Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Galadrielė @ 2012 09 17, 14:39)
Aš prieš pirkdama buvau nusipylusi Europos Droge,

Douglas'e turbūt ...? 4u.gif

Na o aš ateinu papasakoti apie jau savaitę naudojamą:

MUFE HD Foundation
user posted image

Taigi galiu pasakyti kad ši pudrytė man patinka labai, manau pirksiu ir vėl thumbup.gif Visų pirma, ji turi daug spalvų, kas labai puiku, tad kiekviena gali atsitaikyti savo odai, aš radau pakankamai šviesią sau, kas man tikrai ne su visom pudrom pavyksta smile.gif Mano nr 110. Pudra lengva, tikrai nematoma ant odos, galima sluoksniuoti. Užfiksavus ją biria pudra ji labai gerai 'prilimpa' ir net palietus veidą jokiu būdu nenusitrina, kas man labai aktualu. Išlieka visą dieną, odos sausinimo nepastebėjau, ji duoda tokį šiek tiek su švytėjimu bet daugiau matinį efektą. Mano oda sausa, tai gal todėl man ji tokia labiau matinė, iš esmės riebiai odai nerekomenduočiau nes sušilus ji linkusi ant odos pablizgėti.

pliusai +

* Nematoma ant odos
* Ilgai išliekanti
* Spalvų pasirinkimas puikus
* Atspari lietimui

minusai -

* Maskavimas vidutinis ar net mažiau nei vidutinis.
* Neturi SPF
* Reikia būtinai naudoti birią pudrą ant viršaus, kitaip veidas blizgės
* Nepakankamai maskuojanti, kad paslėptų patamsėjusius paakius, reikia naudoti maskuoklį

Pliusai man asmeniškai atsveria minusus, kadangi visada makiažą jaučiuosi užbaigusi tik kai brūkšteliu dar ir biria pudra ir užtepu šiek tiek maskuoklio po akimis.
Tik tos, kurios iš šios pudros tikisi neįtikėtino maskavimo, neapsigaukit smile.gif Ji tikrai nėra sunki, toli gražu..
Atsakyti
sveikos smile.gif

Ilga laika naudojau EL DB, nusprendziau isbandyti Chanel ir nenusivyliau - patinka labiausiai is visu kada nors bandytu:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 09 17, 15:57)
Bet ziuriu pasirinkimas spalvu yra? smile.gif nes va,ieskojau is Clinique tai nerado konsultante tinkamo atspalvio.As baltaode,ne visai kaip popierius bet panasu smile.gif
Galadriele,ar ilgam uztenka sitos krempudros?Sakete,kad vasaros metu nenaudojate,na bet jei sudejus i viena,kiek laiko naudojat?Nes kaina biskiuka kandziojasi blush2.gif jei uztenka neilgam...

USA spalvų pasirinkimas milžiniškas, bet atkreipk dėmesį, kad skiriasi numeracija pudrų, skirtų Amerikos ir Europos rinkai 4u.gif Aš esu gana šviesi, bet ne sūrelis, oda į gelsvumą, beveik visų pudrų imu pirmus du-tris numeriukus, priklausomai nuo gamintojo.
Kaip ilgam užtenka Lancomo kol kas nežinau, nes birželį bandžiau ją iš mėginėlių, kurių turėjau daug, tai ilgam užteko, o ir dažiausi ne kasdien. Paskui užsakinėjau iš feelunique, bet neatkeliavo dvi iš eilės pudros (abi dingo kažkur pakeliui), tai nusipirkau Douglase ir naudoju gal tik kokias 2sav. Šiaip man pudrų visada užtenka kokiems 9 mėn ir ilgiau tepant kasdien.

Aš dabar galvoju, kad jeigu turi problemą su šerpetojimais, tai gal vertėtų pabandyti kokią Bourjois Healthy Mix? Bet ji nuplaukia greitai, nors užtvirtinus kopaktine laikytųsi ilgiau. Arba Clinique Superbalanced, bet LT 01 numeriukas rožinis, o 02 jau tamsokas - tekstų siųstis ir spėti ar pataikysi. Shiseido dar kažkokią balancing ten kažkas turi, bet man ji nepatiko - jautėsi ir matėsi ant veido ir kažkaip negražiai gulė. O iš pigesnių tai Lorealis gal nieko būtų? Pamenu turėjau mėginėlį kažkokios Lorealio raudonu kamšteliu, tai tikrai gražiai atrodė.

QUOTE(Estela_ @ 2012 09 17, 16:02)
Douglas'e turbūt ...? 4u.gif

MUFE HD Foundation

Aš amžinai Douglasą pavadinu Drogu kai rašau doh.gif biggrin.gif

MUFE irgi esu bandžiusi, tai visai smagi, bet... Asmeniškai man nerealiai kimšo poras ir ryškindavo visus odos pasausėjimus, apie kurių egzistavimą net nežinojau.
Atsakyti
Aš labai labai norėčiau išbandyti Make up forever HD foundation ,bet vis dėlto kaina nemaža, tai būtų abydna, jei išleisčiau, o pasirodo, kad maskuoja mažai ar atspalvis ne tas unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 09 17, 18:35)
Aš labai labai norėčiau išbandyti Make up forever HD foundation ,bet vis dėlto kaina nemaža, tai būtų abydna, jei išleisčiau, o pasirodo, kad maskuoja mažai ar atspalvis ne tas unsure.gif  g.gif

Na cia zinoma labai individualu, bet man ji maskuoja puikiai! O maskuoti as tikrai turiu ka: spuogeliai, randeliai, issipletusios poros, paraudus oda.. doh.gif MUFE HD pudryte man uzmaskuoja viska, taciau nera man ji tokia jau nepastebima kaip noretusi schmoll.gif O atspalvi tai tikrai nesunkiai issirinktumete is daugybes variantu, manau del sito jaudintis neverta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 09 16, 22:16)
Cia turbut nuo pardavejos priklauso, viena nemokamai duoda, is kitos pirkti reikia...nesuprasi kaip is tikruju  schmoll.gif o ceki duoda kai perki meginuka ?  g.gif

As irgi pirkau Akropoly ( Vilnius ) Dave kasos ceki kaip priklauso 4u.gif Na ir man keista kad vienom parduoda kitom ne. Nera jokiu vidaus taisykliu doh.gif Man net pasiule nemokamai isbandyti ant veido odos ( nudazyti, palyginti ir t.t. ) smile.gif
Atsakyti
Gal yra bandžiusių Clinique Stay-Matte Oil-Free?

http://www.clinique....keup/index.tmpl

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ir kuo skiriasi maskavimas moderate ir sheer to moderate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 rugsėjo 2012 - 08:12
QUOTE(Galadrielė @ 2012 09 17, 17:08)

Kaip ilgam užtenka Lancomo kol kas nežinau, nes birželį bandžiau ją iš mėginėlių, kurių turėjau daug

Labai sudominai su Lancome pudra. Gal galetum palyginti su chanel kuriomis nors?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 09 17, 18:08)
USA spalvų pasirinkimas milžiniškas, bet atkreipk dėmesį, kad skiriasi numeracija pudrų, skirtų Amerikos ir Europos rinkai 4u.gif Aš esu gana šviesi, bet ne sūrelis, oda į gelsvumą, beveik visų pudrų imu pirmus du-tris numeriukus, priklausomai nuo gamintojo.
Kaip ilgam užtenka Lancomo kol kas nežinau, nes birželį bandžiau ją iš mėginėlių, kurių turėjau daug, tai ilgam užteko, o ir dažiausi ne kasdien. Paskui užsakinėjau iš feelunique, bet neatkeliavo dvi iš eilės pudros (abi dingo kažkur pakeliui), tai nusipirkau Douglase ir naudoju gal tik kokias 2sav. Šiaip man pudrų visada užtenka kokiems 9 mėn ir ilgiau tepant kasdien.

Aš dabar galvoju, kad jeigu turi problemą su šerpetojimais, tai gal vertėtų pabandyti kokią Bourjois Healthy Mix? Bet ji nuplaukia greitai, nors užtvirtinus kopaktine laikytųsi ilgiau. Arba Clinique Superbalanced, bet LT 01 numeriukas rožinis, o 02 jau tamsokas - tekstų siųstis ir spėti ar pataikysi. Shiseido dar kažkokią balancing ten kažkas turi, bet man ji nepatiko - jautėsi ir matėsi ant veido ir kažkaip negražiai gulė. O iš pigesnių tai Lorealis gal nieko būtų? Pamenu turėjau mėginėlį kažkokios Lorealio raudonu kamšteliu, tai tikrai gražiai atrodė.
Aš amžinai Douglasą pavadinu Drogu kai rašau doh.gif  biggrin.gif

MUFE irgi esu bandžiusi, tai visai smagi, bet... Asmeniškai man nerealiai kimšo poras ir ryškindavo visus odos pasausėjimus, apie kurių egzistavimą net nežinojau.

nera taip,kad serpetotu pastoviai.Vasara riebi ta mano kakta,ziema paserpetuoja,bet kaukes dazniau pasidarau ir gerai.Gerai,kad ispejai del numeracijos 4u.gif tikrai nezinojau,kad yra skirtumas.Na,vistik noriu as ta pudra,gimtadienio proga palepinsiu save smile.gif
O dabar baigineju Gosh x-ceptional.Jei kas iesko pigesniu,berods jos kaina Kosmodoj ~50lt,tikrai rekomenuoju.Pamaskuoja gerai,malonios teksturos,drekinanti bent jau man nekimsa poru.Man minusas,taikad per piet jau pradeda kakta blizget.Sausu pudru niekad nenaudojau,kazkodel isitikinus,kad man nepatiks smile.gif be to patinka,kai veidas svyti o ne matinis rolleyes.gif

O ar girdejot,kad Marilyn Monroe(konsultante Douglase man taip sake,skaite knyga apie ja)sluoksniuodavo pudra ir veido krema?darydavo ta,iki tol,kol negaudavo norimo efekto.As viena sluoksni,skubu vakare namo,kad greiciau nuplauti,man vakarop toks diskomfortas,ant veido atrodo tona kazko doh.gif ,o cia keli sluoksniai,na nzn,nzn... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 18 rugsėjo 2012 - 13:49
QUOTE(aistuliaa @ 2012 09 18, 10:04)
Ir kuo skiriasi maskavimas moderate ir sheer to moderate?

Jei neklystu, sheer to moderate pudras galima sluoksniuoti ir išgauti arba sheer, arba moderate 4u.gif

QUOTE(Caridian @ 2012 09 18, 11:54)
Labai sudominai su Lancome pudra. Gal galetum palyginti su chanel kuriomis nors?

Chanelio pudras esu bandžiusi tik ant rankų, bet kadangi nei viena man nepatiko, tai ir nepirkau. Ant veido esu bandžiusi tik Vitalumiere, bet kadangi ji ne mano veido odos tipui, tai ir netiko - jautėsi kaukės efektas, labai kimšo poras.

Draugė naudoja Mat Lumiere, dabar nusipirko Aqua Lumiere, nupyliau jai Lancome, tai gal ji kažką daugiau galėtų pakomentuoti - reikės užklausti 4u.gif

QUOTE(Nanita @ 2012 09 18, 15:44)
O dabar baigineju Gosh x-ceptional.Jei kas iesko pigesniu,berods jos kaina Kosmodoj ~50lt,tikrai rekomenuoju.Pamaskuoja gerai,malonios teksturos,drekinanti bent jau man nekimsa poru.Man minusas,taikad per piet jau pradeda kakta blizget.Sausu pudru niekad nenaudojau,kazkodel isitikinus,kad man nepatiks smile.gif be to patinka,kai veidas svyti o ne matinis rolleyes.gif

Nusipirk pabandymui Lancomo ir tada pirk pilną arba ieškok kitos. Šiaip manau, kad turėtų tikti 4u.gif
Turėjau mėginėlį tos Gosh pudros, tai nepatiko ji man - labai greitai džiūna, sunkiai sklaidosi ir apskritai ji man tokia molinė pasirodė, nemaloni.
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2012 09 17, 19:16)
Na cia zinoma labai individualu, bet man ji maskuoja puikiai! O maskuoti as tikrai turiu ka: spuogeliai, randeliai, issipletusios poros, paraudus oda.. doh.gif  MUFE HD pudryte man uzmaskuoja viska, taciau nera man ji tokia jau nepastebima kaip noretusi schmoll.gif O atspalvi tai tikrai nesunkiai issirinktumete is daugybes variantu, manau del sito jaudintis neverta thumbup.gif

Man irgi sita MUFE nepasakyciau kad gera, matosi ant odos, blizgesys islenda rolleyes.gif
Atsakyti
Naudodavau Estee lauder, kuria buvau labai patenkinta, dabar pabandziau MAC, irgi patenkinta ax.gif Abi lengvos krempudros.
Atsakyti