QUOTE(amber123 @ 2012 07 18, 13:13)
Aaa as tepu daug maziau.. visai visai nedaug
jei tai itakos turi.. gal ir turi.. As tai nesistebiu, kad taip skirtingai mums ji, nes pudra aplamai labai individualu
pvz kaip ir Guerlain aqua.. vienai ji ideali sausai odai,o man nlb..
todel as visada bandau
Tai aišku, kad turi, jei lb lb mažai jos tepi, gal net tada neužtepi ant tų sausų vietų, ji tada "nesupudrėja" tau.
pabandyk kada normaliai užsitept, įdomu kaip tada
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 07 18, 15:29)
O dieve kaip sunku išsirinkt gera pudra
Na Mat lumiere man žiauriai sausina skruostus, daugiau nieko nedaro, nei maskuoja, nei matiškumą laiko, tik sausina
O Parure aqua pirkau žiemą tai lyg ir nieko buvo, visai patiko, bet dabar vasarą, kai pas mane kiekviena diena virš 35 karščio tai jos naudot neimanoma - visas veidas šlapias, limpa, žodžiu nekas
Na taip, šiek tiek su pašerpetojimais, niekaip neiveikiu šios problemos, ir kaukes dedu, nepadeda
Dar dairausi į ELDW bet kai prisiskaičiau, kad jos nuvalyt neįmanoma, tai net nežinau
tai kai tokie karščiai, aš tikrai abejoju, ar kokia pudra išsilaikytų, juk pati rašote, kad veidas net bėga.. nebent tada reikia tepti makiažo bazę suteikiančią matiškumą, plius nuolat koreguoti biria pudra, nuimančia blizgesį.. O jei dar ieškote šlapesnės pudros.. aš kadangi nepernešu blizgesio, man jau geriau vienas kitas pašerpetojimas, tai naudoju dbr tą chanel perfection lumiere ir ji tikrai išsilaikymo atžvilgiu yra puiki. Plius, jei tenka lb ilgai išbūti su makiažu (pvz koį 14 val) veidas visvien su ja neatrodo baisiai, nėra nuplaukęs, tiesiog ji tada kažkaip išnyksta ar kaip tai pavadinti
ELDW tai sunki pudra, bet kaip ir Estela minėjo, ji igi turėtų išryškinti sausas vietas..