Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(11alpina @ 2012 07 29, 21:11)
Naudoju Max factor miracle touch pudrą (natural 70), gal kas padėtų ir nukreiptų bent maždaug koks atspalvis būtų Bourjois HM?

kazkada turėjau MF būtent 70 atspalvį, tai man ji tamsoka pasirodė kiek pamenu g.gif manau HM reiktu 53 ax.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif labai reikia Jūsų patarimo. Ruošiuosi pirkti kreminę pudrą ir nežinau kurią pasirinkti, o parduotuvių konsultantėmis kažkaip nevisada pasitikiu g.gif Mano oda mišri, T zona linkusi į blizgesį dienos bėgyje, o poros irgi mėgsta kimštis. Šiuo metu baiginėju Estee Lauder double wear. Man ji tikrai viena geriausių kokią teko naudoti, porų nekimšo, blizgesys išlysdavo tik vakarop. EL double wear light man nelabai patiko, nes ir veidas greit blizgėjo ir kimšo poras. Su EL double wear butų viskas kaip ir gerai, bet labai jau sunkiai ji nusivalo...be to tas moteriškas smalsumas daro savo ir taip norisi dar pabandyti kažką naujo. Išsirinkau dvi kremines pudrytes, kurios mane labai jau domina tai chanel vitalumiere aqua ir dior forever. Gal kam teko kurią iš jų bandyti ir galėtumėte patarti kurią rinktis. Noriu, kad pamaskuotų veiduką, bet neatrodytų kaip kaukė, kad iš kart neišlystų blizgesys ir pudra nenuplauktų ir, kad nekimštų porų...Na, galėtų būti panaši į EL double wear, bet, kad tik lengviau nusivalytų 4u.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2012 07 30, 00:09)
Sveikos merginos 4u.gif labai reikia Jūsų patarimo.

pudrytes, kurios mane labai jau domina tai chanel vitalumiere aqua ir dior forever.

Vienareikšmiškai Dior Forever, Chanel ši jums gali mažokai maskuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 29, 22:25)
o YSL ne labiau drekinanti? kokia jusu oda?  4u.gif

misri (normali-dehidratuota).Gal ir labiau drekinanti, nes pati tekstura siek tiek riebesne, kas man is ties nelabai patiko, nes jauciu ant odos, kad kazkas tepta ax.gif

QUOTE(Vitulka @ 2012 07 29, 22:27)
kurį Nr naudojat Bourjois ir kurį išbandėt YSL?  smile.gif

dabar kai idegusi oda tai 52, gal net 53 tiktu. YSL bandziau BR30, tai netiko rozinis atspalvis, o pati spalva, tai tamsesne uz HM 52 kokiu vienu tonu smile.gif

Papildyta:

Kokia pudra butu panasi i Bourjois healthy mix? Galvoju apie Chanel vitalumiere aqua, Dior nude, Kanebo Fluid finish rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 29 liepos 2012 - 23:52
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 30, 00:28)
Vienareikšmiškai Dior Forever, Chanel ši jums gali mažokai maskuoti  smile.gif

Dėkui už patarimą, Estela 4u.gif Mano širdis irgi kažkaip link šitos linksta, o po Jūsų patarimo manau jau visiškai apsisprendžiau imti dior rolleyes.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2012 07 30, 01:09)
Sveikos merginos 4u.gif labai reikia Jūsų patarimo. Ruošiuosi pirkti kreminę pudrą ir nežinau kurią pasirinkti, o parduotuvių konsultantėmis kažkaip nevisada pasitikiu g.gif

Aš tai siūlyčiau pasibandyti Lancome Teint Idole Ultra 24h 4u.gif Nes mano oda tokia pat, EL irgi kaip ir visai nieko buvo, bet man j sunkiai valėsi, sunkokai sklaidėsi ri kiek poras kimšo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 07 30, 09:22)
Aš tai siūlyčiau pasibandyti Lancome Teint Idole Ultra 24h 4u.gif Nes mano oda tokia pat, EL irgi kaip ir visai nieko buvo, bet man j sunkiai valėsi, sunkokai sklaidėsi ri kiek poras kimšo g.gif

Turejau meginuka sios krempudros, net nezinau patiko man ji ar nelabai g.gif Kazkaip labai nesuzavejo, bet ir bloga nebuvo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2012 07 30, 20:03)
Turejau meginuka sios krempudros, net nezinau patiko man ji ar nelabai g.gif Kazkaip labai nesuzavejo, bet ir bloga nebuvo smile.gif  4u.gif

Man EL DW kolkas irgi geriausia, tik su tuo nuvalymu doh.gif bet pasitelkus pieneli ir prausikli bedu nera mirksiukas.gif Va sita Lancome man irgi nepaliko ispudzio, tai nesirinkciau schmoll.gif mano tolimesnis bandymas turbut bus Guerlain parure extreme ir dar labai noriu isbandyt Clinique acnesolutions ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 07 30, 20:23)
Man EL DW kolkas irgi geriausia, tik su tuo nuvalymu  doh.gif bet pasitelkus pieneli ir prausikli bedu nera  mirksiukas.gif Va sita Lancome man irgi nepaliko ispudzio, tai nesirinkciau  schmoll.gif mano tolimesnis bandymas turbut bus Guerlain parure extreme ir dar labai noriu isbandyt Clinique acnesolutions  ax.gif

As irgi mąsčiau apie guerlain extreme, bet paskaičiau, kad vietomis gali išlysti odos pasausėjimai, tai manau pradžiai rinksiuosi dior forever 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestyte @ 2012 07 30, 21:11)
As irgi mąsčiau apie guerlain extreme, bet paskaičiau, kad vietomis gali išlysti odos pasausėjimai, tai manau pradžiai rinksiuosi dior forever 4u.gif

Man asmeniskai Dior forever pasirode nedaug maskuojanti g.gif o va Guerlain pasirode ne tokia sausa ir sunki kaip EL DW... g.gif
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos. Kokia kremine pudra patartumete naudoti jei mano oda misri, linkusi i pasausejimus, kuri butu kazkiek maskuojanti, islaikytu matiskuma (aisku naudojant ir kompaktine pudra), kuria galeciau naudoti tam tikromis progomis, pvz baliams, klubams ir taip toliau. Nes kasdienai naudoju Bourjois healthy mix pudryte, tai kai ja pasitepu veida vakariniam makiazui, tai veidas gan greitai visas blizget pradeda.... Pageidauciau pudrytes kuria galeciau rasti Lietuvoje, nes sestadieni kaip tik laukia vestuves. Ir butu gerai, jei ji butu ne is labai brangiu smile.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 07 31, 21:56)
Merginos, reikia pagalbos. Kokia kremine pudra patartumete naudoti jei mano oda misri, linkusi i pasausejimus, kuri butu kazkiek maskuojanti, islaikytu matiskuma (aisku naudojant ir kompaktine pudra), kuria galeciau naudoti tam tikromis progomis, pvz baliams, klubams ir taip toliau. Nes kasdienai naudoju Bourjois healthy mix pudryte, tai kai ja pasitepu veida vakariniam makiazui, tai veidas gan greitai visas blizget pradeda.... Pageidauciau pudrytes kuria galeciau rasti Lietuvoje, nes sestadieni kaip tik laukia vestuves. Ir butu gerai, jei ji butu ne is labai brangiu smile.gif Aciu

as lygiai tokia pati ir man lygiai tokios pacios problemos su pudra ir naudoju ta pacia kasdienai biggrin.gif
Bet zinai,meginau pudras matines,tai dar baisiau atrodo..Ryskina visus pasausejimus,tai blogesnis vaizdas.Todel vis naudoju Healthy mix ir vakarui,tik mineralines matines pudros nepagailiu,tai geriau laiko ir ne taip greit blizga.Noriu Revlon sausai odai pameginti,bet neaisku,kaip su tuo maskavimu g.gif jei nelabai skiriasi nuo Borjois,tai neverta gal daugiau pinigu leisti g.gif
Atsakyti