Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 7

QUOTE(shopingas @ 2012 07 06, 00:12)

pirkta iš čia http://www.highquali...x.php?main_page , dėl siuntinio kodų kolkas nepasakysiu nieko, nes ne man siuntė, ne aš atsiėmiau, kaip sakant- padėjau nusipirkt doh.gif tik pirmadienį išsiaiškinsiu šiuos dalykus, būtinai. Žinau kad pašte atsiėmė registruotą siuntinį- tušinuką švirkšto pavidalo, ir liko šoke truputėlį blink.gif tai dar svarsto- gal dar savaitę laukt, gal dar atsiųs ką nors, nes tušinis tai per savitę atsiųstas.
Atsakyti
na va, claim'as iškeltas, siuntinuką išsiunčiau atgal, kaip ir pareikalavo iš manes, viskas užregistruota, lauksiu pinigų grąžinimo. o dabar toks žalias klausimas- man juos grąžins į paypal'o sąskaitą ar į banko? jei į pay pal'o tai kaip juos man į savo persives g.gif pas mane dnb master card'as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 16 liepos 2012 - 12:38
QUOTE(Marmaledas @ 2012 07 16, 13:36)
na va, claim'as iškeltas, siuntinuką išsiunčiau atgal, kaip ir pareikalavo iš manes,  viskas užregistruota, lauksiu pinigų grąžinimo. o dabar toks žalias klausimas- man juos grąžins į paypal'o sąskaitą ar į banko? jei į pay pal'o tai kaip juos man į savo persives  g.gif  pas mane dnb master card'as


Turetu grazinant nukeliaut ten, is kur siusta buvo, t.y. i banko saskaita. Nes jei i paypal'a, tai beliks tik kitakart perkant isleist kai mokesit paypal'u, nes persivest i MasterCard negalesit.

Parasykit kaip baigsis jusu istorija - idomu manau daugkam bus, nes paypal tikrina pagal tracking ir kai mato, kad pristatytas siuntinukas, tada grazina pinigelius. O is LT su registraciju sekimais kebloka kiek zinau....
Atsakyti
na, lieka sulaukti laimingos pabaigos, parašysiu kas kaip 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

kiek zinau jei paypale yra kazkiek pinigu, o man truksta kazkiek, tai kiek zinau paima is virtuan (seb) kiek truksta g.gif noriu vaikui nupirkt kuprine is mytoys ir negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(luna @ 2012 07 17, 17:51)
Sveikos,

kiek zinau jei paypale yra kazkiek pinigu, o man truksta kazkiek, tai kiek zinau paima is virtuan (seb) kiek truksta g.gif  noriu vaikui nupirkt kuprine is mytoys ir negaliu  doh.gif


O valiuta ta pati paypal'e, kokia ir turit moket?
Atsakyti
Sveiki, merginos gelbikit, nieko nesuprantu
pirkau biletus per lietuviska firma www.happyfly.lt
apmokejima padariau per pay pal sistema, rodo kad pinigei pervesti jiems, nuo saskaitos irgi nuskaiciota, viskas ivyko 13 diena, o siandien gavau is ju laiska happy fly, kad jie negavo pinigus per paypal ir mano uzsakymas atsauktas pinigei bus grazinami
Merginos nieko nesuprantu kodel jie nemato pinigus?
juk man ataskaitos atejo kad pinigei sekmingai nukeliavo pas ju.
ir jei as pati per pay pal atsauksiu pirkima del to kad negavau, per kiek laiko man pay pal perves pinigus atgal i saskaita?

aciu visiems uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Natalja_B @ 2012 07 18, 19:57)
ir jei as pati per pay pal atsauksiu pirkima del to kad negavau, per kiek laiko man pay pal perves pinigus atgal i saskaita?


Tai kontaktuokit su firma ir aiskinkites kas negerai ir kas nepavyko....

Jus atsaukt negalit, nes taip visi pirktu, apmoketu, atsauktu ir preke pasiliktu nemokamai biggrin.gif Jei jums grazins apmokejima ta firma, tai gausit is paypal emaila, kad grazino ir saskaitoj per kelias dienas pamatysit (gali ir savaite kokia uztrukt). Na o jei pvz perki preke ir kokie neskalndumai, tai keli byla paypal'e ir taip pinigelius susigrazini.
Atsakyti
QUOTE(inguzekal @ 2012 06 25, 02:38)
Sveikos ar yra kam nors nepavykę prisijungti prie Paypalo aš vis jungiuosi ir nesiseka meta štai tokia lentelę  banką skambinausi bet sako kad su mano visa virtuation viskas ok smile.gif kaip man prisijungti prie paypalo?

user posted image


Sveiki, ir man ta pati beda istiko, ismeta tokia pat lentele doh.gif . Praeitoj, 6-oj temoj, radau atsakyma, kad tai gali buti del to, kad sąskaitoj nera pakankamai lėšų ir neregistruoja. Kaip ir viskas aisku butu, bet swedbanke issiemiau debit mastercard kortele, kuri yra ant tos pacios sakaitos su kita mano kortele. O saskaitoje tikrai yra pinigeliu, tai ir vel nebeaisku ar bankas cia, ar as kazka negerai darau registruojant sita kortele paypal'e. Gal kas galetu padeti blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kaki @ 2012 07 19, 17:48)
Sveiki, ir man ta pati beda istiko, ismeta tokia pat lentele  doh.gif . Praeitoj, 6-oj temoj, radau atsakyma, kad tai gali buti del to, kad sąskaitoj nera pakankamai lėšų ir neregistruoja. Kaip ir viskas aisku butu, bet swedbanke issiemiau debit mastercard kortele, kuri yra ant tos pacios sakaitos su kita mano kortele. O saskaitoje tikrai yra pinigeliu, tai ir vel nebeaisku ar bankas cia, ar as kazka negerai darau registruojant sita kortele paypal'e. Gal kas galetu padeti  blush2.gif  ?

Pagaliau pavyko prisiregistruoti thumbup.gif , priezastis ta, kad buvau neuzregistravusi korteles programoje "Saugus atsiskaitymas internetu"
Atsakyti
Ar galima per paypal atsiskaititi allegro.pl ?
Atsakyti
QUOTE(Asara2 @ 2012 07 21, 21:00)
Ar galima  per paypal atsiskaititi allegro.pl ?


o allegro.pl siuncia i LT?
Atsakyti