Na ir aš, merginos, pareikšiu nuomonę apie savo neseniai bandytas kremines pudras, mano oda mišri, T zona riebesnė (nėra labai riebi), skruostai sausoki.
- clinique supermoisture - maskuoja mažai, man sunkokai sklaidosi ant veido, suteikia drėgno veido efektą, šiltuoju metu laiku ant veido lieka nelabai malonus riebumo jausmas.
- clinique superbalanced- maskuoja vidutiniškai, man ryškino sausas dėmeles ant skruostu, reikėdavo labai kruopščiai paskirstyti ant veido. Jei ne išsausėję skruostai, būtų visai nebloga ir tinkama, palaiko odos drėgmę, nenuplaukia.
- boujours healthy mix - maskuoja nedaug, nėra matinė, suteikia spindesio, bet pati struktūra tarsi gelinė, man sausina skruostus, o T zona labai greitai pradeda blizgėti.
- MUFE HD - kolkas labiausiai tikusi ir patikusi. Maskuoja nedaug, bet galima sluoksniuoti, išgauti vidutinį maskavimą, lengvai skristosi, efektas nei matinis, nei spindintis, toks natūralus, per viduriuką. Viena narė šioje temoje minėjo, jog ši pudra kemša poras, tačiau mano atveju to tikrai nėra. Tik po 4-5h T zonoj išlenda blizgesys ir sluoksniuojant pudrą kelis kartus riebesnės odos savininkėms gali duoti blizgesį. Kolkas vienintelė, kurią planuoju pakartotinai pirkti.
Aš MUFE tepu pirštais, gal kas bandėte su kabuki šepetėliu?
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 24, 13:11)
Eilini karta bandysiu pirkti Revlon Colorstay misriai odai. Niekaip atspalvio neissirenku. Ziurejau Natural Tan, bet gal kie tamsoka. O jei ziuret sviesesnes spalvytes, kazkaip i ruzavuma duoda. Gal kas natural tan , arba kitas spalvytes galetu pakomentuoti ? aciu
aš turiu 200 nude spalvą, šiuo metu šis atspalvis man tobulai tinka, rausvumo nėra, nesu labai tamsi - šiuo metu šiek tiek įdegusi
Mano oda vidutinė, aš turiu Revlon medium beige 240, man labai gerai, bet savaitgalį įdegiau veidą, tai man rodos kiek per šviesi jau bus ir jeigu dar veidas degs, tai nežinau
gal kas jau išbandė?
Youtube.com labai giriama pudra
Youtube.com labai giriama pudra
QUOTE(11alpina @ 2012 06 25, 15:46)
Aš Turėjau mėginuką, dabar užsisakiau ir pilną pakuotę. Skaniai kvepia, tekstūra tirštoka kreminė. Labai maloniai dengiasi, tiesiog "slysta" per odą. Maskavimas daugiau nei vidutinis. Turi švytinčių dalelių (bet ne pavienių blizgučių), ilgai išlieka, gerai laiko matiškumą (mano oda mišri - riebi). Dėl šių savybių, man ji pasirodė labai tinkama vakarui. Dienai, bent jau man asmeniškai, ji kiek per sunki. Tiesa, jei yra kokių pasausėjimų, tai ji juos paryškina. Bet kaip už tokią kainą, tai labai verta dėmesio pudra
QUOTE(apčy @ 2012 06 25, 19:29)
Aš Turėjau mėginuką, dabar užsisakiau ir pilną pakuotę.
O ji daugiau matinė ar švytinti? LT pirkti nėra?
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 25, 19:42)
O ji daugiau matinė ar švytinti? LT pirkti nėra?
Švytinti. Nėra.
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 25, 20:15)
Et.. Iš kur galima ją užsisakyti ?
Aš pirkau per tarpininkę iš superdrug.com, dar yra boots.com, angliškam ebay. Kainuoja 8.99 svarus
QUOTE(apčy @ 2012 06 25, 18:29)
Aš Turėjau mėginuką, dabar užsisakiau ir pilną pakuotę. Skaniai kvepia, tekstūra tirštoka kreminė. Labai maloniai dengiasi, tiesiog "slysta" per odą. Maskavimas daugiau nei vidutinis. Turi švytinčių dalelių (bet ne pavienių blizgučių), ilgai išlieka, gerai laiko matiškumą (mano oda mišri - riebi). Dėl šių savybių, man ji pasirodė labai tinkama vakarui. Dienai, bent jau man asmeniškai, ji kiek per sunki. Tiesa, jei yra kokių pasausėjimų, tai ji juos paryškina. Bet kaip už tokią kainą, tai labai verta dėmesio pudra
Pilnai atitinka mano reikalavimus
O šiaip, kiek mačiau, su buffing brush galima išgauti visai "dieninį" variantą
Gundausi aš ja