Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(kumiko @ 2012 08 25, 21:17)
Clinique Anti-Blemish Solutions,jeigu oda i riebuma,jei i sausuma netiks,gali sausint..o siaip pilna tu maskuojanciu pudru,neparasete uz kokia suma noretumete,koks jusu odos tipas ..

Kad jau taip pilna tu maskuojanciu gerai pudru ir gerai atrodanciu nepasakyciau g.gif Bet jei zinot daug, pavardinkit mirksiukas.gif Man EL Double wear ir laiko ir maskuoja - sakyciua tikrai gerai, dar geriau maskuoja Vichy dermablend, bet man bent nesilaiko schmoll.gif

QUOTE(LAPUTĖ @ 2012 08 26, 12:40)
Mano oda mišri. Jau kurį laiką naudoju EXUVIANCE krem. pudrą. Niekad nėra jokio blizgesio. Tačiau norėčiau pabandyti LANCOME arba ESTEE LAUDER.  smile.gif
Gal kas galėtų pakomentuoti ? Ačiū  smile.gif

Exuviance suzaveta nelikau, neitin maskavo ir nelabai kaip laikesi ax.gif EL DW jau parasiau auksciau savo nuomone. Lancome ta naujausia teint idole 24 lyg g.gif bandziau, bet man per mazai maskavimo... O dabar testuoju YSL le teint touche eclact (lyg taip rasosi doh.gif ) oda tokia gaivi gaunasi ir bent man labai neblogai maskuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, ar galit palyginti nars sherr matte pudra su dior nude?
katra labaiu blizgesi sulaiko? 4u.gif
labai buciau dekinga
Atsakyti
sveiki, gal galite plačiau atsakyti kuo skiriasi kreminė pudra nuo makiažo pagrindo? blush2.gif
Atsakyti
As jau keleta metu naudoju Dioro krempudras. Ir maskavimas fantastiskas, ir laiko dar geriau, tik gramdyti nuo veidelio siek tiek uztrunka smile.gif Todel noreciau ka nors ktia isbandyti, bet ka Douglase esu maciusi ir bandziusi - niekas neprilygo, kas karta iseinu su pakeitimu sitai.. Tai jei kas galetu, butu super jei palygintu su MAC ir kt krempudrom is utube filmuku, taciau kuriu parduotuvese nera pabandyti.
Atsakyti
Gal turi kas atsiliepimų apie Elle kremines pudras? Mačiau Eurokose naujas jų skyrelis atsirado, atrodo tokia mandresnė kosmetikos linija, o kažin kaip dėl kokybės? Gal bandėt? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas galetu rekomenduoti Chanel sausa pudra? Oda linkus vietomis sauseti, ypac smakras, nosis. Ar tiktu CHANEL VITALUMIERE AQUA ? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2012 08 28, 22:47)
o sita naujoji YSL sausesniai odytei kiek supratau is youtube? g.gif

Siaip tai gal ir sausai jinai geriau tiktu g.gif Bet mano oda misri ir man labai patinka ji. Gal labiau pablizganti paskui atrodau, bet... galima det fix&matt kokia pudryte ir manau gerai butu mirksiukas.gif Siaip is turetu meginuku apsizavejus as ta pudra dabar biggrin.gif reik atsitaikyt spalva dar ir tada pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 08 30, 10:17)
Siaip tai gal ir sausai jinai geriau tiktu  g.gif Bet mano oda misri ir man labai patinka ji. Gal labiau pablizganti paskui atrodau, bet... galima det fix&matt kokia pudryte ir manau gerai butu  mirksiukas.gif Siaip is turetu meginuku apsizavejus as ta pudra dabar  biggrin.gif reik atsitaikyt spalva dar ir tada pirkt  ax.gif

as youtube vis paziuriu kur ja tepasi,tai man jinai taip labai sveikai,naturaliai atrodo. kazkaip sudare geros pudros ispudi.
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 08 30, 10:17)
Siaip tai gal ir sausai jinai geriau tiktu  g.gif Bet mano oda misri ir man labai patinka ji. Gal labiau pablizganti paskui atrodau, bet... galima det fix&matt kokia pudryte ir manau gerai butu  mirksiukas.gif Siaip is turetu meginuku apsizavejus as ta pudra dabar  biggrin.gif reik atsitaikyt spalva dar ir tada pirkt  ax.gif

as irgi meginuka turejau, efektas jo grazus, didelis pliusas spf 30, bet tarkit bourjois healthy mix efektu tikrai ne prastesne. O ysl man ant veido siek tiek jautesi rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 09 01, 13:43)
as irgi meginuka turejau, efektas jo grazus, didelis pliusas spf 30, bet tarkit bourjois healthy mix efektu tikrai ne prastesne. O ysl man ant veido siek tiek jautesi  rolleyes.gif

As turiu labai problemine oda, net nesulyginama man HM pudra su sita YSL mirksiukas.gif nei jautimosi, nei dengimosi - jokia prasme schmoll.gif ir man HM nemaskuoja praktiskai tiek kiek YSL... g.gif na kiekvienos oda skirtinga mirksiukas.gif tai sunku kazka labai palyginti turbut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2012 08 30, 22:29)
as youtube vis paziuriu kur ja tepasi,tai man jinai taip labai sveikai,naturaliai atrodo. kazkaip sudare geros pudros ispudi.

Seip realiai ji tinka visiem odos tipai, tik riebiai gal nlb.. smile.gif labai maloni ant odos, naturaliai atrodo, ir kaip jau minejo neblogai pamaskuoja, nors ziurint ka reik maskuot aisku smile.gif tikrai labai nebloga pudryte.. faina pakuote smile.gif
Atsakyti
Merinos, gal kuri turit šią pudrą http://www.giorgioar...html?Quantity=1
Pasakykit, kaip išsirinkt spalvą, nu niekaip nesuprantu...
Jei oda šviesi (na, ne balta porcelianinė, tokia į rudumą šiek tiek, neperbalus)... Aš galvoju apie Nr.5 arba Nr.6. Gal kuri turite ir galėtų patart.
Šiaip prisikaičiau labai daug gerų atsiliepimų apie šią pudrą, tik galvosūkis, kaip spalvą išsirinkt doh.gif
Atsakyti