Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 04, 23:36)
Jei ir chanel normaliai islieka kazkaip link jos linkstu labiau smile.gif

smile.gif

zinokit galvojau galvojau, gal visdelto Chanel'io pudryte geriau laikosi, Lingerie visai jau lengvute tokia..
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 04, 17:48)
Merginos, gal kurios bandėte Guerlain ligerie de peau ir Chanel Perfection Lumiere ir galėtumėte jas sulyginti? Kuri būtų tinkamesnė mišriai į riebumą odai, ilgiau išsilaiko, gražiau dengiasi, natūraliau atrodo ant veido 4u.gif  šiaip konsultantės rekomendavo abi kaip mišriaodei tinkančias, lyg ir buvau apsisprendus imti chanel (sužavėjo, kiek teko išbandyti ant rankos), bet žiūriu, kad ir sausaodės naudoja ją, tai man gal per daug riebi ji bus ir nuplauks lb greit g.gif

Ar kazka painioju,ar rasei kazkada, kad guerlain parure extreme tau labai patinka?nebepatinka jau dabar taip, noris pamainyt?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 07 05, 08:16)
smile.gif

zinokit galvojau galvojau, gal visdelto Chanel'io pudryte geriau laikosi, Lingerie visai jau lengvute tokia..

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Caridian @ 2012 07 05, 08:55)
Ar kazka painioju,ar rasei kazkada, kad guerlain parure extreme tau labai patinka?nebepatinka jau dabar taip, noris pamainyt?smile.gif

Vis dar labai labai patinka smile.gif bet tas moteriškas smalsumas.. norisi kažką naują išbandyti biggrin.gif manosios vasarai spalva kaip tik per šviesi, dar jei chanel kažkiek lengvesnė.. tai va įdomu pabandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 07 04, 20:45)
kokia spalvyte:)? priminkit koks jusu odos tipas?smile.gif

Mano oda mišri. Kakta ir nosis riebokos, skruostai normalūs, kartais būna pašerpetojimų. Oda jautri, linkusi į bėrimus, alergijas. Didžioji dauguma pudrų man kemša poras (išimtis tik visos Clinique pudros ir EL DWL, bet nuo jos man veidas lipnus būdavo, plius ją nugramdyti sunku).

Esu šviesios odos, bet ne visai sūrelis. Dažniausiai Lietuvoje parduodamų pudrų tinka 1 aba 2 numeriukai. Lancome konsultantė man nupylė 03 numeriuką, tai labai labai per tamsus, nors manau iš bėdos tiktų gerai įdegus, o maniškis 01 - tokia sakyčiau universali spalva, ir dabar gerai atrodo, ir žiemą manau bus liuks 4u.gif

QUOTE(Malena @ 2012 07 05, 00:40)

Douglase 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 05, 09:20)
  bet tas moteriškas smalsumas.. norisi kažką naują išbandyti biggrin.gif 

Ir man tas pats drinks_cheers.gif
norisi vis naujo ir naujo kazko..o dar kai pasiula toookia..
manau po Lingerie bandysiu Vitalumiere aqua..
Atsakyti
Buvau žadėjusi atsiliepimą apie Estee Lauder Double wear light pudrą parašyti.
Anksčiau netikėjau kai kitos rašydavo, kad kemša odą - bet tikrai kemša. Labai ilgai laikosi, bet jei kad ir ašara nuriedės ar koks padažas nuo lūpų ant odos pateks - nuvalys pudrą iškart ir niekaip nebus įmanoma pataisyti/išsklaidyti jos.
Net sluoksniuoti ant jau įsigėrusios/sudžiuvusios pudors neišeina, nes tik dar labiau viską sugadina. Taip, kad man labai nepatiko, nepaisant to, kad ant odos gražiai, natūraliai atrodo ir itin ilgai laikosi.
Atsakyti
user posted image

na isbandziau bourjois healthy mix serum, emiau 52 nr. spalva vanile, kitos pasirode per geltonos, spalva gal kiek per sviesi, nebent pirkt dar viena atspalvi ir maisyt, bet nelb megstu tokiu nesamoniu, kvepia skaniai, manau geriausia tinka toms kuriu oda yra normali, nes jei misri, atsiranda blizgesys, sklaidosi su sepeteliu nelb gerai, uztrunka kol issklaidai, kad nesimatytu, maskavimas vidutinis, lb skysta. labiausiai tai nepatiko, kad per skysta ir atspalviai ne kokie..ir misriai odai tai nelb, nebent saltu sezonu gal ir nieko smile.gif
Atsakyti
Ar yra naudojusiu Clinique Stay matte ?
Naudoju ka kelias savaites. Bet paskutiniu metu pradejo mane berti, kakta ipatingai. dar siandien ant smakro gilumini atsirado sad.gif ar gali buti , kad nuo jos ? Gal kam taip buve ? O kas naudojo Clinique even better taip nebuvo ? nes jauciu eisiu ja pirkti , o sita mesiu lauk sad.gif
Atsakyti
kokios pudros jums atlaiko karscius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 07 08, 16:57)

man dior forever neblogai issilaiko, aisku as jos nenaudoju kas dien, bet issilaiko tikrai labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 07 08, 16:57)

Guerlain parure extreme gerai issilaiko, nu bet su ja ir jauciuosi kaip su kauke, tai padejau ziemai...
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 07 08, 17:57)

clarins everlasting
Atsakyti