Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(amber123 @ 2012 05 15, 11:48)
Ziurint kam kokio maskavimo reik turbut..  biggrin.gif pas vienas yra labai ka maskuot, o pas kitas tik truputi..  biggrin.gif

Man rodos cia kalba apie Stay in place. g.gif As jos tepu minimaliai, tai man maskavimas gaunasi vidutiniskas.
Atsakyti
Merginos, neatsimenu ar buvo kalbėta apie Make Up Forever HD Invisible Cover Foundation?

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kuria is chanel pudryciu rekomenduotumet? Pas mane oda rieboka ir vietomis sausa. Nenoriu, kad suteiktu visiskai matini efekta, noretusi tokios su sveiku svytejimu. Pamaskuot taip pat truputi noretusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2012 05 15, 16:04)

galvojau pirkti ta stikliniame buteliuke, bet paskaiciusi komentarus visai pasimeciau unsure.gif sakykit, o ji neatrodo ant veido kaip kauke? gal geriau pirkti light? g.gif koks s.... kai gaili is meginelio ipilti ir negaliu isbandyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simmutee @ 2012 05 16, 20:00)
Sveikos smile.gif Kuria is chanel pudryciu rekomenduotumet? Pas mane oda rieboka ir vietomis sausa. Nenoriu, kad suteiktu visiskai matini efekta, noretusi tokios su sveiku svytejimu. Pamaskuot taip pat truputi noretusi smile.gif

Chanel Pro lumiere, dabar pakeitus pavadinima į Perfection
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 05 16, 23:01)
Chanel Pro lumiere, dabar pakeitus pavadinima į Perfection

na tai nera tas pats produktas kitu pavadinimu, skirtumu yra rolleyes.gif
Atsakyti
Negaliu atsidžiaugti Lancome teint idole ultra 24h, labai natūrali veido spalva atrodo, puikiai prisiderina prie odos, nesijaučia, jog kažkas užtepta, suteikia tokį sveiką švytėjimą, labai didelis pliusas šiai pudrytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 05 16, 22:38)
galvojau pirkti ta stikliniame buteliuke, bet paskaiciusi komentarus visai pasimeciau  unsure.gif sakykit, o ji neatrodo ant veido kaip kauke? gal geriau pirkti light? g.gif  koks s.... kai gaili is meginelio ipilti ir negaliu isbandyti doh.gif

Jei spalvos nepatikysit, tai tikrai atrodys biggrin.gif Siaip cia priklauso, kokio maskavimo reikia, originali EL DW tai maskuos geriau wink.gif ir ji nera svytinti schmoll.gif jau tokia matine veido oda labai buna... As vakar etstavau visa diena, apsitryne kazkiek, bet laikymas tai sakyciau 10 balu thumbup.gif nuo 10 val ryto iki 22 val islaike ax.gif zinoma vakarop jau nebuvo taip grazu, be... as ir netaisiau dienos eigoj mirksiukas.gif o nuplaut ja tai mamamia.... doh.gif bet as dengiau su sepeteliu, tai daugiau uzisvarvolinau ax.gif bandysiu kita syki su rankom dengt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 05 16, 12:41)
Man rodos cia kalba apie Stay in place. g.gif As jos tepu minimaliai, tai man maskavimas gaunasi vidutiniskas.

Jos abi stay in place smile.gif tik viena DW light, kur as turiu, tai ji lengvesne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2012 05 16, 12:33)
amber123 kiek pamenu jūsų oda sausa
ar esat bandžiusi kanebo sensai fluid finish, gal ja galit palyginti su Chanel Aqua ?

Teip, mano sausa 4u.gif nu ta prasme yra issausejusiu vietu.. Kanebo nesu bandzius schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
man labai patinka estee lauder dw light wub.gif tikrai puiki pudra, bet kasdienai nenaudoju,nes kemsa poras. dabar dar baigiau savo clinique superbalanced-irgi tikrai gera pudra, taciau noreciau kazka is clinique naujo pabandyti g.gif sakau gal anti blemish solutions? gal kas turi atsiliepimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 05 17, 18:16)
sakau gal anti blemish solutions? gal kas turi atsiliepimu? 4u.gif

As ja turiu..
man patinka, atrodo naturaliai, nera jokio kaukes efekto, veidas su ja 'lengvai' jauciasi ir laikosi gerai..mano oda misri, T zona riebesne..
Atsakyti
o kaip maskuoja? 4u.gif
Atsakyti