Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Ameera @ 2012 07 03, 19:54)
Man ir gan lengvai, jei lyginant su kitom. Ir šiaip ji man tokia neapibūdinama. Lyg ir skysta, gan lengvos konsistencijos, bet tepant kaip kremas daugiau, dengiasi kaip tirštesnės pudros, maskuoja irgi. Bet dievinu aš ją. Taip pat būtent sausai/normaliai odai, nors mano ir mišri. Bet nei poras kemša, nei sausina odos.  wub.gif

Priminkit, iš kur ją geriausia siųstis? per tarpininkes aišku, bet iš kokio saito? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 03 liepos 2012 - 19:08
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 03, 20:08)
Priminkit, iš kur ją geriausia siųstis? per tarpininkes aišku, bet iš kokio saito?  smile.gif

Oi, žinokit siuntimuose aš nesigaudau visai. Pirkau kai buvau UK. Šiaip SM išparduotuvėj būna, jei rastumėt tinkamą spalvą. Tik ir ten nelogiškas kainas kai kurios užsiprašę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 03 liepos 2012 - 20:18
QUOTE(Ameera @ 2012 07 03, 19:54)
Man ir gan lengvai, jei lyginant su kitom. Ir šiaip ji man tokia neapibūdinama. Lyg ir skysta, gan lengvos konsistencijos, bet tepant kaip kremas daugiau, dengiasi kaip tirštesnės pudros, maskuoja irgi. Bet dievinu aš ją. Taip pat būtent sausai/normaliai odai, nors mano ir mišri. Bet nei poras kemša, nei sausina odos.  wub.gif

mano oda mišri bet irgi turiu sausai / normaliai.. bigsmile.gif deja vos tris kartus panaudojau doh.gif nes nusipirkau tamsesne iš karto .. galvoju vasara juk.. dar pasideginsiu.. ir paskui sužinojau kad nestuke.gif tai soliariumu ir saulės atsisakiau ax.gif bet per 3 kartus ji mane sužavėjo.. dior nude ne taip patinka kaip ši biggrin.gif ieškau dabar šviesesnės išparduotuvėj bet niekas nesiūlo ax.gif doh.gif teks iš naujo užsisakinėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 03, 20:08)
Priminkit, iš kur ją geriausia siųstis? per tarpininkes aišku, bet iš kokio saito?  smile.gif

iš amazon.com (kartais labai gerų nuolaidų būna), drugstore.com (dabar yra akcija, kad perkant 1 Revlon prekę, kita 50 proc. pigiau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 06 28, 09:38)
Pritariu visom keturiom smile.gif Ši pudra man pati pačiausia, koks 10 buteliukas dabar naudojamas. Oda irgi normali, žiemą pasausėja. Ji ir maskuoja (saikingai), sulygina odą. Kokybė verta kainos.

Man taip pat Kanebo wub.gif Ši pudra lengvai dengiasi, tolygiai pasiskirsto, išlieka visą dieną, nesausina odos wub.gif
Atsakyti
Ilgą laiką ieškojau idealios sau pudros ir pagaliau radau ją bigsmile.gif

Išbandžiau Teint Idole Ultra 24H. Pudra absoliučiai nuostabi ir atitinka visus mano keliamus reikalavimus - lengvai tepasi, gerai maskuoja, ilgai laikosi, nekemša porų, itin natūraliai atrodo, laiko matiškumą. O kur dar nuostabus jos kvapas wub.gif
Žinoma, į dienos pabaigą kakta ir nosis kiek blizga, tačiau pudra neplaukia ir atrodo vis taip pat gerai. Kas liečia nuvalymą, tai, nepaisant ilgo išsilaikymo nusivalo gana lengvai - net nėra ko lyginti su EL DW ir DWL rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 07 03, 15:56)
Gal kuri bandet Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation labai domintu atsiliepimai  wub.gif
user posted image

Ziurejau viena review youtube, tai apibudino kaip itin lengva, vos pamaskuojancia pudra. Lengvesne uz vitalumiere aqua, na, praktiskai odai be trukumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BA @ 2012 07 03, 23:14)
Man taip pat Kanebo  wub.gif Ši pudra lengvai dengiasi, tolygiai pasiskirsto, išlieka visą dieną, nesausina odos  wub.gif

Uiii ir as kanebo naudoju jau eile metu-tobula smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 07 04, 10:26)
Uiii ir as kanebo naudoju jau eile metu-tobula smile.gif

Aš taip pat drinks_cheers.gif

Įdomu ar reikia kas kažkiek laiko keisti gamintoją, ar ne g.gif Lyg ir norisi išmėginti kažką naujo, bet nedrąsu eksperimentuoti - jei netiks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 07 04, 09:24)
Ziurejau viena review youtube, tai apibudino kaip itin lengva, vos pamaskuojancia pudra. Lengvesne uz vitalumiere aqua, na, praktiskai odai be trukumu smile.gif

Jei bus bent kiek panasi i Kanebo, tai tada geris wub.gif wub.gif wub.gif Bus matyt kol kas meginuka uzsisakysiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
o is kur jus sakotes meginelius?
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 07 03, 21:46)
ieškau dabar šviesesnės išparduotuvėj bet niekas nesiūlo  ax.gif  doh.gif  teks iš naujo užsisakinėt  ax.gif

Kad žinokit mačiau net Ivory spalvytė yra. Tikrai buvo ir Buff. Gal tik senesnėj temoj, bet dar manau neparduotos. mirksiukas.gif
Atsakyti