Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Galadrielė @ 2012 06 13, 18:47)
Merginos, rekomenduokite kokią pudrą mišriai odai. Pagrindiniai kriterijai:

- matiškumo laikymas
- vidutinis ir didesnis maskavimas
- kad nebūtų labai sunki
- noriu, kad nekimštų porų bei natūraliai atrodytų 4u.gif

Išbandžiau dar kelias pudras 4u.gif

EL DW light - man būtų tobula pudra, nepaisant to, kad matiškumo neišlaiko ilgai, bet laikosi nuostabiai, maskuoja irgi neblogai. BET... Jau nuplauti ją, tai siaubas doh.gif Triskart valau veidą vatyte su pieneliu, kaskart imdama švarią vatytę ir nauąj pienelio dozę, tada nuprausiu veidą prausikliu ir tepdama hidroliatu sudrėkinta vata matau, kad ji kiek ruda. Tą pudrą tiesiog gramdyti reikia, tai už tai jai riebus minusas ir nepirksiu, nors jau ketinau unsure.gif

Revlon Colorstay sausai/riebiai odai - atitinka visus mano pudrai keliamus reikalavimus, bet pernelyg ryškina nusausėjimus, tai tiks nebent dabar, nes žiemą bus tragedija numanau. Be to, turiu probleminę veido odą, tai kažkaip bijau prisižaistyio kasdien naudodama ne savo odos tipui skirąt pudrą.

Merginos, ką dar galite rekomenduoti? 4u.gif Jau gal pusmetį vis ieškau pudros verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 06 26, 09:26)

Revlon Colorstay sausai/riebiai odai

Merginos, ką dar galite rekomenduoti? 4u.gif  Jau gal pusmetį vis ieškau pudros verysad.gif

o yra ir tokia? sausai/riebiai odai? kai aš pirkausi tai buvo oily/combo skin ir normal dry skin g.gif

aš irgi paieškose tobulos pudros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 06 26, 09:26)

Merginos, ką dar galite rekomenduoti? 4u.gif  Jau gal pusmetį vis ieškau pudros verysad.gif

O Guerlain Parure Extreme nebandėte? Siūlyčiau ją išbandyti smile.gif man ji nr. 1, o savo mišriai problematiškai veido odai bandžiusi tikrai nemažai pudrų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 06 26, 10:58)
o yra ir tokia? sausai/riebiai odai? kai aš pirkausi tai buvo oily/combo skin ir normal dry skin  g.gif

aš irgi paieškose tobulos pudros  doh.gif

Oj, sumiašiau doh.gif Bandžiau sausai/normaliai odai

QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 06 26, 11:10)
O Guerlain Parure Extreme nebandėte? Siūlyčiau ją išbandyti smile.gif man ji nr. 1, o savo mišriai problematiškai veido odai bandžiusi tikrai nemažai pudrų smile.gif

Nebandžiau. Man ją Kristėje pasiūlė, bet nebuvo šviesių spalvų, tai nesitepiau, o nusipilti ten irgi neduoda, tai kadangi daugiau niekas Guerlainu neprekiauja, tai ir neišbandžiau. Ieškojau SM išparduotuvėje, bet irgi nieko schmoll.gif
Atsakyti
Atsiliepimas apie Kanebo "Fluid Finish": mano oda šviesi, tipas - normali, į sausumą, nors nosis pablizga. Ši pudra labai patinka. Sunaudojau savo favorites Chanel "Pro Lumiere" ir YSL "Tent Radiance" , taigi ieškojau pakaitalo joms. Man labiausiai Kanebo pudroje patinka tai, kad ji puikiai išbalansuoja tarp švytėjimo ir matiškumo. Veidas gaivus, bet ne blizgantis. Visiškai nesimato ant veido. Maskavimas nedidelis, todėl reikiamose vietose dedu antrą sluoksnį. Gerai sulygina odos spalvą. Vasarai ir dieniniam makiažui man ji kol kas puiki. Beje, spalvą atitaikiau puikiai - ji be jokio rožinio atspalvio thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimu apie Lancome teint idole ultra 24h? Parduotuvej bandziau tai patiko, bet kiek ten is tokio bandymo gali suprast smile.gif gal kas bande ir galetu padet?
Norisi, kad islygintu veido oda, maskuot per daug nera ka, kad nepradetu blizget kuo ilgiau. Oda normali, su rieboka kakta ir nosim.
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2012 06 27, 11:33)
Gal kas turi atsiliepimu apie Lancome teint idole ultra 24h?

Tereikia pasinaudo paieška mirksiukas.gif Štai kokie atsiliepimai iš šios ir praeitos temų apie Lancome "Teint Idole Ultra 24":

QUOTE(goddess @ 2012 05 17, 00:01)
Negaliu atsidžiaugti Lancome teint idole ultra 24h, labai natūrali veido spalva atrodo, puikiai prisiderina prie odos, nesijaučia, jog kažkas užtepta, suteikia tokį sveiką švytėjimą, labai didelis pliusas šiai pudrytei smile.gif

QUOTE(ingapoc @ 2012 03 23, 09:28)
Vakar isbandziau is meginio, tai tikrai kad patiko- pasidenge labai graziai, laikesi ilgai, o jau kvapas  wub.gif
Tik galvoju kokiai odai ji skirta? Ko gero misriai ,i riebuma, nes po veido valymo kai kur oda dar pasausejus, tai tas vietas dar labiau isryskino...

QUOTE(jearmaine @ 2012 03 26, 00:14)
Aš turiu jos mėginuką, mano oda normali į sausumą, tai man šita pudra sausina odą, kas yra normalu, iš karto konsultantė įspėjo, kad jie ne sausiaodėm, duodama mėginuką. Bet nors ji skirta riebesnei odai, man pritepus kremo prieš pudrą, nebuvo taip baisu, neišryškina per daug sausumų, naudoju tą mėginuką. O šiaip ji stipriai maskuojanti, užmaskuoja net strazdanas beveik, tokį veidą kažkiek negyvą padaro, bet pagyvinus skaistalais rezultatas visai nieko smile.gif Laikosi gerai ir ilgai. Tokia rimta ji biggrin.gif Patarčiau, jeigu turit rieboką odą ir daug ką pamaskuoti.

QUOTE(sufle @ 2012 04 12, 14:26)
laba:) zurnale radau LANCOME teint idole ultra 24h pudros meginuka..kadangi spalva man buvo per sviesi, tai pasitepiau ja kaip pagrinda, kad pamaskuotu, nes skaiciau kad gerai maskuoja..ant virsaus dejau savo pudra..nu ir ka galiu, pasakyti, super;))) uzmaskavo viska ka reikejo, veido spalva buvo daug grazesne nei su vien mano pudra, laikesi ilgai, atrode naturaliai..nu labai patiko:))

QUOTE(Lėjaaa @ 2012 04 19, 15:55)
Išbandinėju dabar Lancome Teint Idole Ultra 24 - gerai prisiklijuoja prie veido, šiek tiek matiškumą išlaiko ir šeip ant veido gražiai žiūrisi, bet ! labai sausina odą unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2012 06 27, 14:45)
Tereikia pasinaudo paieška  mirksiukas.gif Štai kokie atsiliepimai iš šios ir praeitos temų apie Lancome "Teint Idole Ultra 24":

Aciu labai smile.gif kadangi parduotuvej man aiskino kad tai visiskai naujas produktas, tai as nepagalvojau paskaityt ankstesniu temu, o sioj temoj tik viena atsiliepima buvau radusi. Dekui dar karta ir nepykit! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2012 06 27, 09:33)
Gal kas turi atsiliepimu apie Lancome teint idole ultra 24h? Parduotuvej bandziau tai patiko, bet kiek ten is tokio bandymo gali suprast smile.gif gal kas bande ir galetu padet?
Norisi, kad islygintu veido oda, maskuot per daug nera ka, kad nepradetu blizget kuo ilgiau. Oda normali, su rieboka kakta ir nosim.

Gera gera ta pudryte, kaip kazkas cia rase rimta tokia biggrin.gif man jei nesausintu odos tikrai imciau bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Kiek pas mus kainuoja ta Lancome teint idole ultra 24h?
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2012 06 26, 21:23)
Atsiliepimas apie Kanebo "Fluid Finish": mano oda šviesi, tipas - normali, į sausumą, nors nosis pablizga.

Pritariu visom keturiom smile.gif Ši pudra man pati pačiausia, koks 10 buteliukas dabar naudojamas. Oda irgi normali, žiemą pasausėja. Ji ir maskuoja (saikingai), sulygina odą. Kokybė verta kainos.
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2012 06 28, 09:33)
Kiek pas mus kainuoja ta Lancome teint idole ultra 24h?

160lt sarmoj...
kadangi greitu laiku teks skrist, tai pasinaudosiu duty free smile.gif
Atsakyti