Gal kas neseniai pirko ir žino kiek pas mus kainuoja Clarins Everlasting arba Clarins Skin Illusion?
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 29, 18:28)
Gal kas neseniai pirko ir žino kiek pas mus kainuoja Clarins Everlasting arba Clarins Skin Illusion?
As pries metus Skin Illusion pirkau 145 lt kainavo. Gal nebus pabrangus..
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 29, 17:28)
Pirkau prie pora menesiu, 145 lt.
Sveikos merginos, vėl as kreipiuosi pagalbos, gal galėtumėte parekomenduoti iš kokių pudrų rinktis, nes mano oda labai šviesi su gelsvo atspalvio tonu (pagaliau supratau koks mano odos atspalvis ), linkusi sausėti. Vargstu, sunkiai atitaikau spalvele, iš naudotų labiausiai atitiko spalva Bourjois 10 Hour Sleep Effect Foundation 51 numeriu, tačiau alergizuoja ir pasausėjimus išryškina. Esu susidomėjusi Mary Kay pudrelėmis. Labai ačiū.
Gal kuri bandet Yves Saint Laurent Le Teint Touche Éclat Foundation labai domintu atsiliepimai
Sakykit, o REVLON colorstay pudra sunkiai nusivalo nuo odos? Nereikia gramdyti kaip EL double wear?
Kazin kaip naujoji Clinique stay matte? Kazin ar tikrai laiko blizgesi maskavimas jauciu labai silpnas
QUOTE(Astukasas @ 2012 07 03, 17:32)
Sakykit, o REVLON colorstay pudra sunkiai nusivalo nuo odos? Nereikia gramdyti kaip EL double wear?
Man revlon lengviau nusiplauna negu double wear, bet ir si sunkokai valosi
QUOTE(Juxt @ 2012 07 03, 18:05)
Man revlon lengviau nusiplauna negu double wear, bet ir si sunkokai valosi
Kažkodėl taip ir galvojau, nekenčiu tokių pudrų kasdieniniam naudojimui
QUOTE(Astukasas @ 2012 07 03, 17:32)
Priklauso nuo to, su kuo valote, sakyčiau. Niekad neturėjau problemų su pudrų nuvalymų, bet ir nesistengiu nuplauti jų tik vandeniu
QUOTE(Ameera @ 2012 07 03, 19:19)
Priklauso nuo to, su kuo valote, sakyčiau. Niekad neturėjau problemų su pudrų nuvalymų, bet ir nesistengiu nuplauti jų tik vandeniu
man revlon normalei nusivalo.. turiu sausai/ normaliai odai
Man ir gan lengvai, jei lyginant su kitom. Ir šiaip ji man tokia neapibūdinama. Lyg ir skysta, gan lengvos konsistencijos, bet tepant kaip kremas daugiau, dengiasi kaip tirštesnės pudros, maskuoja irgi. Bet dievinu aš ją. Taip pat būtent sausai/normaliai odai, nors mano ir mišri. Bet nei poras kemša, nei sausina odos.