Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(kumiko @ 2012 07 08, 16:57)
kokios pudros jums atlaiko karscius? ax.gif

Mano veidas ziaaaauriai prakaituoja, na ne visas o antakiai, atrodo visi organizmo skysciai per antakius pasisalina lotuliukas.gif
Gelbejuosi tepdama pudra ant nuprausto ir tik hidrolatu/terminiu papurksto veido, nenaudoju rytejokiu kremu ar serumu, tik pudra ar krema su spalva kurie turi spf rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 05, 18:41)
Ar yra naudojusiu Clinique Stay matte ?
Naudoju ka kelias savaites. Bet paskutiniu metu pradejo mane berti, kakta ipatingai. dar siandien ant smakro gilumini atsirado sad.gif ar gali buti , kad nuo jos ? Gal kam taip buve ? O kas naudojo Clinique even better taip nebuvo ? nes jauciu eisiu ja pirkti , o sita mesiu lauk sad.gif

Even better man iskeldavo kazkokius spuogus doh.gif ir siaip kaip riebalas tepdavosi, vasarai tai man isvis jinai neeee schmoll.gif
Atsakyti
O gal kuri naudojot/naudojat givenchy photo perfexion fluid foundation?labai labai noreciau atsiliepimu isgirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2012 07 09, 20:49)
Even better man iskeldavo kazkokius spuogus  doh.gif ir siaip kaip riebalas tepdavosi, vasarai tai man isvis jinai neeee  schmoll.gif

Nu vat man spuogai nuo Stay matte, tai nustojau ja naudoti sad.gif paziuresiu kaip bukle pasikeis gal . Ir Even better jauciu nepirksiu tada , nes tas pats bus. Bet ko jie ten taip prideda, kad taip poras kemsa, bet issireklamave kaip super duper firma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 10, 10:18)
Nu vat man spuogai nuo Stay matte, tai nustojau ja naudoti sad.gif paziuresiu kaip bukle pasikeis gal . Ir Even better jauciu nepirksiu tada , nes tas pats bus. Bet ko jie ten taip prideda, kad taip poras kemsa, bet issireklamave kaip super duper firma  g.gif

Cia ta naujoji Stay matte? Turiu meginuka jos as. Kokia spalva turite? Man ipyle Alabaster, bet manau per sviesi bus. Man jos kvapas grynai kaip Revlon Colorstay, matyt bus kazkuo panasi blush2.gif Siaip patiko, kaip laikesi, tepesi?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 07 08, 15:57)
kokios pudros jums atlaiko karscius? ax.gif

Pastaruoju metu esančių karščių (+30 ir daugiau biggrin.gif ) visiškai nebeatlaiko nei viena. Bet geriausiai laikosi (tiesa, prieš krempudrą tepuosi Decleor matiškumą suteikiantį fluidą, tai vien jo dėka oda tampa matinė ilgam) Clarins "Truly Matte" ir Clinique "Anti-blemish solutions" (pastarosios šiandien nusipirkau 3 buteliuką iš eilės- visai tiko ir patiko mano riebiai/mišriai odai).
Dar Douglase konsultantė įpylė pabandyti EL "Double wear". Light jau esu bandžiusi kažkada- mano odai ne itin tiko, blizgėti pradėdavo labai greitai, kas man yra labai didelis, gal net pats didžiausias krempudros minusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 07 11, 03:21)
Pastaruoju metu esančių karščių (+30 ir daugiau biggrin.gif ) visiškai nebeatlaiko nei viena. Bet geriausiai laikosi (tiesa, prieš krempudrą tepuosi Decleor matiškumą suteikiantį fluidą, tai vien jo dėka oda tampa matinė ilgam) Clarins "Truly Matte" ir Clinique "Anti-blemish solutions" (pastarosios šiandien nusipirkau 3 buteliuką iš eilės- visai tiko ir patiko mano riebiai/mišriai odai).
Dar Douglase konsultantė įpylė pabandyti EL "Double wear". Light jau esu bandžiusi kažkada- mano odai ne itin tiko, blizgėti pradėdavo labai greitai, kas man yra labai didelis, gal net pats didžiausias krempudros minusas smile.gif

o ant virsaus po Clinique "Anti-blemish solutions" dar dedate kompaktine ar biria? o nepersunki ji vasarai ? ji kiek zinau be spf ir turi rugsciu ar galima ja vasara naudoti? douglase ja perkate?
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2012 07 09, 22:01)
O gal kuri naudojot/naudojat givenchy photo perfexion fluid foundation?labai labai noreciau atsiliepimu isgirsti 4u.gif

Turejau kazkada sita. Sausesnei odelei jinai. Tepasi labai maloniai,gerai sklaidosi ir toki faina efekta suteikia vedas skaistus,bet ne blizgantis. Mano oda misri i riebuma tai po poros valandu viskas siaubingai isplaukdavo nors ne karto spuogu neiskele. Siaip faina pudra tik jau pries objektyva tai tikrai netinkama,sviesa labai atspindi.
Atsakyti
Merginos, gal kuri bande BY TERRY pudra ? kaina jos nemaza, idomu ar atitinka kokybe ?ji yra tik vieno atspalvio, parduotuves konsultante sake kas ji prisitaiko prie odos spalvos..pamacius spalva nusistebejau, tokia keistoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 07 13, 00:37)
Merginos, gal kuri bande BY TERRY pudra ? kaina jos nemaza, idomu ar atitinka kokybe ?ji yra tik vieno atspalvio, parduotuves konsultante sake kas ji prisitaiko prie odos spalvos..pamacius spalva nusistebejau, tokia keistoka g.gif

By Terry temoj nemažai atsiliepimų
Atsakyti
Bandžiau Maybelline fit, nu visai nieko biggrin.gif Gražiai poras užpildė, pamaskavo kažkiek, veidas skaistus, man kaip mišriaodei neblogai laikė. O va HM kažkiek nusivylusi verysad.gif turbūt per daug tikėjausi. unsure.gif Dar duosiu kelis šansus, jei nesusidraugausim, nešiu į išparduotuvę.
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri žinot kokią ne itin brangią pudrą- kremą, kuris duotų spalvą veidui, gerai maskuotų, bet turetų sudėtyje kremo ir drėkintų veidą? Mano oda mišri.
Atsakyti