Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(jurgute2000 @ 2012 07 04, 12:54)
o is kur jus sakotes meginelius?

Perkant feelunique.com ir įvedus koduką ILOVEYSL prideda nemokamą mėginuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 07 04, 13:00)
Kad žinokit mačiau net Ivory spalvytė yra. Tikrai buvo ir Buff. Gal tik senesnėj temoj, bet dar manau neparduotos.  mirksiukas.gif

ačiū už pastebėjimą, bet...
šitos man per šviesios 4u.gif mirksiukas.gif dabar turiu 240 medium beige spalvyte, tai šiek tiek per tamsi.. manau 200 nude butu pats tas . g.gif
Atsakyti

QUOTE(Galadrielė @ 2012 07 04, 09:19)
Ilgą laiką ieškojau idealios sau pudros ir pagaliau radau ją bigsmile.gif

Išbandžiau Teint Idole Ultra 24H. Pudra absoliučiai nuostabi ir atitinka visus mano keliamus reikalavimus - lengvai tepasi, gerai maskuoja, ilgai laikosi, nekemša porų, itin natūraliai atrodo, laiko matiškumą. O kur dar nuostabus jos kvapas wub.gif
Žinoma, į dienos pabaigą kakta ir nosis kiek blizga, tačiau pudra neplaukia ir atrodo vis taip pat gerai. Kas liečia nuvalymą, tai, nepaisant ilgo išsilaikymo nusivalo gana lengvai - net nėra ko lyginti su EL DW ir DWL rolleyes.gif

Kur pirkote bei kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 07 04, 13:09)
Perkant feelunique.com ir įvedus koduką ILOVEYSL prideda nemokamą mėginuką 4u.gif

O jau dabar duoda?
nes lyg nuo 9 d tik davines
Atsakyti
Merginos, gal kurios bandėte Guerlain ligerie de peau ir Chanel Perfection Lumiere ir galėtumėte jas sulyginti? Kuri būtų tinkamesnė mišriai į riebumą odai, ilgiau išsilaiko, gražiau dengiasi, natūraliau atrodo ant veido 4u.gif šiaip konsultantės rekomendavo abi kaip mišriaodei tinkančias, lyg ir buvau apsisprendus imti chanel (sužavėjo, kiek teko išbandyti ant rankos), bet žiūriu, kad ir sausaodės naudoja ją, tai man gal per daug riebi ji bus ir nuplauks lb greit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 07 04, 08:26)
Uiii ir as kanebo naudoju jau eile metu-tobula smile.gif

koks pilnas pavadinimas tos Kanebo pudros? ax.gif kad jau taip giriat tai reik pasidomet man ja biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 04, 16:38)
Kur pirkote bei kokia kaina?

160Lt Sarmoj ir Droge
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 07 04, 19:58)
160Lt Sarmoj ir Droge

kokia spalvyte:)? priminkit koks jusu odos tipas?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 07 04, 16:00)
O jau dabar duoda?
nes lyg nuo 9 d tik davines

Man atrodo, kad mėginuką galima užsisakyti jau dabar (deja, mėginukai yra tik 1 atspalvio kaip supratau), o pačią pudrą įsigyt bus galima nuo 9 d.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 07 04, 18:48)
Merginos, gal kurios bandėte Guerlain ligerie de peau ir Chanel Perfection Lumiere ir galėtumėte jas sulyginti?

As abi bandziau, tik tiek kad Lingerie turiu , o Chanelio tik is meginio bandziau..patinka abi, kazkurios vienos negaleciau isskirt, Perfection maskuoja gal labiau, bet abi atrodo labai naturaliai, lengvai dengiasi..as misriaode..
Pasirinkimui nepadejau visai, ane biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 04 liepos 2012 - 21:06
QUOTE(ingapoc @ 2012 07 04, 22:05)
As abi bandziau, tik tiek kad Lingerie turiu , o Chanelio tik is meginio bandziau..patinka abi, kazkurios vienos negaleciau isskirt, Perfection maskuoja gal labiau, bet abi atrodo labai naturaliai, lengvai dengiasi..as misriaode..
Pasirinkimui nepadejau visai, ane  biggrin.gif ?

Kazkaip jusu komentaro ir laukiau smile.gif kazkada minejot, kad guerlain pakankamai normaliai issilaiko, chanel irgi? Jei ir chanel normaliai islieka kazkaip link jos linkstu labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 07 04, 17:58)
160Lt Sarmoj ir Droge

Droge?
Atsakyti