Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(saulės zuikutis @ 2012 09 15, 21:37)
Ieškau pudrytės lengvai maskuojančios, suteikiančios tą lengvą švytėjimo efektą. Oda mišri. Iš esmės patiko Lorealio Lumi Magique, tik norėčiau, kad geriau laikytų.
Galvoju apie Dior Nude arba EL Double Wear  ax.gif Kas geriau? Gal būtų kitų pasiūlymų?

EL tikrai netiks, nes ji nera lengva, bet ilgai islieka. Nude butu geresnis variantas, bet jis ne taip ilgai laikosi, bet lengva svytejima suteikia.
Atsakyti
QUOTE(*Aza* @ 2012 09 12, 17:44)

Nuejau i Douglas parduotuve ir nupirkau 2 meginukus

Kuriame Douglase pirkot? As buvau Vln Akropolio, pasakiau, kad noriu nusipirkt pudros meginuku, tai konsultante pasake, kad pas juos nepilsto ir nepardavineja doh.gif
Atsakyti
O kaip jums Lancome Teint idole ultra?Kokie atsiliepimai?Pirmam psl ziurejau,kad ji tinka misriai/riebiai odai.Mano misri,T zona riebesne,skruostai sausesni,ar naudojant ja,neissausins man sruostus dar labiau?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 09 16, 12:11)
O kaip jums Lancome Teint idole ultra?Kokie atsiliepimai?Pirmam psl ziurejau,kad ji tinka misriai/riebiai odai.Mano misri,T zona riebesne,skruostai sausesni,ar naudojant ja,neissausins man sruostus dar labiau?

Mano oda tokia pati, plius kartais pasiožiuoja ir ypač per PMS apdovanoja mane kokiu bėrimu. Naudoju šitą pudra, tai man ji bene idealiausia iš visų ką esu iki šiol bandžiusi. Gerai maskuoja, galima sluoksniuoti, ilgai išlieka, atlaiko įvairias oro sąlygas. Veidas su ja neblizga, nebent vakare kakta ir nosis kažkiek, bet tikrai tas blizgesys nėra baisus ar labai didelis.
Odos tikrai nesausina, netgi sakyčiau, kad padrėkina kažkiek, nes ant veido labai malonu su ja ir po kelių pirmų pabandymų pamenu net buvo kilusi tokia mintis, kad puoselėja odą, bet čia turbūt nesąmonė, nes pudros taip nesielgia dažniausiai biggrin.gif Porų nekemša ir kas man labiausiai patinka, tai toje pudroje yra kažkas, kas sulygina veido reljefą. Nes čia vienu metu kažkokia kakta nelygi labai buvo, tai užtepdavau ir nei ženklo kažkokių nelygumų bigsmile.gif
Nemanau, kad šita pudra būtų idealiausias variantas riebiai odai, bet mišriai, tai tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 09 16, 12:53)
Mano oda tokia pati, plius kartais pasiožiuoja ir ypač per PMS apdovanoja mane kokiu bėrimu. Naudoju šitą pudra, tai man ji bene idealiausia iš visų ką esu iki šiol bandžiusi. Gerai maskuoja, galima sluoksniuoti, ilgai išlieka, atlaiko įvairias oro sąlygas. Veidas su ja neblizga, nebent vakare kakta ir nosis kažkiek, bet tikrai tas blizgesys nėra baisus ar labai didelis.
Odos tikrai nesausina, netgi sakyčiau, kad padrėkina kažkiek, nes ant veido labai malonu su ja ir po kelių pirmų pabandymų pamenu net buvo kilusi tokia mintis, kad puoselėja odą, bet čia turbūt nesąmonė, nes pudros taip nesielgia dažniausiai biggrin.gif Porų nekemša ir kas man labiausiai patinka, tai toje pudroje yra kažkas, kas sulygina veido reljefą. Nes čia vienu metu kažkokia kakta nelygi labai buvo, tai užtepdavau ir nei ženklo kažkokių nelygumų bigsmile.gif
Nemanau, kad šita pudra būtų idealiausias variantas riebiai odai, bet mišriai, tai tikrai taip.

dabar neliko abejones del sios pudros 4u.gif pries tai geru atsiliepimu girdejau ir parduotuveja viena pirkeja gyre.Nelygumu ir mano oda turi,poreta.Dabar sia pudra isparduotuveje pigiau parduoda,tik isitiknti reikia ar originalas ax.gif
dar klausymas,o si pudra jaunesniai ir brandesniai odai tinka?Ar krempudros taip neskirstomos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 16 rugsėjo 2012 - 13:20
QUOTE(jurguze @ 2012 09 16, 10:04)
Kuriame Douglase pirkot? As buvau Vln Akropolio, pasakiau, kad noriu nusipirkt pudros meginuku, tai konsultante pasake, kad pas juos nepilsto ir nepardavineja doh.gif

blink.gif Tai kad as Akropoly Vilniuje ir pirkau sia savaite!!!!! Kaip taip? Nesuprantu. Arba cia konsultante nezino, arba ne taip suprato. Jie turi plastmasiniu tokiu indeliu ( tableciu ). Mokejau apie 3 lt.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 09 16, 15:14)
dabar neliko abejones del sios pudros 4u.gif pries tai geru atsiliepimu girdejau ir parduotuveja viena pirkeja gyre.Nelygumu ir mano oda turi,poreta.Dabar sia pudra isparduotuveje pigiau parduoda,tik isitiknti reikia ar originalas ax.gif
dar klausymas,o si pudra  jaunesniai ir brandesniai odai tinka?Ar krempudros taip neskirstomos? smile.gif

Aš tai turiu poras ant skruostų ir irgi kažkiek nelygumų, plius man dauguma pudrų klaikiai kimšo poras, tai radusi šią kol kas negaliu atsidžiaugti 4u.gif Įdomu kaip žiemą ji elgsis, nes vasarą pudrų nenaudoju, o žiemą visuomet oda pasausėja ir atsiranda šerpetojimų, tai įdomu ar neryškins jų g.gif
O dėl amžiaus, tai ji nėra anti aging, tai manau tinkama visoms amžiaus grupėms.
Atsakyti
QUOTE(Dinulkas @ 2012 09 16, 16:27)
blink.gif  Tai kad as Akropoly Vilniuje ir pirkau sia savaite!!!!! Kaip taip? Nesuprantu. Arba cia konsultante nezino, arba ne taip suprato. Jie turi plastmasiniu tokiu indeliu ( tableciu ). Mokejau apie 3 lt.

Cia turbut nuo pardavejos priklauso, viena nemokamai duoda, is kitos pirkti reikia...nesuprasi kaip is tikruju schmoll.gif o ceki duoda kai perki meginuka ? g.gif
Atsakyti
Gal kas Bourjois naująją pudrą 123 jau išbandėte?

Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 09 16, 18:34)
Aš tai turiu poras ant skruostų ir irgi kažkiek nelygumų, plius man dauguma pudrų klaikiai kimšo poras, tai radusi šią kol kas negaliu atsidžiaugti 4u.gif Įdomu kaip žiemą ji elgsis, nes vasarą pudrų nenaudoju, o žiemą visuomet oda pasausėja ir atsiranda šerpetojimų, tai įdomu ar neryškins jų g.gif
O dėl amžiaus, tai ji nėra anti aging, tai manau tinkama visoms amžiaus grupėms.

na istikruju idomu g.gif man ziema zymiai sausesne oda,net kakta serpetoja doh.gif o idomu,kristutei yra meginuku,ar nuplyla siek tiek?po vieno pasitepimo abejoju ar suprasciau,tinka ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 09 17, 10:31)
na istikruju idomu g.gif man ziema zymiai sausesne oda,net kakta serpetoja doh.gif o idomu,kristutei yra meginuku,ar nuplyla  siek tiek?po vieno pasitepimo abejoju ar suprasciau,tinka ar ne smile.gif

Aš prieš pirkdama buvau nusipylusi Europos Droge, bet ten man įsiūlė 3 numeriuką, nors sakiau, kad man reikia 1. Bet konsultantė primygtinai aiškino, kad nesu aš jau tokia šviesi, tai man 3 bus idealu. Rezultate atrodžiau kaip po kokio nesėkmingo pasiskrudinimo soliariume, nes spalva buvo nerealiai per tamsi doh.gif Paskui Panoramoje nusipyliau 1 numeriuką, pabandžiau, patiko ir nusipirkau pilną pakuotę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 09 17, 14:39)
Aš prieš pirkdama buvau nusipylusi Europos Droge, bet ten man įsiūlė 3 numeriuką, nors sakiau, kad man reikia 1. Bet konsultantė primygtinai aiškino, kad nesu aš jau tokia šviesi, tai man 3 bus idealu. Rezultate atrodžiau kaip po kokio nesėkmingo pasiskrudinimo soliariume, nes spalva buvo nerealiai per tamsi doh.gif  Paskui Panoramoje nusipyliau 1 numeriuką, pabandžiau, patiko ir nusipirkau pilną pakuotę 4u.gif

Bet ziuriu pasirinkimas spalvu yra? smile.gif nes va,ieskojau is Clinique tai nerado konsultante tinkamo atspalvio.As baltaode,ne visai kaip popierius bet panasu smile.gif
Galadriele,ar ilgam uztenka sitos krempudros?Sakete,kad vasaros metu nenaudojate,na bet jei sudejus i viena,kiek laiko naudojat?Nes kaina biskiuka kandziojasi blush2.gif jei uztenka neilgam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 17 rugsėjo 2012 - 14:00