Sveikos, merginos. Ieškau tonalinio, kad sulygintų veido spalvą ir būtų pusiau permatomas, o neatrodytų kaip kaukė. Ar žinote tokių?
QUOTE(akacijaorama @ 2012 07 13, 21:26)
Sveikos,
gal kuri žinot kokią ne itin brangią pudrą- kremą, kuris duotų spalvą veidui, gerai maskuotų, bet turetų sudėtyje kremo ir drėkintų veidą? Mano oda mišri.
gal kuri žinot kokią ne itin brangią pudrą- kremą, kuris duotų spalvą veidui, gerai maskuotų, bet turetų sudėtyje kremo ir drėkintų veidą? Mano oda mišri.
Kremai su spalva
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 14, 11:06)
Ačiū kažkaip tokios temos nebuvau aptikusi
QUOTE(N@tasha @ 2012 07 14, 10:06)
Sveikos, merginos. Ieškau tonalinio, kad sulygintų veido spalvą ir būtų pusiau permatomas, o neatrodytų kaip kaukė. Ar žinote tokių?
labai geras yra is clarins, va sitas, su apsauga nuo saules, vasarai tobulas
http://www.clarinsus...t...=8&cgid=612
Jau kelias savaites naudoju Chanel perfection lumiere, tai galiu parašyti ir atsiliepimą. Kaip jau ne kartą minėjau, mano Nr 1 ilgą laiką mišriai į riebumą odai buvo Guerlain parure extreme. Tai galiu pasakyti, kad tokia ir liko, nes chanel jos, deja, nepralenkė. Pagrindinis pastarosios pudros minusas - išryškina visus pasausėjimus, dėl ko aš praktiškai nė su viena pudra neesu turėjusi tokios problemos. Ji tokia man labai sausa kažkokia, netgi chanel mat lumiere man atrodo drėgnesnė.. Pliusai tie, kad tikrai gerai išsilaiko ant veido, veidas gana gaiviai atrodo, maloniai jaučiasi. Maskuoja sakyčiau vidutiniškai (nors teko skaityti, kad kitoms ji nieko nemaskuoja), didelių spuogų neužmaskuos, bet dėmeles, raudonį tikrai paslėpia.
Beje, mano oda labai jautri, linkusi kimštis, tai porų lyg ir nekemša
Beje, mano oda labai jautri, linkusi kimštis, tai porų lyg ir nekemša
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 16, 20:18)
Jau kelias savaites naudoju Chanel perfection lumiere, tai galiu parašyti ir atsiliepimą. Kaip jau ne kartą minėjau, mano Nr 1 ilgą laiką mišriai į riebumą odai buvo Guerlain parure extreme. Tai galiu pasakyti, kad tokia ir liko, nes chanel jos, deja, nepralenkė. Pagrindinis pastarosios pudros minusas - išryškina visus pasausėjimus, dėl ko aš praktiškai nė su viena pudra neesu turėjusi tokios problemos. Ji tokia man labai sausa kažkokia, netgi chanel mat lumiere man atrodo drėgnesnė..
Nesuprantu.. rimtai taip sausina tau? mano oda sausa ir ji vienintele, kuri man neryskina sausumo x failai kazkokie.. tiesa, as turiu meginuka.. bet as lb mazai tepu.. gal del to nors nemanau, kad ir tu daug tepi.. ARBA kai tepu, tai uztaikau ant geros odos dienos p.s jau kaip kazkada rasiau cia, man paciai keista, kad ji man taip tiko, nes ji tikrai nera skirta sausai odai
Ar tiktu mišriai odai (skruostai sausi) Dior Nude? Savo turimomis Mat lumiere ir Parure aqua esu nepatenkita, tai ieškau naujos pudrytes
QUOTE(amber123 @ 2012 07 17, 20:05)
Nesuprantu.. rimtai taip sausina tau? mano oda sausa ir ji vienintele, kuri man neryskina sausumo x failai kazkokie.. tiesa, as turiu meginuka.. bet as lb mazai tepu.. gal del to nors nemanau, kad ir tu daug tepi.. ARBA kai tepu, tai uztaikau ant geros odos dienos p.s jau kaip kazkada rasiau cia, man paciai keista, kad ji man taip tiko, nes ji tikrai nera skirta sausai odai
Ne sausina, o išryškina visus sausumus, kurių net negalėjau pagalvoti, kad turiu. Jau vien jos konsistensija kai tepi tokia sausa, kai užtepi toks pudrinis, švelnus veidas būna, ne šlapias (na nemoku normaliai išsireikšti ). Vat užtat ji praktiškai ir išsilaiko visą dieną be problemų ant veido net ir vasarą, kai šilta, o mano oda tai jau tikrai į palizgėjimus linkusi tepu, kaip ir visų kitų pudrų, vieną paspaudimą man irgi X failai čia, atrodo, kad apie skirtingus produktus šnekam
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 07 18, 00:47)
Ar tiktu mišriai odai (skruostai sausi) Dior Nude? Savo turimomis Mat lumiere ir Parure aqua esu nepatenkita, tai ieškau naujos pudrytes
Aš turiu, su mišria oda naudoju, bet blizgesys gana greitai su ja išlenda, ji tokia šlapesnė nei pvz jūsų turima chanel, tokia labiau spindinti jau iškart užsitepus, mažiau maskuoja. O kodėl jums pastarosios turimos pudros nepatinka? šiaip jos visai skirtingos, Dior nude sakyčiau panašesnė į parure aqua yra
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 07 18, 00:47)
o skruostai sausi su pašerpetojimais? nes Dior Nude juos paryškins
o šeip kaip ir sakė ji tokia šlapesnė.. man maskuoja tikrai normalei. o maskuoti turiu ką. Parure aqua man daug mažiau maskavo.. nepatiko
nėjau į douglas ir pasimėmiau clinique super balance mėginuką, dar nebandžiau, mano oda mišri su sausumais tai žiūrėsiu kaip bus atsiliepimai labai neblogi, o aš visą laika clinique kažkaip bjojau, net nežinau kodėl
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 18, 08:10)
Ne sausina, o išryškina visus sausumus, kurių net negalėjau pagalvoti, kad turiu. Jau vien jos konsistensija kai tepi tokia sausa, kai užtepi toks pudrinis, švelnus veidas būna, ne šlapias (na nemoku normaliai išsireikšti ). Vat užtat ji praktiškai ir išsilaiko visą dieną be problemų ant veido net ir vasarą, kai šilta, o mano oda tai jau tikrai į palizgėjimus linkusi tepu, kaip ir visų kitų pudrų, vieną paspaudimą man irgi X failai čia, atrodo, kad apie skirtingus produktus šnekam
Aaa as tepu daug maziau.. visai visai nedaug jei tai itakos turi.. gal ir turi.. As tai nesistebiu, kad taip skirtingai mums ji, nes pudra aplamai labai individualu pvz kaip ir Guerlain aqua.. vienai ji ideali sausai odai,o man nlb.. todel as visada bandau
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 18, 06:10)
Aš turiu, su mišria oda naudoju, bet blizgesys gana greitai su ja išlenda, ji tokia šlapesnė nei pvz jūsų turima chanel, tokia labiau spindinti jau iškart užsitepus, mažiau maskuoja. O kodėl jums pastarosios turimos pudros nepatinka? šiaip jos visai skirtingos, Dior nude sakyčiau panašesnė į parure aqua yra
O dieve kaip sunku išsirinkt gera pudra Na Mat lumiere man žiauriai sausina skruostus, daugiau nieko nedaro, nei maskuoja, nei matiškumą laiko, tik sausina O Parure aqua pirkau žiemą tai lyg ir nieko buvo, visai patiko, bet dabar vasarą, kai pas mane kiekviena diena virš 35 karščio tai jos naudot neimanoma - visas veidas šlapias, limpa, žodžiu nekas
QUOTE(egliuchiux @ 2012 07 18, 07:38)
o skruostai sausi su pašerpetojimais? nes Dior Nude juos paryškins
o šeip kaip ir sakė ji tokia šlapesnė.. man maskuoja tikrai normalei. o maskuoti turiu ką. Parure aqua man daug mažiau maskavo.. nepatiko
Na taip, šiek tiek su pašerpetojimais, niekaip neiveikiu šios problemos, ir kaukes dedu, nepadeda Dar dairausi į ELDW bet kai prisiskaičiau, kad jos nuvalyt neįmanoma, tai net nežinau