Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Roberta-z @ 2012 09 07, 16:12)
Merinos, gal kuri turit šią pudrą http://www.giorgioar...html?Quantity=1
Pasakykit, kaip išsirinkt spalvą, nu niekaip nesuprantu... 
Jei oda šviesi (na, ne balta porcelianinė, tokia į rudumą šiek tiek, neperbalus)... Aš galvoju apie Nr.5 arba Nr.6. Gal kuri turite ir galėtų patart.
Šiaip prisikaičiau labai daug gerų atsiliepimų apie šią pudrą, tik galvosūkis, kaip spalvą išsirinkt  doh.gif

as sviesiaode, tai man konsultante 6 parinko
Atsakyti
Ar yra bandziusiu ar naudojanciu Paulas Choice kremines pudras?

Konkreciai si domintu pagal odos tipa ziurint

http://www.paulascho...f-15/Complexion
[/quote]

Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2012 08 25, 21:17)
Clinique Anti-Blemish Solutions,jeigu oda i riebuma,jei i sausuma netiks,gali sausint..o siaip pilna tu maskuojanciu pudru,neparasete uz kokia suma noretumete,koks jusu odos tipas ..

Mano sita mylima, jau kiek buteliuku sunaudojau, bet man ji rudeniui, pavasariui ideliai, o ziema kartais sausina... smile.gif nors oda nera sausa
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 02, 16:35)
O is Body Shop`o ar yra geru pudru? Perzvelgiau kelias temas, bet buvo vos keli pasisakymai apie jas... Gal konkreciai domintu stai TBS Bealiejis makiažo pagrindas

Mane domina ne riebiai odai, o drekinamoji. Gal galit palyginti su kitomis, pvz. Chanel pudromis? Ant rankos tepant pasirode tikrai gan panasi i vitalumiere aqua.
Atsakyti
Sveikos. Noriu tarp kitko pasiklausti... blush2.gif o Jūs kasdien pvz eidamos į miestą, darbą, tepatės kremine pudra?
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 09 10, 09:20)
Sveikos. Noriu tarp kitko pasiklausti...  blush2.gif  o Jūs kasdien pvz eidamos į miestą, darbą, tepatės kremine pudra?

Čia jau manau nuo kiekvienos odos būklės, darbo ir kitų dalykų priklauso, aš tepu. Netepu nebent tada, kai įdegis vasarą būna.
Atsakyti
Sveikos. Noriu tarp kitko pasiklausti...  blush2.gif  o Jūs kasdien pvz eidamos į miestą, darbą, tepatės kremine pudra?

ne schmoll.gif kremine naudoju tik kai vaziuoju i paskaitas, einu i kazkoki rengini kur bus fotografuojama.. ax.gif 4u.gif
o i miesta, darba, parduotuve ir namie nesitepu biggrin.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau TBS moisture foundation, nr. 05 (vidutinio sviesumo, be rozinio tono, grazus rusvas atspalvis), tepiau sepeteliu. Patiko, kaip dengesi, lengva skirstyti, gerai susigere, neisryskino pasausejimu palei nosies krastelius, mano oda misri. Maskavimas silpnas, labiau primena tonini krema, ant veido, bet labai graziai atrode. Po jos dar fiksavau biria Chanel pudra. Blizgesys pasirode uz poros val.,bet nieko stebetino, su visomis man pablizga veidas.
Atsakyti

As tepu kasdien smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 10 rugsėjo 2012 - 13:38
QUOTE(fuchia @ 2012 09 10, 14:36)
As tepu kasdien smile.gif

Aš irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 09 10, 08:20)

Darbo dienomis tepu - kasdien, savaitgaliais, jeigu nera jokiu progu isvis nesidazau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 10 rugsėjo 2012 - 14:17
Smagu paskaityti skirtingas nuomones bigsmile.gif 4u.gif
O MAKE UP FOREVER esate išbandę? Jeigu gerai firmą parašiau g.gif Ar gera pudra?
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 09 10, 15:20)
Smagu paskaityti skirtingas nuomones  bigsmile.gif  4u.gif
O MAKE UP FOREVER esate išbandę? Jeigu gerai firmą parašiau  g.gif  Ar gera pudra?

O kuri pudra Jus domina?
Atsakyti