Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(ritinelis1 @ 2012 08 14, 23:23)
Merginos o tamsiu kastoniniu plauku vidutinio tamsumo odai (megstu pasideginti) koki loreal Lumi Magique nr pirkti? Gal kuri susiduret  ax.gif  smile.gif

Patarčiau eiti į parduotuvę ir rinktis. Nes tas 'vdutinio tamsumo', tai vienai gal jau labai tamsi atrodo, kitai visai šviesi. Taip konsultuodamasi idealiai atspalvio tikrai neatitaikysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu-jura @ 2012 08 15, 09:37)
kas liecia Make up forever hd foundation as galiu pasakyti, kad man ji labai patinka ypac saltuoju periodu, anksciau kai kariavau su spuogeliais tai ji tiesiog tobula buvo ir nesutinku kad cementuoja veida, kam reik cemento este lauder siulau, o vasara naudoju exiuvianca arba guerlain aqva, bet jei reik kazka paslept ir nesucementuoti tai make up forever hd rekomenduociau tikrai, labai gerai laikosi nenubyra ir lygumas uztikrintas visa diena

Tai maskavimas kaip supratau geras? 4u.gif O kokia jos kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 08 14, 22:52)
Merginos padekit, nutariau pirkti Lancome pudra (Teint miracle, arba Teint ultra idol) . Issirinkau spalva musu LT parduotuvej, bet noriu isigyti pigiau, maciau isparduotuveje parduoda, bet spalvos ten man neaisku kokios...numeriukai pudru visiskai skirtingi, ziurejau saitus usa ir europini, lyginau, bet labai sunku, jos neatitinka  doh.gif padekit prasau, gal kuri zinot kokie butu spalvu numeriuku atitikimai usa ir europiniu pudru ? aciu!!!  4u.gif

Įdomu ir man būtų 4u.gif
Atsakyti
Laba, 4u.gif
o kurios pudros gerai uzmaskuoja veido raudoni?Mano,sio metu,veido oda,normali.bet artejant salciams,kakta ir nosis issauses.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 08 17, 10:26)
Laba, 4u.gif
o kurios pudros gerai uzmaskuoja veido raudoni?Mano,sio metu,veido oda,normali.bet artejant salciams,kakta ir nosis issauses.

Ir man tai aktualu 4u.gif
Atsakyti
Raudonam veidui maskuoti naudojami žali primeriai smile.gif vėliau tepama bet kokia pudra.
Arba yra Clinique Redness solutions pudra kažkokia man rodos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 17, 10:49)
Raudonam veidui maskuoti naudojami žali primeriai  smile.gif  vėliau tepama bet kokia pudra.
Arba yra Clinique Redness solutions pudra kažkokia man rodos  smile.gif

g.gif reiks isbandyt..O ar ne sausina odos?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 08 17, 10:52)

Nežinau, reik ieškoti atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 08 17, 10:52)

Nesausina, bet man ji kaip paprasta pudra buvo, nepasakyčiau kad kažkaip ypatingai maskavo, bet pabandykit, atsiliepimai labai geri..,
Be to man ir spalva jos visai netiko (šviesesnės jau pirkti nebuvo), dar ir dėl to ja nusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 08 17, 10:59)
Nesausina, bet man ji kaip paprasta pudra buvo, nepasakyčiau kad kažkaip ypatingai maskavo, bet pabandykit, atsiliepimai labai geri..,
Be to man ir spalva jos visai netiko (šviesesnės jau pirkti nebuvo), dar ir dėl to ja nusivyliau.

o kokios firmos jus pirkote?as baltaode,tai jauciu ir man,tinkamo,atspalvio ne bus...
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 08 17, 10:26)
Laba, 4u.gif

Man geriausiai uzmaskuoja Dior Sculpt (ziema, kai oda issauseja), o vasara, kai misri - Clarins Everlasting smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2012 08 17, 11:19)
Man geriausiai uzmaskuoja Dior Sculpt (ziema, kai oda issauseja), o vasara, kai misri - Clarins Everlasting  smile.gif

o ka nors is pigesniu variantu? ax.gif
Atsakyti