Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Galadrielė @ 2012 06 13, 20:52)

Gal aiškumo dėlei dar pavardinsiu ką esu bandžiusi:
MUFE HD ne tas žodis kaip kemša poras

O galima plačiau apie šią pudrą? ax.gif Kaip maskuoja, laiko matiškumą ar ilgai išlieka ant veido? 4u.gif

QUOTE(Estela_ @ 2012 06 13, 21:29)
Gal atsiras  forume Ivory spalvytę naudojančių?  4u.gif

Atsiras biggrin.gif Spalvytė tikrai rausva ir labai šviesi.
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 06 13, 22:25)

Jum netiko? Žinau kad irgi baltaodė esat smile.gif

Atsakyti
Galadriele, kodėl nebandote EL Invisible Fluid Makeup? Atitinka visus reikalavimus ir yra super lengva. Lengvesnė už Chanel Vitalumiere Aqua.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 13, 22:33)
Jum netiko? Žinau kad irgi baltaodė esat  smile.gif

Tiko, labai smile.gif Pastaruoju metu tik ją ir naudoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 06 13, 20:29)
Gal atsiras  forume Ivory spalvytę naudojančių?  4u.gif

Naudojau, bet teko parduoti. Tonas labiau i ruzavuma, netiko man atspalvis, atrodziau kaip parsiukas. lotuliukas.gif[CODE] Dabar naudoju buff spalvyte. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 14 birželio 2012 - 06:52
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 06 13, 23:25)
O galima plačiau apie šią pudrą? ax.gif Kaip maskuoja, laiko matiškumą ar ilgai išlieka ant veido? 4u.gif

Maskuoja kiek silpniau nei vidutiniškai, bet ją galima sluoksniuoti - tada gaunasi maskavimas geras ir jokio kaukės efekto. Matiškumą man laiko visą dieną, išlieka puikiai, nenuplaukia nuo veido. Iš tolo veidas atrodo nuostabiai - kaip po fotošopo, iš arti irgi nesimato pudros. Sausuliukų nepabrėžia, tikrai nuostabi ir labai verta dėmesio pudra, tik kad poras kemša man baisiai verysad.gif

QUOTE(Malena @ 2012 06 14, 01:11)
Galadriele, kodėl nebandote EL Invisible Fluid Makeup? Atitinka visus reikalavimus ir yra super lengva. Lengvesnė už Chanel Vitalumiere Aqua.
user posted image

O kaip maskuoja ji ir matiškumą laiko? Aš pavarčiau Douglase, kažkaip nepatikimai man pasirodė ir padėjau atgal biggrin.gif
Atsakyti
Revlon Colorstay Ivory tikrai į rausvumą ir mažai kam tinka. Aš jau šviesi, tai Buff man vos vos per šviesi, bet fiksuoju su tamsesne biria ir gaunasi normaliai.
Galų gale vasara, juk vis tiek patamsės oda. Bet Ivory nerekomenduoju.
Atsakyti
Sveikos

oh ieskau ir as naujos pudros

Po 3 buteliuko Clinique Antiblemish noriu kazko kito blush2.gif Siaip mano riebiai odai ji tiko..maskuoja neblogai, man nera labai sunki, matiskuma kazkiek islaiko..bet cia as stebuklu nesitikiu. Beveik susigundziau ta EL DW..Dabar buvau pagriebus Clarins Everlasting..na ji tokia sausa, sunki pudra..sunkesne uz blemish, o maskuoja blogiau..ir paryskina poras..nepatinka zodziu

O Stila pudru niekas nebande?

QUOTE(Piratė @ 2012 06 04, 21:38)
Sveikos, merginos. smile.gif Kad žinotumėt, kiek aš privargau rinkdamasi pudrą ir niekaip tinkamos nerandu  doh.gif Norėčiau kreminės pudros, mano odytė mišri, labai jautri ir labai šviesi. Gal ką patartumėt? Tiesa, esu studentė, sunku būtų Chanel ar panašios firmos pudrytę įpirkt  blush2.gif Mokėti daugiau nei 70lt nesinorėtų.... Ganėtinai Manhattan Natural Mat patiko, tik spalvytės per tamsios. Taip pat norėtųsi, kad vasarai tiktų.
Iš anksto ačiū už patarimus  4u.gif

Dar gali Isadora High performance pabandyti...buna gi visokios akcijos atrakcijos ir internete gal pigiau..

Atsakyti
Sveikos, ieskau mamytei krempudros.. Gal ka galetumete patarti? Oda rauksleta (moteriai 60m). Kazka is geresniu noretusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmakinas @ 2012 06 16, 00:18)
Sveikos, ieskau mamytei krempudros.. Gal ka galetumete patarti? Oda rauksleta (moteriai 60m). Kazka is geresniu noretusi  4u.gif

As siulyciau pabandyt gal kokia Chanel Lift lumiere g.gif koks mamytes odos tipas? Sausa? riebi? g.gif
Atsakyti
aišku pas mus EL Invisible Fluid Makeup dar nėra?
Galvojau apie DW light, bet išgasdinot su tais blizgučiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2012 06 17, 16:41)
Galvojau apie DW light, bet išgasdinot su tais blizgučiais  doh.gif

Nesuprantu apie kokius ten blizgucius kalba.. turiu ja ir nei vieno blizgucio nematau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2012 06 02, 20:50)
merginos o pažiūrėkit prie dirbtinio apšvietimo, tikrai nėra blizgučių? dienos šviesoj jų kaip ir nesimato. Pas mane rimtai jų daug labai smulkių tokių doh.gif darkart išbandžiau net su vatos tamponėliu, ir ant jo matosi blizgučiai..
va tokia manoji
user posted image

blink.gif tokios is vis nesu macius.. cia kokia rinkai idomu padaryta.. nes mano paprasta Estee lauder DW light pudra, va tokia. Ir JOKIU ten blizguciu ner nei dirbtinoj nei dienos sviesoj schmoll.gif
user posted image
Atsakyti