Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(LEEja @ 2012 08 12, 19:22)
o paaiskinkit man, kaip jus suprantat, kad kemsa poras? smile.gif

As tai pagal tai, kad atsiranda smulkiu tokiu spuogiuku pulinuku smile.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo ir galėtų parašyti atsiliepimą apie Make up forever hd foundation? 4u.gif
Atsakyti
sveikos gal zinoves patars kuri is siu geresene? planuoju pirkti ir nezinau kuria blush2.gif smile.gif
maybeline fit ar l'oreal lumi magique pudra
Atsakyti
Aš naudojau tik l'oreal lumi magique, bet visiškai nepatiko. Nesmagiai tepasi ant odos, mažai maskuoja, greit nubėga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 08 13, 16:42)
l'oreal lumi magique pudra

As sitos meginuka turejau, aisku is jo ispudzio nelabai gal susidarysi, bet siaip man patiko..
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2012 08 13, 16:42)
l'oreal lumi magique pudra

Šita nėra iš tirštų, bet nėra ir vandenėlis, maskavimą pavadinčiau vidutiniu, bet jei tepsit visai plonytį sluoksnį - bus jis minimalus.
Aš tai šios pudros nepagailiu, maždaug 2 pompų man reikia kaskart dažantis.
Būtinai reikia fiksuoti biria pudra, nes kitaip neatlaikys per dieną ir per daug blizgės veidas.
Šiaip ji laikosi gerai, man asmeniškai ji rodosi geriau besilaikanti už Bourjois HM kurią kaip tik dabar iškeičiau į Lumi Magique.

Labai patiko ir atitiko puikiai šviesiausias atspalvis, tad ir kitoms baltaodėms rekomenduoju - C1 Rose Pearl.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 08 13, 12:01)
Gal kas naudojo ir galėtų parašyti atsiliepimą apie Make up forever hd foundation? 4u.gif
aš turėjau nupiltos mėginukų, man nepatiko kaip tepėsi, labai matėsi ant veido odos blink.gif toks tikras tinkas.. bet šiaip jau ji labai giriama,- tai arba man netiko visiškai, arba galvoju kad tie mano mėginukai kokie padžiūvę buvo g.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 08 13, 12:01)

Youtube labai daug atsiliepimu apie ja, paziurekit.
Atsakyti
sveiki,domina atsiliepimai apie sia pudryte

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *k.a.c.i.u.s*: 14 rugpjūčio 2012 - 18:19
Merginos padekit, nutariau pirkti Lancome pudra (Teint miracle, arba Teint ultra idol) . Issirinkau spalva musu LT parduotuvej, bet noriu isigyti pigiau, maciau isparduotuveje parduoda, bet spalvos ten man neaisku kokios...numeriukai pudru visiskai skirtingi, ziurejau saitus usa ir europini, lyginau, bet labai sunku, jos neatitinka doh.gif padekit prasau, gal kuri zinot kokie butu spalvu numeriuku atitikimai usa ir europiniu pudru ? aciu!!! 4u.gif
Atsakyti
Merginos o tamsiu kastoniniu plauku vidutinio tamsumo odai (megstu pasideginti) koki loreal Lumi Magique nr pirkti? Gal kuri susiduret ax.gif smile.gif
Atsakyti
kas liecia Make up forever hd foundation as galiu pasakyti, kad man ji labai patinka ypac saltuoju periodu, anksciau kai kariavau su spuogeliais tai ji tiesiog tobula buvo ir nesutinku kad cementuoja veida, kam reik cemento este lauder siulau, o vasara naudoju exiuvianca arba guerlain aqva, bet jei reik kazka paslept ir nesucementuoti tai make up forever hd rekomenduociau tikrai, labai gerai laikosi nenubyra ir lygumas uztikrintas visa diena
Atsakyti