Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(saldi_uk @ 2012 09 20, 14:08)
Naudodavau Estee lauder, kuria buvau labai patenkinta, dabar pabandziau MAC, irgi patenkinta  ax.gif  Abi lengvos krempudros.

labai neinformatyvus postas, galetumet ivardint konkreciai kokios pudros, nes ju jusu mineti brandai turi begalias 4u.gif
Atsakyti
Šio mėnesio 'Laima' žurnale YSL Touche Eclat makiažo pagrindo mėginukas yra. Gal kam aktualu bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2012 09 20, 16:14)
Šio mėnesio 'Laima' žurnale YSL Touche Eclat makiažo pagrindo mėginukas yra. Gal kam aktualu bus 4u.gif

Pirkau , bet nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 09 20, 17:21)
Pirkau , bet nebuvo  unsure.gif

unsure.gif vadinas bereikalo pranešiau (o tikrai spalio mėnesio žurnalą pirkote?)

O į temą: ar yra naudojančių Chanel Aqua Vitalumiere? Ar man vienai jinai labai nedraugauja su lupų blizgesiais..? Aplink lūpas pašviesėjęs, ryškus pudros apvadas atsiranda nors pati pudra kaip antra oda atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nancy: 20 rugsėjo 2012 - 17:53
QUOTE(nancy @ 2012 09 20, 18:48)
unsure.gif vadinas bereikalo pranešiau (o tikrai spalio mėnesio žurnalą pirkote?)

Na taip smile.gif
gal ne i visus ideta bus?

Jei i tema- nusipirkau Chanel Mat Lumier ( nors ejau pirkt Vitalumier Aqua , bet konsultante ikalbejo kad mano misriai/riebiai odai ji netiks ), ir ka - Mat Lumier man visai nesilaiko..i dienos pabaiga isvis nesimato kad pudra buvo naudota g.gif
Pries tai naudojau Guerlain Lingerie de peau, tai nera net ka lygint ..
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2012 09 20, 17:48)

O į temą: ar yra naudojančių Chanel Aqua Vitalumiere?

Naudoju ir nieko panasaus, ka apraset, nepastebejau.
Atsakyti
aš šiandien nusipirkau ir nebuvo doh.gif
Atsakyti
Kaip keista unsure.gif As pirkau "Laima" - tai buvo ax.gif
Atsakyti
As irgi radau. Ir dar loreal kremo megini.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 09 21, 08:56)
As irgi radau. Ir dar loreal kremo megini.

Aš taip pat radau krempudra ir loreal krema 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri pamenate kiek Kristianoj kainuoja Giorgio Armani skystos pudros? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 09 21, 11:19)
Gal kuri pamenate kiek Kristianoj kainuoja Giorgio Armani skystos pudros?  4u.gif

atrodo ~180
Atsakyti