Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(scalia @ 2012 07 19, 19:38)
o kuri geriau maskuoja Chanel Aqua ar Chanel Vitalumiere? Ar ilgai sios pudros laikosi?

Chanel aqua bandziau tik 1k.. gal 2k .. 4u.gif o Vitalumiere turejau ilgesni laika.. tai Vitalumiere MAN atrodo lengvesne, maziau maskuojanti.. nors jos abi seip lengvos, bet Vitalumiere labiau svytinti ir maziau maskuojanti.. laikyt tai nei viena nelaiko manau, ypac Vitalumiere smile.gif cia labai sausai odai. Aqua misriai gal daugiau.. Guerlain parure aqua neblogai laikos, ir ji tokia ner sunki.. bet jei sausa oda pas mane tuo metu, tai negula graziai.. bet jei pas jus problemos su pasausejimais, tai jokia pudra neguls graziai.. reik juos ir tvarkyt 4u.gif nes jus kaip suprantu norit, kad laikytu, bet tuo paciu pasausejimu neryskintu.. tai labai retas dalykas. Man jei tuo metu yra pasausejimai, tai kad ir kokia pudra bebandyciau visos ryskina beveik.. ziema tai is vis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 liepos 2012 - 19:29
QUOTE(amber123 @ 2012 07 19, 19:13)
Chanel aqua bandziau tik 1k.. gal 2k ..  4u.gif o Vitalumiere turejau ilgesni laika.. tai Vitalumiere MAN atrodo lengvesne, maziau maskuojanti.. nors jos abi seip lengvos, bet Vitalumiere labiau svytinti ir maziau maskuojanti.. laikyt tai nei viena nelaiko manau, ypac Vitalumiere smile.gif cia labai sausai odai.  Aqua misriai gal daugiau.. Guerlain parure aqua neblogai laikos, ir ji tokia ner sunki.. bet jei sausa oda pas mane tuo metu, tai negula graziai.. bet jei pas jus problemos su pasausejimais, tai jokia pudra neguls graziai.. reik juos ir tvarkyt 4u.gif nes jus kaip suprantu norit, kad laikytu, bet tuo paciu pasausejimu neryskintu.. tai labai retas dalykas. Man jei tuo metu yra pasausejimai, tai kad ir kokia pudra bebandyciau visos ryskina beveik.. ziema tai is vis doh.gif

na pasausejimu pas mane lb minimaliai, beveik nera ir atsiranda jei kokia netinkama pudra uzsidedu, kuri sausina, o kaip ta Guerlain Parure Aqua maskuoja? noreciau kad kazkiek pamaskuotu daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2012 07 19, 21:54)
na pasausejimu pas mane lb minimaliai, beveik nera ir atsiranda jei kokia netinkama pudra uzsidedu, kuri sausina, o kaip ta Guerlain Parure Aqua maskuoja? noreciau kad kazkiek pamaskuotu daugiau  doh.gif

Ziurint ka maskuot reikia smile.gif siulyciau isbandyt pvz Chanel Aqua ir pvz Guerlain parure aqua.. ir pazesit, kuri geriau tinka.. o kokia pas jus oda aplamai? nes zinokit pudra labai sunku parinkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 19, 19:48)
Tarp kokiu rinkotes?
Turiu meginuka sios pudros, reiks kada isbandyti  g.gif

Rinkausi tarp dior nude, clinique, Tiesa pasakius visu net neatsimenu, nueidavau i kristiana ir vis pasimaliavodavau (ka konsultantes patardavo) Man svarbiausia,kad pudryte maskuotu ir veidas neblizgetu, nes veidas gan problematiskas. Pudrai tikrai galvojau netaupysiu, todel ziurejau visus imanomus variantus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(godsister @ 2012 07 20, 17:27)
Rinkausi tarp dior nude, clinique, Tiesa pasakius visu net neatsimenu, nueidavau i kristiana ir vis pasimaliavodavau (ka konsultantes patardavo) Man svarbiausia,kad pudryte maskuotu ir veidas neblizgetu, nes veidas gan problematiskas. Pudrai tikrai galvojau netaupysiu, todel ziurejau visus imanomus variantus. smile.gif

o su šia veidas neblizga? laiko matiškumą? g.gif
ką jūs maskuojat, kad jos užtenka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 20, 20:59)
o su šia veidas neblizga? laiko matiškumą?  g.gif
ką jūs maskuojat, kad jos užtenka?  bigsmile.gif

na as maskuoju visokius spuogelius, ar randelius, tai ji uzmaskuoja tikrai gerai smile.gif Taciau, del matiskumo as dar uzdedu bare minerals truputi birios pudros smile.gif siaip man atrodo,kad tik skysta pudra matiskumo isgauti niekada nepavyks smile.gif
Atsakyti
kokią pudrą rekomenduotumėte mišriai odai? HM man išryškino pasausėjimus, HM serum kaip ir tinka, bet kad labai nuplaukia ir visai nelaiko matiškumo. žiūrinėju pardėse Dior forever, bet atspalvių nerandu - visi labai tamsūs, internete žiūrėjau, 021 pagal aprašymą tinkamiausias atspalvis, nes oda šviesi, bet su geltonu atspalviu. HM naudojau berods 51 numeriuką. o iš Guerlain kokios tinka mišriai odai? taip pat domina Chanel pudros, bet apie mat lumiere girdėjau, kad išryškina pasausėjimus.
Atsakyti
Isbandziau naujaja YSL Le Teint touche éclat
user posted image
tekstura- maloni, lengvai dengiasi-slysta. Maskuoja geriau negu tikejausi, tikrai nera visiskai permatoma. Pirma karta tepant pagalvojau, kad ji labai panasi i mano naudoja Bourjois HM. Panasi tekstura ( YSL siek tiek riebesne ), rezultatas taip pat. Bandziau viena puse tept su YSL kita su Bourjois - na tikrai labai panasiai atrodo ant odos.Skirtumas labai labai minimalus, netgi vos pastebimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 29 liepos 2012 - 20:04
Naudoju Max factor miracle touch pudrą (natural 70), gal kas padėtų ir nukreiptų bent maždaug koks atspalvis būtų Bourjois HM?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 29 liepos 2012 - 20:12
Sveikos 4u.gif
gal kas bande La Prairie firmos pudras,kokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 07 29, 21:03)
tekstura- maloni, lengvai dengiasi-slysta. Maskuoja geriau negu tikejausi, tikrai nera visiskai permatoma. Pirma karta tepant pagalvojau, kad ji labai panasi i mano naudoja Bourjois HM. Panasi tekstura ( YSL siek tiek riebesne ), rezultatas taip pat. Bandziau viena puse tept su YSL kita su Bourjois - na tikrai labai panasiai atrodo ant odos.Skirtumas labai labai minimalus, netgi vos pastebimas.

o YSL ne labiau drekinanti? kokia jusu oda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 07 29, 21:03)
http://www.efashiont...lat-550x366.jpg

kurį Nr naudojat Bourjois ir kurį išbandėt YSL? smile.gif
Atsakyti