Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 7

QUOTE(klaudi @ 2013 01 20, 09:59)
kaip as ja grazinsiu, jei viskas sumirke, isbege, tik isemiau is maiselio ir i siuksliadeze verysad.gif ka tokiu atveju daryti? rasyti pardavejui ?

bandykit tada su paypalu kalbėtis. Taisyklė yra viena - jeigu pirkėjas gavo nekokybišką prekę, tai norint atgauti pinigus, reikią ją grąžinti.
Kaip bus Jūsų atveju - nuspręs paypalas.
Atsakyti
Papasakosiu istorija, nors gal ir nelabai aktuali, bet...

Zodziu, su draugu issikalbejom apie internetinius sukcius ir jis papasakojo kaip karta teko nukentet. Nusiziurejo parduotuvej batus, radus internete kazkokioj internetinej parduotuvej perpus pigiau, uzsisake (mokejo paypal'u). Laukia laukia, o nei siuntinuko, nei jokio bendravimo is parduotuves (tracking nr, email'o, kad issiusta ar pan). Parase kelis email'us pats parduotuvei, bet atsakymo jokio. Galiausiai paskambino i paypal'a, tai jie pazadejo susisiekt su pardaveju. Galiausiai per paypal gavo jis tracking nr, tik tada suzinojo, kad siuntinukas is Kinijos keliauja, o veliau ir siuntinuko sulauke - tik vietoj batu ten buvo duso kepurele (na zinot tokius plastikinius maiselius, kad plaukai nesuslaptu) doh.gif Tai jis vel su paypal'u telefonu sukontaktavo, liepe jam issiust ta kepurele atgal pardavejui, jis issiunte, paypal'ui dave tracking nr ir iskart jie grazino jam visus pinigelius, t.y. tai ka jis mokejo uz tuos batus + siuntimo atgal islaidas.

Tik kaip rasiau nezinau kiek dabar tas aktualu ir kada sitas dalykas jam ivyko, nes jei kelt byla ir laukt paypal sprendimo, tai siunciant atgal pinigeliu negrazina uz siuntima atgal. Bet tuo paciu man dave ideja, kad jei skambinant jiems, tai gal kitaip sureaguoja.... g.gif Nors tas vyrukas ir siaip kovingas, tai nezinau ar cia paypal tiek geranoriski buvo, ar ir pats jis pakovojo uz save...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 20, 18:34)
Papasakosiu istorija, nors gal ir nelabai aktuali, bet...

Zodziu, su draugu issikalbejom apie internetinius sukcius ir jis papasakojo kaip karta teko nukentet. Nusiziurejo parduotuvej batus, radus internete kazkokioj internetinej parduotuvej perpus pigiau, uzsisake (mokejo paypal'u). Laukia laukia, o nei siuntinuko, nei jokio bendravimo is parduotuves (tracking nr, email'o, kad issiusta ar pan). Parase kelis email'us pats parduotuvei, bet atsakymo jokio. Galiausiai paskambino i paypal'a, tai jie pazadejo susisiekt su pardaveju. Galiausiai per paypal gavo jis tracking nr, tik tada suzinojo, kad siuntinukas is Kinijos keliauja, o veliau ir siuntinuko sulauke - tik vietoj batu ten buvo duso kepurele (na zinot tokius plastikinius maiselius, kad plaukai nesuslaptu)  doh.gif Tai jis vel su paypal'u telefonu sukontaktavo, liepe jam issiust ta kepurele atgal pardavejui, jis issiunte, paypal'ui dave tracking nr ir iskart jie grazino jam visus pinigelius, t.y. tai ka jis mokejo uz tuos batus + siuntimo atgal islaidas.

Tik kaip rasiau nezinau kiek dabar tas aktualu ir kada sitas dalykas jam ivyko, nes jei kelt byla ir laukt paypal sprendimo, tai siunciant atgal pinigeliu negrazina uz siuntima atgal. Bet tuo paciu man dave ideja, kad jei skambinant jiems, tai gal kitaip sureaguoja....  g.gif Nors tas vyrukas ir siaip kovingas, tai nezinau ar cia paypal tiek geranoriski buvo, ar ir pats jis pakovojo uz save...


labai aktualu...gal ir aš ryt bandysiu jiems paskambinti. Gal pavyktų tą sukčių pagauti kol jis dar erdvėje g.gif gal jie kaip nors sureguotų? nekečiu tokių žmonių, jei galima juos taip vadinti...dirbi, dirbi, taupai, taupai...ir kažkam padovanoji verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2013 01 20, 18:39)
labai aktualu...gal ir aš ryt bandysiu jiems paskambinti. Gal pavyktų tą sukčių pagauti kol jis dar erdvėje  g.gif gal jie kaip nors sureguotų? nekečiu tokių žmonių, jei galima juos taip vadinti...dirbi, dirbi, taupai, taupai...ir kažkam padovanoji  verysad.gif


Jums reiketu nurimti - juk viskas jau normaliai sprendziasi, tereikia islaukt duotos datos. Pinigelius atgausit, nes prekes negavot ir pardavejas neturi kaip irodyt, jog siunta pristatyta jums.

Deja, nemanau, kad tokius sukcius kas gaudo - paypal'as juk nevaziuos i Kinija ir neieskot to vieno is milijardu..... O policija del keliu $ irgi neprasides.... O vienintelis turbut imanomas budas su jais tvarkytis yra kai ebay blokuoja pardaveja, bet juk vel ir vel tokiesukciai prisiregistruoja naujom saskaitom...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 01 20, 22:45)
Jums reiketu nurimti - juk viskas jau normaliai sprendziasi, tereikia islaukt duotos datos. Pinigelius atgausit, nes prekes negavot ir pardavejas neturi kaip irodyt, jog siunta pristatyta jums.

Deja, nemanau, kad tokius sukcius kas gaudo - paypal'as juk nevaziuos i Kinija ir neieskot to vieno is milijardu.....  O policija del keliu $ irgi neprasides.... O vienintelis turbut imanomas budas su jais tvarkytis yra kai ebay blokuoja pardaveja, bet juk vel ir vel tokiesukciai prisiregistruoja naujom saskaitom...


na taip...tik būkite atsargios 4u.gif
Atsakyti
na nebežinau ką patarti. Tie pendingai gali būti tada, kai moka elektroniniu čekiu. Tačiau tada atsidarius paypale "details" prie to "pending", yra užrašas "we recommend that you do not ship item yet" .. na kažkas panašaus - tipo jie rekomenduoja DAR nesiųsti prekės. Reikia sulaukti statuso "completed". Jokie tracking number čia nepadės. Vieną kartą nudegsit, jeigu prie "pending" statuso išsiųsit prekes - iš kitos pusės pirkėjas tiesiog nutrauks mokėjimą, ir liksit ir be prekės, ir be pinigų.

Kitas dalykas gali būti - Jums moka kita valiuta, negu Jūs turit paypale nusistačiusi. Galbūt Jūs visad gaudavot doleriais, o dabar gaunat svarais. Tai kai bus nustatyta ir ta kita valiuta, tada nebus to "pending".
Na kas daugiau.. nežinau.. bet kokiu atveju, reikia žiūrėti prie kiekvieno apmokėjimo Paypale žinutės "we recommend that you ship".
[/quote]

Raso status Completed - Funds not yet available. ax.gif
Atsakyti
Po kiek laiko grazina 1,5 euro kurios nurase uz korteles pririsima prie paypal?
Jau 2 menesiai atgal pririsau,pries savaite pirma pirkima padariau bet lieka klausimas kada is to paypal balanso ikris tie 1,5 euro atgal i kortele?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 01 21, 13:01)
Po kiek laiko grazina 1,5 euro kurios nurase uz korteles pririsima prie paypal?
Jau 2 menesiai atgal pririsau,pries savaite pirma pirkima padariau bet lieka klausimas  kada is to paypal balanso ikris tie 1,5 euro atgal i kortele?
Aciu


į kortelę jie neįkris, jie lieka paypal balanse ir kai mokėsit eurais pirmiausia juos nurašys, o likusią dalį iš kortelės
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2013 01 21, 14:31)
į kortelę jie neįkris, jie lieka paypal balanse ir kai mokėsit eurais pirmiausia juos nurašys, o likusią dalį iš kortelės

tai tik eurais reik moket kad nurasytu? biski nesuprantu nes anksciau lyg grazindavo i kortele.
As eurais niekada nemoku,tik USD tai vadinas amziname balanse bus? biggrin.gif
Ir nors pas manes paypale pagrindine valiuta USD o likutis apie 2 USD perkant neseniai uz 5 USD nieko man nenurase to balanso o nurase nuo korteles tiek kiek kainavo preke,taigi neaiskus tas balansas taip ir lieka smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 21 sausio 2013 - 19:19
Laba vakara 4u.gif esu naujoke apsipirko srityje ax.gif Atrodo prisiregistravau, aktivavau pasta, bet sone man vis tiek raso "Link and confirm my debit or credit card"
Ar cia reikia susieti? g.gif Bandau, bet nesigauna doh.gif Kortele Visa Virtuom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 24 sausio 2013 - 22:21
QUOTE(xernesta @ 2013 01 24, 23:11)
Laba vakara  4u.gif  esu naujoke apsipirko srityje  ax.gif  Atrodo prisiregistravau, aktivavau pasta, bet sone man vis tiek raso "Link and confirm my debit or credit card"
Ar cia reikia susieti?  g.gif  Bandau, bet nesigauna  doh.gif  Kortele Visa Virtuom.


yra kazkur inete kruopstus parasymas kaip viska padaryti, atrodo jus nepririsot ir nepatvirtinot korteles. Jei viska pririsot ir patvirtinot, bandykit viska uzdaryti ir ieiti is naujo, Jei vistiek yra uzrasas reiskias ne iki galo ar pririsot ar patvirtinot.
Atsakyti
Seiki,
susiduriau su problema: pirkau preke ebay ir uzstrigo kompas mokant per paypal, tai dabar ziuriu uz ta pacia preke nusiskaiciavo 5 kartus doh.gif . Kaip man atsaukti tuos mokejimus?
Atsakyti