QUOTE(Nanita @ 2012 09 16, 12:11)
O kaip jums Lancome Teint idole ultra?Kokie atsiliepimai?Pirmam psl ziurejau,kad ji tinka misriai/riebiai odai.Mano misri,T zona riebesne,skruostai sausesni,ar naudojant ja,neissausins man sruostus dar labiau?
Mano oda tokia pati, plius kartais pasiožiuoja ir ypač per PMS apdovanoja mane kokiu bėrimu. Naudoju šitą pudra, tai man ji bene idealiausia iš visų ką esu iki šiol bandžiusi. Gerai maskuoja, galima sluoksniuoti, ilgai išlieka, atlaiko įvairias oro sąlygas. Veidas su ja neblizga, nebent vakare kakta ir nosis kažkiek, bet tikrai tas blizgesys nėra baisus ar labai didelis.
Odos tikrai nesausina, netgi sakyčiau, kad padrėkina kažkiek, nes ant veido labai malonu su ja ir po kelių pirmų pabandymų pamenu net buvo kilusi tokia mintis, kad puoselėja odą, bet čia turbūt nesąmonė, nes pudros taip nesielgia dažniausiai
Porų nekemša ir kas man labiausiai patinka, tai toje pudroje yra kažkas, kas sulygina veido reljefą. Nes čia vienu metu kažkokia kakta nelygi labai buvo, tai užtepdavau ir nei ženklo kažkokių nelygumų
Nemanau, kad šita pudra būtų idealiausias variantas riebiai odai, bet mišriai, tai tikrai taip.