant rankos pasirodė labai maloni pudra, gal labiau šiltesniam sezonui ją pirkčiau, kai norisi lengvesnių produktų smile.gif Luminous silk 5.5 numeriukas jau žymiai tamsesnis nei Long Lasting Silk 4u.gif

mane sita domina smile.gif kai isbandysi, parasyk atsliepima 4u.gif
mano sausa oda, skaiciau, kad ji tinka sausai odai, nors ir oil-free, kokia tavo oda?

gal kas bandete Giorgio Armani Designer Shaping Creampudryte?
tipo gerai maskuoja, tinka sausai odai, 12val. drekina, ilgai islieka; sita irgi mane domina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 23 rugsėjo 2012 - 13:33
QUOTE(Nestyte @ 2012 09 21, 11:04)
Aš taip pat radau krempudra ir loreal krema 4u.gif

As tai pat radau abu, pudra beige atspalvio:)
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2012 09 23, 12:53)
mane sita domina smile.gif kai isbandysi, parasyk atsliepima 4u.gif
mano sausa oda, skaiciau, kad ji tinka sausai odai, nors ir oil-free, kokia tavo oda?

gal kas bandete Giorgio Armani Designer Shaping Creampudryte?
tipo gerai maskuoja, tinka sausai odai, 12val. drekina, ilgai islieka; sita irgi mane domina  ax.gif

Ok, būtinai, reikės kada užsitepti, įdėjo 5.5 numeriuką, kuris man bus manau per tamsus šitos pudros, tai namie būdama kada išmėginsiu. Kiek ant rankos mėginau, tai man tokia šlapesnė atrodė smile.gif Mano oda mišri, vietom į riebumą smile.gif Jų puslapyje mačiau, kad tinkama visiems odos tipams, o konsultantė pasiūlė išmėginti ją, gal patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 09 23, 13:37)
Ok, būtinai, reikės kada užsitepti, įdėjo 5.5 numeriuką, kuris man bus manau per tamsus šitos pudros, tai namie būdama kada išmėginsiu. Kiek ant rankos mėginau, tai man tokia šlapesnė atrodė smile.gif Mano oda mišri, vietom į riebumą smile.gif Jų puslapyje mačiau, kad tinkama visiems odos tipams, o konsultantė pasiūlė išmėginti ją, gal patiks smile.gif

Taip, ju puslapyje raso, kad visu tipu odai, internete skaiciau atsiliepimus, kad tiko sausiaodems, tai idomu, kaip ji sausai odai g.gif

Gal sausiaodes turite, bandete Armani Luminous Silk? parasykit atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 23 rugsėjo 2012 - 13:59
QUOTE(^^liutuke @ 2012 09 23, 12:57)
Įsigijau Armani Long Lasting Silk kreminę pudrą,

Gal jau ir Kaune prekiauja Armani kosmetika? bigsmile.gif (anksciau, kiek zinau, tik Vilniaus Kristianoj ja prekiavo)
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2012 09 23, 13:55)
Gal jau ir Kaune prekiauja Armani kosmetika?  bigsmile.gif (anksciau, kiek zinau,  tik Vilniaus Kristianoj ja prekiavo)

Deja ne, kol kas tik Vilniuje, galėtų ir pas mus atvežti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 09 23, 13:56)
Deja ne, kol kas tik Vilniuje, galėtų ir pas mus atvežti smile.gif

Vilniuje Armani kosmetika tik Akropolio Kristianoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 23 rugsėjo 2012 - 14:00