Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 7

QUOTE(fruttys @ 2012 06 13, 10:48)
tikriausiai galima ir vyro korta pridet, nes jie nuima nuo kortos 1,5 euro, o turi jiems suvesti rezervavimo koduka, tad jei vyras leidzia naudotis savo saskaita, tai visai imanoma padaryti  mirksiukas.gif

na mes turim dvi kreditines ant vienos saskaitos. Siaubas kaip sudetinga, nezinau, kaip ir daryti, kelis kartus jau i banka ejau, gausiu dabar debetine Mastercard ir jokios naudos is jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2012 06 13, 20:19)
na mes turim dvi kreditines ant vienos saskaitos. Siaubas kaip sudetinga, nezinau, kaip ir daryti, kelis kartus jau i banka ejau, gausiu dabar debetine Mastercard ir jokios naudos is jos  doh.gif

drinks_cheers.gif pas mane tas pats.. Nors ims is atsauk ja verysad.gif Nu bet nesamone kokia, banke man aiskino, kas viskas gerai su ja.. Negi paypal niekada nepriims???
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2012 06 13, 21:39)
drinks_cheers.gif pas mane tas pats.. Nors ims is atsauk ja verysad.gif Nu bet nesamone kokia, banke man aiskino, kas viskas gerai su ja.. Negi paypal niekada nepriims???

Tai registruot ir atsiskaitinet su MasterCard galima, tik pinigeliu i savo banka is paypal balanso persikelt neina.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 14, 02:32)
Tai registruot ir atsiskaitinet su MasterCard galima, tik pinigeliu i savo banka is paypal balanso persikelt neina.

Tai man jos tam tikslui ir reikejo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 14, 02:32)

Kazkada klausiau customer service, pries kokius 1,5 metu, kodel, jie nepaaiskino, tik pasake, kad planuose yra, bet kaip matau, niekas nepasikeite del Mastercardo, del kazko matyt nesusitaria biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2012 06 14, 09:08)
Tai man jos tam tikslui ir reikejo... doh.gif

man irgi kortele reikalinga Paypale pinigus nusiimti, nesuprantu, kodel Mastercard isiule ax.gif kai eisiu i banka atsiimti, pasakysiu, kad neteisinga informacija suteike.
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2012 06 14, 15:39)
man irgi kortele reikalinga Paypale pinigus nusiimti, nesuprantu, kodel Mastercard isiule  ax.gif

Greiciausiai todel, kad zino, jog MasterCard tinkama paypal'ui ir nezino, kad butent issiemimui ji netinka.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 12, 00:28)
Tai neraso, kad butent Visa butina, bet kiek skaicius internete, tai i kitas neina persivest pinigeliu, merginos sitam forume jau ne karta klause ko del nepersiveda ir paaiskeja, kad kortele ne Visa.

Labas vakaras,

Gal kvailai mano klausimas nuskambės, bet paklausiu..
Prisiregistravau prie PayPal su MasterCard kortele.. Ir registravausi, nesekdama duota temos pradžioje instrukcija.. Ją paskaičiau jau po to, kai PayPal'e jau buvo žinia "your account is active"
obettačiau... man bankas nenuskaite 1,5 euro, niekur neprašė suvesti kažkokio keturženklio skaičaus...
Ar kažką padariau negerai? Ar tai tiesiog dėl to, kad mano korta- ne VISA, kad jei bus grąžinti pinigai per Paypal, negausiu jų į sąskaitą, todėl ir viskas buvo paprasčiau regsitruojantis?
Ir jei mano accountas aktyvus, jau galiu jungtis prie ebay?
Ačiū visiems už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2012 06 14, 23:29)
Labas vakaras,

Nesvarbu seksist instrukcija ar ne registruojantis, esme gi vistiek ta pati, t.y. taip pat registracija vyksta. Ta skaiciuka turetumet savo banke matyt prie nuskaitymo ir cia glai kelias dienas uztrukt. Siaip jei nenuskaite ir nepraso suvest, tai gal ir aktyvi jau paypal saskaita. Tikrai ne nuo korteles cia priklauso.

Del Visa, tai kalba ejo apie pavedima, t.y. kai kazkas jums siuncia pinigus per paypal'a, o tokiu atveju tereikia gavejo ir siuntejo email'u, tai va tada atkeliauja pinigai i paypal balansa ir is jo norint persivest i banka, reikia Visa turet. Jei kazka perkat ir atsaukia pirkima ar pan (zodziu, daro refund), tai pinigeliai grizta ten, is kur moketi, t.y. atgal i jusu banka.

Atsakyti
mergaites ar kuri bandete atsiskaitineti PayPalu, man sendien niekaip nepavyksta susimoketi net nezinau kodel...........Siaubas kazkoks
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 15, 07:16)
Nesvarbu seksist instrukcija ar ne  registruojantis, esme gi vistiek ta pati, t.y. taip pat registracija vyksta. Ta skaiciuka turetumet savo banke matyt prie nuskaitymo ir cia glai kelias dienas uztrukt. Siaip jei nenuskaite ir nepraso suvest, tai gal ir aktyvi jau paypal saskaita. Tikrai ne nuo korteles cia priklauso.

Del Visa, tai kalba ejo apie pavedima, t.y. kai kazkas jums siuncia pinigus per paypal'a, o tokiu atveju tereikia gavejo ir siuntejo email'u, tai va tada atkeliauja pinigai i paypal balansa ir is jo norint persivest i banka, reikia Visa turet. Jei kazka perkat ir atsaukia pirkima ar pan (zodziu, daro refund), tai pinigeliai grizta ten, is kur moketi, t.y. atgal i jusu banka.

ačiū už išsamų paaiškinimą aciuks.gif
liuks, jei refund atveju man pinigėliai įkris atgal į sąskaitą thumbup.gif

O to 1,5 euro kol kas nenuskaitė...Palauksiu iki pirmadienio ir bandysiu registruotis prie ebay, nelaukdama daugiau blush2.gif
Atsakyti
Dar toks klausimas - tarkim turiu pinigu tik saskaitoj savo. Jei perku per paypal, is ten ir skaiciuoja. O jei turiu ir kortelej ir paypal - is kur nuskaiciuoja juos? Is paypal?
Atsakyti