Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Nanita @ 2012 08 17, 11:11)
o kokios firmos jus pirkote?as baltaode,tai jauciu ir man,tinkamo,atspalvio ne bus...

Čia apie Clinique Redness Solutions pudrą kalbėjau, va šitą:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 08 17, 11:25)
Čia apie Clinique Redness Solutions pudrą kalbėjau, va šitą:
user posted image

dekuj 4u.gif isparduotuveje prasysiu,gal kas pameginimui ipils smile.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif kokia jusu nuomone apie Clinique pudras odo sveikumo atzvilgiu? Jie gan stipriai reiskiasi, kad nekemsa poru, nealergizuoja ir t.t. Tai kaip is tikruju? Kaip odos bukle ja naudojant? Nes as kaip ir problemu su oda neturiu, naudoju Deborah Colour Copy - ji labai gerai maskuoja, graziai atrodo, nenubega, bet man siek tiek sausina oda sad.gif po to tose vietose tokie kaip smulkus berimai atsiranda nieztintys doh.gif o kai pasitepi atrodo tobulai wub.gif tai galvoju keisti vien del odos sveikatos smile.gif Girdejau kad Clinique pudras net modeliams pataria, kurios turi jautria oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(krema @ 2012 08 18, 13:16)
Sveikos ax.gif  kokia jusu nuomone apie Clinique pudras odo sveikumo atzvilgiu? Jie gan stipriai reiskiasi, kad nekemsa poru, nealergizuoja ir t.t. Tai kaip is tikruju? Kaip odos bukle ja naudojant?

Mano oda jautri ir į sausumą, esu sunaudojusi nemažai įvairių Clinique pudrų, tai apie jas galiu atsiliepti tik teigiamai - nei viena nealergizavo, visos bekvapės. Šiuo metu turiu laser focus, tai rudenį tikrai ją naudosiu - ji gana riebi ir mano supratimu nemažai maskuojanti, nes vasarą aš mėgstu visiškai lengvas.
Atsakyti
Nusipirkau l'oreal Lumi ir truputį mane stebina ji:
rašo,kad oil free, o blizgėjimas kaip reikiant man išlenda unsure.gif
šaltesniems orams kaip tik bus, bet dabar sunkoka su tokia...

turėjau Lancome Teint Idole, kuri irgi oil free,tai tas labai jautėsi,kad riebalo nėra.
truputį prašoviau šį sykį.
Atsakyti
Merginos, gal kuri naudojat Clarins Extra-Firming Foundation , noreciau atsiliepimu, kaip laikosi, kokiai odai labiau tiktu?
Atsakyti
labai patinka man lorel lumi magique wub.gif vesesniems orams bus super, nes dabar irgi linkusi pablizgeti.galvoju bourjois hm bandyti,vis neprisiruosiu jos nusipirkti doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau maybeline fit me pudra smile.gif esu gana tamsi, rudeni megstu karta per savaite pasideginti, todel pudra rinkausi is 220 ir 230. Parduotuvej nusprendziau imti tarpini 225 biggrin.gif na ir manau puikiai atitaikiau, nors ir 220 manau butu buve liuks smile.gif Kolkas patinka, nes oda mano be problemu ir man reikejo tik pavienodinti veido spalva, manau uz tokia kaina neproblemiskai odai si pudra tikrai geras variantas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 20 rugpjūčio 2012 - 11:47
as tai turiu fit me, gaminta amerikos rinkai- superine pudra, visiskai nekemsa poru, pakankamai ilgai laikosi ant veido, nesubega, nenusivalgo, daug atspalviu thumbup.gif esu bandziusi lietuvoj parduodama lygiai tokia pacia pudra- blizgejimas islindo jau po poros valandu, ir pati pudra kazkokia sunki, nemaloniai ant veido jautesi
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 08 19, 23:00)
labai patinka man lorel lumi magique wub.gif vesesniems orams bus super, nes dabar irgi linkusi pablizgeti.galvoju bourjois hm bandyti,vis neprisiruosiu jos nusipirkti doh.gif

Man Bourjois hm labiau patinka, dar turiu likutį, ir padrėkina, ir žymiai mažiau tas blizgesys lenda.o kvapas tai išvis dieviškas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2012 08 19, 00:24)
Mano oda jautri ir į sausumą, esu sunaudojusi nemažai įvairių Clinique pudrų, tai apie jas galiu atsiliepti tik teigiamai - nei viena nealergizavo, visos bekvapės. Šiuo metu turiu laser focus, tai rudenį tikrai ją naudosiu - ji gana riebi ir mano supratimu nemažai maskuojanti, nes vasarą aš mėgstu visiškai lengvas.

mane domina labiau maskuojancios, bet aisku cia sunku pasakyti, reiktu pabandyti, dekui uz atsakyma smile.gif 4u.gif
Atsakyti
nežinau kasnors bandėt šitą ar ne, bet nerekomenduoju iš savo patirties..... jau tokios blogos niekad nesu turėjus.. jeigu kas turėjot šitą parašykit kaip ji jums smile.gif nes aš ją ivertinčiau pačiu mažiausiu balu.... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti