Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Lėjaaa @ 2012 07 18, 15:29)

Na taip, šiek tiek su pašerpetojimais, niekaip neiveikiu šios problemos, ir kaukes dedu, nepadeda schmoll.gif  Dar dairausi į ELDW bet kai prisiskaičiau, kad jos nuvalyt neįmanoma, tai net nežinau unsure.gif  smile.gif

o nenorit pabandyt ELDWL? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 07 18, 15:38)
o nenorit pabandyt ELDWL?  g.gif

Kad odai su pašerpetojimais ji nė pro kur netiks unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 18, 13:13)
Aaa as tepu daug maziau.. visai visai nedaug  biggrin.gif jei tai itakos turi.. gal ir turi.. As tai nesistebiu, kad taip skirtingai mums ji, nes pudra aplamai labai individualu  smile.gif pvz kaip ir Guerlain aqua.. vienai ji ideali sausai odai,o man nlb..  unsure.gif todel as visada bandau  biggrin.gif

Tai aišku, kad turi, jei lb lb mažai jos tepi, gal net tada neužtepi ant tų sausų vietų, ji tada "nesupudrėja" tau. smile.gif pabandyk kada normaliai užsitept, įdomu kaip tada g.gif

QUOTE(Lėjaaa @ 2012 07 18, 15:29)
O dieve kaip sunku išsirinkt gera pudra doh.gif  biggrin.gif  Na Mat lumiere man žiauriai sausina skruostus, daugiau nieko nedaro, nei maskuoja, nei matiškumą laiko, tik sausina schmoll.gif  O Parure aqua pirkau žiemą tai lyg ir nieko buvo, visai patiko, bet dabar vasarą, kai pas mane kiekviena diena virš 35 karščio tai jos naudot neimanoma - visas veidas šlapias, limpa, žodžiu nekas unsure.gif 
Na taip, šiek tiek su pašerpetojimais, niekaip neiveikiu šios problemos, ir kaukes dedu, nepadeda schmoll.gif  Dar dairausi į ELDW bet kai prisiskaičiau, kad jos nuvalyt neįmanoma, tai net nežinau unsure.gif  smile.gif

tai kai tokie karščiai, aš tikrai abejoju, ar kokia pudra išsilaikytų, juk pati rašote, kad veidas net bėga.. nebent tada reikia tepti makiažo bazę suteikiančią matiškumą, plius nuolat koreguoti biria pudra, nuimančia blizgesį.. O jei dar ieškote šlapesnės pudros.. aš kadangi nepernešu blizgesio, man jau geriau vienas kitas pašerpetojimas, tai naudoju dbr tą chanel perfection lumiere ir ji tikrai išsilaikymo atžvilgiu yra puiki. Plius, jei tenka lb ilgai išbūti su makiažu (pvz koį 14 val) veidas visvien su ja neatrodo baisiai, nėra nuplaukęs, tiesiog ji tada kažkaip išnyksta ar kaip tai pavadinti smile.gif
ELDW tai sunki pudra, bet kaip ir Estela minėjo, ji igi turėtų išryškinti sausas vietas..
Atsakyti
idomu kokia pudra tiktu odai su paserpetojimais? kaip suprantu ELDWL netinka, Guerlain Parure Extreme irgi netiks nes panaši į EDLWL, chanel lumiere irgi išryškina išsausejimus kiek skaiciau doh.gif, bet viskas individualiai, jaučiu reiks eit i kokia Kristiana kad parinktu, bu visiskai nebesusigaudau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 10, 09:18)
Nu vat man spuogai nuo Stay matte, tai nustojau ja naudoti sad.gif paziuresiu kaip bukle pasikeis gal . Ir Even better jauciu nepirksiu tada , nes tas pats bus. Bet ko jie ten taip prideda, kad taip poras kemsa, bet issireklamave kaip super duper firma  g.gif

Turiu "Even Better" ir esu labai patenkinta - maskuoja gerai, matiškumą išlaiko ir jokių spuogų, bent jau man ji geresnė už taip pat turimą Dior "Nude" mirksiukas.gif
Papildyta:

QUOTE(Female @ 2012 07 08, 18:03)
clarins everlasting

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2012 07 19, 13:17)
Turiu "Even Better" ir esu labai patenkinta - maskuoja gerai, matiškumą išlaiko ir jokių spuogų, bent jau man ji geresnė už taip pat turimą Dior "Nude"  mirksiukas.gif

Man tai smagesnė Nude, šlapesnė tokia, aišku čia nuo odos priklauso, kas nori daugiau matiškumo, geriau Even Better tada drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(scalia @ 2012 07 19, 11:13)
idomu kokia pudra tiktu odai su paserpetojimais? kaip suprantu ELDWL netinka, Guerlain Parure Extreme irgi netiks nes panaši į EDLWL, chanel lumiere irgi išryškina išsausejimus kiek skaiciau doh.gif, bet viskas individualiai, jaučiu reiks eit i kokia Kristiana kad parinktu, bu visiskai nebesusigaudau sad.gif

Chanel Aqua arba Chanel Vitalumiere manau neisryskins pasausejimu.. bent man neisryskino.. ir chanel perfection lumiere.. bet sitos nerekomenduoju, nes kitom ryskina pasausejimus 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 liepos 2012 - 15:24
Mergytes padekit help.gif . Kosmetikos isparduotuveje radau stai tokia pudryte "Giorgio Armani Designer Lift pudrą, spalva Nr.5. . Mano oda misri, linkusi i riebuma, nesu sviesi, vidutinio tamsumo oda. Ar man tiktu? Nes nesu tokios turejusi rolleyes.gif . Labai laukiu atsiliepimu apie sia pudryte 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, nusipirkau pudryte bourjois flower perfection, esu labai patenkinta, ji maskuoja gerai, taip pat suteikia matiskumo. rinkausi pudra gal 2 sav tai dabar jauciuosi lyg dideli darba padarius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 07 18, 15:38)
o nenorit pabandyt ELDWL?  g.gif

Tikrai netiks schmoll.gif as turiu, ir jei buna prasta odos diena, t.y paserpetojus ir t,.t tai ji tikrai ta paryskina
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 19, 09:43)
Tai aišku, kad turi, jei lb lb mažai jos tepi, gal net tada neužtepi ant tų sausų vietų, ji tada "nesupudrėja" tau.  smile.gif  pabandyk kada normaliai užsitept, įdomu kaip tada g.gif

Reiktu.. unsure.gif bet kad ner poreikio man tept jos daugiau biggrin.gif nes as dedu tik tam tikrose vietose ir poto visur po biski pasklaidau.. tai zodziu gali but ir del to drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 07 19, 15:24)
Chanel Aqua arba Chanel Vitalumiere manau neisryskins pasausejimu.. bent man neisryskino.. ir chanel perfection lumiere.. bet sitos nerekomenduoju, nes kitom ryskina pasausejimus 4u.gif  biggrin.gif

o kuri geriau maskuoja Chanel Aqua ar Chanel Vitalumiere? Ar ilgai sios pudros laikosi?
Atsakyti
QUOTE(godsister @ 2012 07 19, 18:52)
Sveikos, nusipirkau pudryte bourjois flower perfection, esu labai patenkinta, ji maskuoja gerai, taip pat suteikia matiskumo. rinkausi pudra gal 2 sav tai dabar jauciuosi lyg dideli darba padarius biggrin.gif

Tarp kokiu rinkotes?
Turiu meginuka sios pudros, reiks kada isbandyti g.gif
Atsakyti