Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(fuchia @ 2012 09 10, 16:24)
O kuri pudra Jus domina?

Tiek aš ir žinau pati doh.gif lyg ir esu maciusi kaip tepa profesionalai šią (jei neklystu) -
http://kosmetika.pro...ation-30ml.html
Noriu pati geros pudros, bet tikrai geros, esu pati šviesaus gymio, ir labiausiai erzina kai pudra matosi. Žodžiu noriu tobulos lotuliukas.gif Tai ir po truputį domiuosi. Bet gyvenu ne didmiestyje, tai su gerų firmų pudrom čia ne kas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 09 10, 17:32)
Tiek aš ir žinau pati  doh.gif lyg ir esu maciusi kaip tepa profesionalai šią (jei neklystu) -
http://kosmetika.pro...ation-30ml.html
Noriu pati geros pudros, bet tikrai geros, esu pati šviesaus gymio, ir labiausiai erzina kai pudra matosi. Žodžiu noriu tobulos  lotuliukas.gif  Tai ir po truputį domiuosi. Bet gyvenu ne didmiestyje, tai su gerų firmų pudrom čia ne kas.  doh.gif

O gal apie sita kalbate http://www.prekesgro...MINE-PUDRA.html? Si, kiek zinau, labiau vertinama ir giriama mirksiukas.gif As pati turiu ir sia ir dar tokia va http://prekesgroziui...id-Make-up.html, tai zinokit pastaroji man gal net labiau patinka uz ta visu isgirtaja. Ji labai lengva, mazai maskuojanti, taciau galima deti kelis sluoksnius thumbup.gif Man ji kur kas maziau pastebima ant odos nei hd pudra (si isryskina visus pasausejimus).
Na o Jusu ikeltos neteko bandyti. Manau ji sausai odai tinkamesne, o pas mane misri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2012 09 10, 19:03)
O gal apie sita kalbate http://www.prekesgro...MINE-PUDRA.html? Si, kiek zinau, labiau vertinama ir giriama mirksiukas.gif  As pati turiu ir sia ir dar tokia va http://prekesgroziui...id-Make-up.html, tai zinokit pastaroji man gal net labiau patinka uz ta visu isgirtaja. Ji labai lengva, mazai maskuojanti, taciau galima deti kelis sluoksnius thumbup.gif  Man ji kur kas maziau pastebima ant odos nei hd pudra (si isryskina visus pasausejimus).
Na o Jusu ikeltos neteko bandyti. Manau ji sausai odai tinkamesne, o pas mane misri smile.gif

bet antroji turi viena minusa - ji be dozatoriaus
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 09 10, 18:10)
bet antroji turi viena minusa - ji be dozatoriaus

Cia pavaizduota be dozatoriaus, bet as pirkau Lietuvoje Douglas ar tai Sarmoje ir maniske su dozatoriumi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2012 09 10, 19:30)
Cia pavaizduota be dozatoriaus, bet as pirkau Lietuvoje Douglas ar tai Sarmoje ir maniske su dozatoriumi thumbup.gif

o maniske buvo be smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 09 10, 08:20)
Sveikos. Noriu tarp kitko pasiklausti...  blush2.gif  o Jūs kasdien pvz eidamos į miestą, darbą, tepatės kremine pudra?

Tepu kiekviena miela diena ir mane labai nervina ta priklausomybe pudrai verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 09 11, 11:15)
Tepu kiekviena miela diena ir mane labai nervina ta priklausomybe pudrai verysad.gif  doh.gif

aš irgi tepu (darausi makiažą, ne vien krempudra) kasdien, ir savaitgaliais taip pat, tiesiog po rytinio prausimosi man tiesus kelelis prie mano make-up station lotuliukas.gif
tik kad man tas labai patinka, man tai kasrytinė miela meditacija prie veidrodžio wub.gif
todėl ten visad ant stalelio gėlių pamerkta, ir jei kitur rastumėt sluoksnį dulkių, prie šios mano 'makiaž stoties' net Frekenbok nerastų kur prikibti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 11 rugsėjo 2012 - 17:35
na, parasysiu ir as pora zodeliu apie kremines pudrytes. Mano oda sausa, kartais islenda spuogeliu, pleiskanoja oda, zodziu nieko gero unsure.gif
naudojau sita pudra:
user posted image
dengiasi super gerai, prisitaiko prie veido spalvos, sviesoje nesimato, yra lengvute su mikro blizgiukais, kurie ant odos nesimato bet oda tarsi svyti. Labai faina pudryte, bet turi viena minusa- beveik nieko nemaskuoja tik sulygina veido oda ir veido spalva.
Eina i pabaiga jau tubele, tai nutariau isbandyti ka kita. Nuejau i Douglas parduotuve ir nupirkau 2 meginukus:
user posted image
ir
user posted image
Siandien isbandziau LANCOME
labai skysta, bet tepasi gerai. PARYSKINO VISAS RAUKSLELES ( ypac po akim ) , sausas vietas dar labiau issausino, dienos sviesoj atrodo baisiai, matosi viskas. Dziaugiuosi kad niekur nereikejo siandien eiti. Po pusdienio subego gabalais ir veidas blizgi kaip lasiniais isteptas! doh.gif
rytoj bandysiu CLINIQUE. ( parasysiu komentara )
p.s. Mergaites, nepagailekite 3 lituku, isbandykite pries pirkdamos 4u.gif buciau ismetusi virs 100lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 09 11, 11:15)
Tepu kiekviena miela diena ir mane labai nervina ta priklausomybe pudrai verysad.gif  doh.gif

Mane irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ieškau pudrytės lengvai maskuojančios, suteikiančios tą lengvą švytėjimo efektą. Oda mišri. Iš esmės patiko Lorealio Lumi Magique, tik norėčiau, kad geriau laikytų.
Galvoju apie Dior Nude arba EL Double Wear ax.gif Kas geriau? Gal būtų kitų pasiūlymų?
Atsakyti
Sveiki, na ka, isbandziau savo antra meginuka su CLINIQUE kremine pudra. Tepasi gerai, tolygiai, kvepia taip. ...kaip ir visos pudrytes smile.gif , maskuoja vidutiniskai, bet yra lengva, dienos sviesoje atrodo gerai, sulygina veiduka kazkiek. nera labai skysta, tad uzteks ilgam, reikia nedidelio kiekio veidui nudazyti. Visa diena atleike puikiai, nesubego, veidukas liko matinis. Zodziu, esu labai patenkinta kad radau sau pudryte, galiu drasiai rekomenduoti sausai alergiskai odai mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saulės zuikutis @ 2012 09 15, 22:37)
Ieškau pudrytės lengvai maskuojančios, suteikiančios tą lengvą švytėjimo efektą. Oda mišri. Iš esmės patiko Lorealio Lumi Magique, tik norėčiau, kad geriau laikytų.
Galvoju apie Dior Nude arba EL Double Wear  ax.gif Kas geriau? Gal būtų kitų pasiūlymų?

Rekomenduoju sita user posted image
pati naudojau ir galiu drasiai sakyti kad labai faina wub.gif isbandykite, nesigailesite.
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2012 09 15, 22:37)
Galvoju apie Dior Nude arba EL Double Wear  ax.gif Kas geriau? Gal būtų kitų pasiūlymų?

EL Double Wear tai čia labai sunki pudra tikrai ne tai ko ieškot, Light versija lengvesnė bet vistiek toli gražu irgi ne lengva.

Dior Nude turbūt geriausias pasirinkimas iš išvardintų, bet ji nėra labai švytinti ir nėra super lengva.

Prieš tai rekomenduota Clinique Supermoisture manau jum labiausiai tiktų ir būtų panaši į Lumi Magique, (Loreal turėjau, o Clinique tik bandyti teko, man ji tiesiog per lengva)
Atsakyti