Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Gal kuri bandete ar naudojate Jose Eisenberg pudrą?Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
Labukas visom smile.gif
Perskaiciau daug forumu ir issirinkau sau pudryte, Dior forever, mano oda misri i riebuma, blizganti... siuo metu labai problematiska, daug spuogeliu... Pries pora dienu nupirkau sios pudrytes meginuka, kainavo apie 4lt, vakar pabandziau uztept pudryte plonu sluoksniu, labai patiko, kvapas nuostabus, tepasi lengvai, ir mano problematiska oda pagrazino. Vakar bandziau tik pora val tai negaliu pasakyti kaip islaiko, bet kita karta bandysiu uztept ryter ir vaiksciot visa diena.
Rekomenduoju DIOR FOREVER 030 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2012 08 24, 14:36)
Gal kuri bandete ar naudojate Jose Eisenberg pudrą?Kokie būtų atsiliepimai?

As bandziau. Visai nebloga pasirode. Labai patiko kad be parabenu, ilgai islieka, graziai ziurisi. Tik nezinau ar nesausintu ilgiau panaudojus, del to ir neisigyjau pilnos pakuotes, nes mano sausai odai siek tiek per mazai komforto buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akiv1234 @ 2012 08 25, 09:12)
Labukas visom smile.gif
Perskaiciau daug forumu ir issirinkau sau pudryte, Dior forever, mano oda misri i riebuma, blizganti... siuo metu labai problematiska, daug spuogeliu... Pries pora dienu nupirkau sios pudrytes meginuka, kainavo apie 4lt, vakar pabandziau uztept pudryte plonu sluoksniu, labai patiko, kvapas nuostabus, tepasi lengvai, ir mano problematiska oda pagrazino. Vakar bandziau tik pora val tai negaliu pasakyti kaip islaiko, bet kita karta bandysiu uztept ryter ir vaiksciot visa diena.

O kur čia mėginukus parduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akiv1234 @ 2012 08 25, 09:12)
Labukas visom smile.gif

As turiu spalvyte 031:)Pati krempudra labai patinka, konsistencija, pasiskirstymas superinis, bet visgi mano misri oda gana greitai pradeda blizgeti:(Tepu veida kremuku tikrai lengvu, bet vis tiek po kiek laiko smarkiai blizgu:(Sakiau reikes bent T zona tepti kazkokiu kremu labiau laikanciu matiskuma:)Pries tai naudojau estee lauder double wear krempudra, tai su ja maziau blizgejau, bet ji labai sunki, sunkiai valosi, na bet ilgai laikosi:)Su krempudrom man amzinas ieskojimas ir niekad nerandu to kas labai labai patiktu verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestyte: 25 rugpjūčio 2012 - 11:06
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 08 25, 10:21)
O kur čia mėginukus parduoda? g.gif

Douglas'e už porą lt gali nupilti pabandymui,gal tą ir turėjo omeny.
Atsakyti
kas gali parekomenduot pudrą kuri gerai maskuotų (spuogelius, raudonas demeles ir pan.) ? labai reikia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 08 25, 18:58)
kas gali parekomenduot pudrą kuri gerai maskuotų (spuogelius, raudonas demeles ir pan.) ? labai reikia sad.gif
Clinique Anti-Blemish Solutions,jeigu oda i riebuma,jei i sausuma netiks,gali sausint..o siaip pilna tu maskuojanciu pudru,neparasete uz kokia suma noretumete,koks jusu odos tipas ..
Atsakyti
Mano oda mišri. Jau kurį laiką naudoju EXUVIANCE krem. pudrą. Niekad nėra jokio blizgesio. Tačiau norėčiau pabandyti LANCOME arba ESTEE LAUDER. smile.gif
Gal kas galėtų pakomentuoti ? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTĖ @ 2012 08 26, 12:40)
Mano oda mišri. Jau kurį laiką naudoju EXUVIANCE krem. pudrą. Niekad nėra jokio blizgesio. Tačiau norėčiau pabandyti LANCOME arba ESTEE LAUDER.  smile.gif
Gal kas galėtų pakomentuoti ? Ačiū  smile.gif

As uz lancome arba dior forever, nes man EL kimso poras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 08 26, 12:58)
As uz lancome arba dior forever, nes man EL kimso poras doh.gif

Man irgi kimso poras Estee lauder double wear light, o toji sunkesne kazkaip nekimso g.gif Lancome miracle dar turejau, tai man labai greitai nuplaukdavo, kitu is lancome nebandziau. Dior forever butu ideali, bet man greitai islenda blizgesiukas ir kazko lyg pradejo kimstis poros, bet dar nelabai ilgai naudoju tai kazkaip nesinori nei peikt nei girt 4u.gif
Papildyta:
Dar labai noreciau pameginti Guerlain extreme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTĖ @ 2012 08 26, 12:40)
Mano oda mišri. Jau kurį laiką naudoju EXUVIANCE krem. pudrą. Niekad nėra jokio blizgesio. Tačiau norėčiau pabandyti LANCOME arba ESTEE LAUDER.  smile.gif
Gal kas galėtų pakomentuoti ? Ačiū  smile.gif

Gal galit plačiau papasakot apie Exuviance?
Atsakyti