QUOTE(Galadrielė @ 2012 09 17, 14:39)
Aš prieš pirkdama buvau nusipylusi Europos Droge,
Douglas'e turbūt ...?
Taigi galiu pasakyti kad ši pudrytė man patinka labai, manau pirksiu ir vėl Visų pirma, ji turi daug spalvų, kas labai puiku, tad kiekviena gali atsitaikyti savo odai, aš radau pakankamai šviesią sau, kas man tikrai ne su visom pudrom pavyksta Mano nr 110. Pudra lengva, tikrai nematoma ant odos, galima sluoksniuoti. Užfiksavus ją biria pudra ji labai gerai 'prilimpa' ir net palietus veidą jokiu būdu nenusitrina, kas man labai aktualu. Išlieka visą dieną, odos sausinimo nepastebėjau, ji duoda tokį šiek tiek su švytėjimu bet daugiau matinį efektą. Mano oda sausa, tai gal todėl man ji tokia labiau matinė, iš esmės riebiai odai nerekomenduočiau nes sušilus ji linkusi ant odos pablizgėti.
pliusai +
* Nematoma ant odos
* Ilgai išliekanti
* Spalvų pasirinkimas puikus
* Atspari lietimui
minusai -
* Maskavimas vidutinis ar net mažiau nei vidutinis.
* Neturi SPF
* Reikia būtinai naudoti birią pudrą ant viršaus, kitaip veidas blizgės
* Nepakankamai maskuojanti, kad paslėptų patamsėjusius paakius, reikia naudoti maskuoklį
Pliusai man asmeniškai atsveria minusus, kadangi visada makiažą jaučiuosi užbaigusi tik kai brūkšteliu dar ir biria pudra ir užtepu šiek tiek maskuoklio po akimis.
Tik tos, kurios iš šios pudros tikisi neįtikėtino maskavimo, neapsigaukit Ji tikrai nėra sunki, toli gražu..