Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(SECREAT @ 2012 07 31, 23:11)
as lygiai tokia pati ir man lygiai tokios pacios problemos su pudra ir naudoju ta pacia kasdienai biggrin.gif
Bet zinai,meginau pudras matines,tai dar baisiau atrodo..Ryskina visus pasausejimus,tai blogesnis vaizdas.Todel vis naudoju Healthy mix ir vakarui,tik mineralines matines pudros nepagailiu,tai geriau laiko ir ne taip greit blizga.Noriu Revlon sausai odai pameginti,bet neaisku,kaip su tuo maskavimu  g.gif jei nelabai skiriasi nuo Borjois,tai neverta gal daugiau pinigu leisti  g.gif

Man kitos pudros, kurias meginau lyg ir ne taip greitai blizgesi istraukdavo, bet kimsdavo labai veido oda doh.gif Buvo isleistuves universitete, nusipudravau su Bourjois. Paziurejau foto po to pasigailejau. Visur kaip blizgutis atrodau verysad.gif Nors ir dedavau ant virsaus kompaktine karts nuo karto. Nenoriu kad ir dabar tas pats butu...
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2012 07 31, 22:11)
as lygiai tokia pati ir man lygiai tokios pacios problemos su pudra ir naudoju ta pacia kasdienai biggrin.gif
Bet zinai,meginau pudras matines,tai dar baisiau atrodo..Ryskina visus pasausejimus,tai blogesnis vaizdas.Todel vis naudoju Healthy mix ir vakarui,tik mineralines matines pudros nepagailiu,tai geriau laiko ir ne taip greit blizga.Noriu Revlon sausai odai pameginti,bet neaisku,kaip su tuo maskavimu  g.gif jei nelabai skiriasi nuo Borjois,tai neverta gal daugiau pinigu leisti  g.gif

turiu HM ir turiu revlon colorstay sausai odai , tai man revlon daugiau maskuoja ir ne taip greit blizgesys išlenda kaip su HM 4u.gif

pabandykit gaut revlon pabandymui mirksiukas.gif gal kasnors nupils ax.gif 4u.gif

radau savo foto su ja doh.gif (oda tą dieną labai negraži buvo) bet tai gerai.. matosi maskavimo stiprumas/silpnumas smile.gif biggrin.gif
http://www.supermama...?...832073&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 01 rugpjūčio 2012 - 09:40
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 01, 10:37)
turiu HM ir turiu revlon colorstay sausai odai , tai man revlon daugiau maskuoja ir ne taip greit blizgesys išlenda kaip su HM  4u.gif

pabandykit gaut revlon pabandymui  mirksiukas.gif  gal kasnors nupils  ax.gif  4u.gif

radau savo foto su ja  doh.gif  (oda tą dieną labai negraži buvo) bet tai gerai.. matosi maskavimo stiprumas/silpnumas smile.gif  biggrin.gif

Labai aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 01, 11:37)
turiu HM ir turiu revlon colorstay sausai odai , tai man revlon daugiau maskuoja ir ne taip greit blizgesys išlenda kaip su HM  4u.gif

pabandykit gaut revlon pabandymui  mirksiukas.gif  gal kasnors nupils  ax.gif  4u.gif

radau savo foto su ja  doh.gif  (oda tą dieną labai negraži buvo) bet tai gerai.. matosi maskavimo stiprumas/silpnumas smile.gif  biggrin.gif

O gal ka patartumet, ka galima rasti Lietuvoj? Nes man sestadieni vestuves, tai nespeciau is uzsienio atsisiusti jau sios pudros... :/
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 08 01, 14:59)
O gal ka patartumet, ka galima rasti Lietuvoj? Nes man sestadieni vestuves, tai nespeciau is uzsienio atsisiusti jau sios pudros... :/

pati nebandžiau bet kai kurios gyrė dior forever 4u.gif sakė neblogai karščius atlaiko g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 01, 16:26)
pati nebandžiau bet kai kurios gyrė dior forever  4u.gif  sakė neblogai karščius atlaiko  g.gif  4u.gif

Aciu, pameginsiu tada sita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 08 01, 10:37)

Man asmeniskai daugiau maskuoja HM, o ta sausai odai revlon isvis nekazka schmoll.gif oda mano problematiska, tai pardaviau vien del maskavimo trukumo mirksiukas.gif gerai maskuoja EL double wear ir gerai atlaiko (pati i vestuves ejau), Dior forever bent man mazokai maskuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 08 01, 21:26)
Man asmeniskai daugiau maskuoja HM, o ta sausai odai revlon isvis nekazka  schmoll.gif oda mano problematiska, tai pardaviau vien del maskavimo trukumo  mirksiukas.gif gerai maskuoja EL double wear ir gerai atlaiko (pati i vestuves ejau), Dior forever bent man mazokai maskuoja  mirksiukas.gif

visoms skirtingai. man HM tikrai mažiau maskuoja ax.gif
na aišku dar priklauso ką maskuoti.. ar tik paraudusias vietas ir dėmeles po spuogų ar kažkokius tai spuogus jau didesnius g.gif

visų oda skirtinga ir poreikiai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kuri pamena kiek kainuoja chanel teint innocence slapios kompaktines pudros papildymas kristutej?
Atsakyti
mano dabar pati mylimiausia Kanebo Fluid finish, oda -misri,matiskumo vasara (kai labai karsta) nelabai laiko,bet ziema uztai neryskina pasausejimu,beto lengva,vidutiniskai maskuojanti..
Atsakyti
mano metu atradimas NAPOLEON PERDIS. nusipirkau kelias, kad i prieki tureciau. labai rekomenduoju. o vakar pamaciau, kad netgi nuolaida yra nuo 50 doleriu iki 36 berods...

user posted image
Atsakyti
o paaiskinkit man, kaip jus suprantat, kad kemsa poras? smile.gif
Atsakyti