Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

amber, na čia Vokietijoj. Čia turėtų būt tokia pati kaip normali DW Light, tik kad maža pakuotė pabandymui (15ml), užtai truputį kitaip atrodo. Aš pabandžiau spalvą nr. 1 parduotouvėj, tai nebuvo blizgučių. Spalvoj nr. 2 buvo (o ta mini pakuotė su 2. spalva). Dar galvojau gal parašyt EL emailą su paklausimu..bet ai..tingiu.. įdėsiu į ebay ir ate.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 06 17, 17:50)
amber, na čia Vokietijoj. Čia turėtų būt tokia pati kaip normali DW Light, tik kad maža pakuotė pabandymui  (15ml), užtai truputį kitaip atrodo. Aš pabandžiau spalvą nr. 1 parduotouvėj, tai nebuvo blizgučių. Spalvoj nr. 2 buvo (o ta mini pakuotė su 2. spalva). Dar galvojau gal parašyt EL emailą su paklausimu..bet ai..tingiu.. įdėsiu į ebay ir ate.. verysad.gif

aaaaaa.. g.gif pas mane nr 1 ir ner.. gal tikrai kitos spalvos turi.. bet koks tikslas g.gif juk jos finish'as turetu but vienodas.. g.gif
Atsakyti
na, faktas tas, kad man spalva nr. 1 netiks.. Bet kiek žiūrėjau youtube.com, nieko apie blizgučius nesakė nei viena mergina.. Reiks bandyti mėginuką gauti mūsų kaime ir pažiūrėti doh.gif
Atsakyti
damos cool.gif , gal galit kokia ne itin brangia, vidutiniskai maskuojancia krempudra pasiulyti jautriai odai?
Atsakyti
ar parure extreme maskuoja poras? ty neisryskina ju labiau? galvoju vasarine ar dioro nude ar forever ar guerlain kas tiktu, bet kazkodel man nude pasirode ziemos metu net ryskinanti poras.nzn ka rinktis vasarai, kad ir ilgai laikytusi ir poru neryskintu,neblizgetu, atrodytu gaiviai svieziai neapsunkusiai veidukas ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 06 19, 21:17)
ar parure extreme maskuoja poras? ty neisryskina ju labiau? galvoju vasarine ar dioro nude ar forever ar guerlain kas tiktu, bet kazkodel man nude pasirode ziemos metu net ryskinanti poras.nzn ka rinktis vasarai, kad ir ilgai laikytusi ir poru neryskintu,neblizgetu, atrodytu gaiviai svieziai neapsunkusiai veidukas ir t.t. g.gif

parure ryskina smile.gif is jusu isvardintu vasarai ne viena netiktu biggrin.gif Clinique Anti-Blemish Solutions bandet? jei veidas i riebuma turetu tikti,jei i sausuma netiks, gali sausint...
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 06 19, 21:21)
parure ryskina  smile.gif is jusu isvardintu vasarai ne viena netiktu biggrin.gif Clinique Anti-Blemish Solutions bandet? jei veidas i riebuma turetu tikti,jei i sausuma netiks, gali sausint...

na va, pradziuginot mane biggrin.gif galvojau atsirinkau daug maz geriausius variantus, oda mano misri, saltuoju metu laiku norisi riebesniu pudryciu,o va dabar siltuoju metu po saules veidukas jau ir blizga daugiau ir poros isryskejusios. Bet kazkaip labai nesinori apkrauti sunkiom pudrom, o efekto vistiek norisi, va clinique sitos nemeginau,reikes pasidometi,dekuj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 06 19, 22:37)
na va, pradziuginot mane biggrin.gif galvojau atsirinkau daug maz geriausius variantus, oda mano misri, saltuoju metu laiku norisi riebesniu pudryciu,o va dabar siltuoju metu po saules veidukas jau ir blizga daugiau ir poros isryskejusios. Bet kazkaip labai nesinori apkrauti sunkiom pudrom, o efekto vistiek norisi, va clinique sitos nemeginau,reikes pasidometi,dekuj 4u.gif

idomu ar patiks,parasykite mirksiukas.gif is jusu isvardintu man geriausia dior nude,naturaliausiai atrodo ant veido man,bet parure daugiau maskuoja,ilgiau islieka,bet gali islyst blizgesys ,na o dior forever nebandziau,bet ji skaitosi labai maskuojanti,tai gali buti sunkoka vasarai...
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2012 06 19, 20:17)

Nude tiktu labiausiai, turejau visas tris tai si patiko labiausiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2012 06 20, 14:28)
idomu ar patiks,parasykite mirksiukas.gif is jusu isvardintu man geriausia dior nude,naturaliausiai atrodo ant veido man,bet parure daugiau maskuoja,ilgiau islieka,bet gali islyst blizgesys ,na o dior forever nebandziau,bet ji skaitosi labai maskuojanti,tai gali buti sunkoka vasarai...

Parure maskuoja labiau uz forever ir yra sunkesne 4u.gif
Atsakyti
Eilini karta bandysiu pirkti Revlon Colorstay misriai odai. Niekaip atspalvio neissirenku. Ziurejau Natural Tan, bet gal kie tamsoka. O jei ziuret sviesesnes spalvytes, kazkaip i ruzavuma duoda. Gal kas natural tan , arba kitas spalvytes galetu pakomentuoti ? aciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Na, nepabandžiu ant odos labai sunku gerai atitaikyt atspalvį, bet iš to, kas čia, arčiausiai natural tan, bet šviesesnė ir ne į rausvumą man atrodo warm golden arba golden beige.
Atsakyti
Sveikos smile.gif))
Aš turiu šitą ir ji man tinka ir patinka. Jau vien tik ją naudoju apie pusantrų metų rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti