QUOTE(eva26 @ 2013 01 19, 01:54)
sveiki
mane Ebay'juje žiauriai apgavo...pardavėjas išsiregistravo ir nebegaliu jo apskūsti Ebay...padariau tai PAYPALE...ar to užtenka?
kodėl negalit? ebay pasiėmė procentą nuo parduotos prekės, todėl jei tikrai išnagrinėtų Jūsų skundą.
Dabar Jūs negalit kreiptis į ebay, nes jau atidarėt disputą paypale. Paypalas grąžins pinigus, tik reiks palaukt apie 2 - 3 savaites. Tiek laiko jie "komunikuoja" su pardavėju.
QUOTE(klaudi @ 2013 01 19, 08:47)
Sveikos, gavau nekokybiska preke , noreciau atgauti pinigus per Paypal. Bijau pradelsti, koks paypalo pinigu grazinimo terminas? 1 men nuo siuntinio issiuntimo datos?
gavot nekokybišką prekę - turit ją grąžint pardavėjui. Taip iš lempos pinigų paypalas negrąžina. Turėsit įrodyti, kad prekė pristatyta atgal pardavėjui.
Papildyta:
QUOTE(luna @ 2013 01 19, 00:49)
Gal nesigincysiu. Tik anksciau to nebudavo, ir gal koks menuo kaip, jeigu nuperka kazka pas mane, tai man pinigai kaba apie 2savaites. skaiciau taisykles, tai galima pagreitint, jeigu trucking nr ivedi
nors as ivedu bet nepagreiteja, gal ne ten suvedu
na nebežinau ką patarti. Tie pendingai gali būti tada, kai moka elektroniniu čekiu. Tačiau tada atsidarius paypale "details" prie to "pending", yra užrašas "we recommend that you do not ship item yet" .. na kažkas panašaus - tipo jie rekomenduoja DAR nesiųsti prekės. Reikia sulaukti statuso "completed". Jokie tracking number čia nepadės. Vieną kartą nudegsit, jeigu prie "pending" statuso išsiųsit prekes - iš kitos pusės pirkėjas tiesiog nutrauks mokėjimą, ir liksit ir be prekės, ir be pinigų.
Kitas dalykas gali būti - Jums moka kita valiuta, negu Jūs turit paypale nusistačiusi. Galbūt Jūs visad gaudavot doleriais, o dabar gaunat svarais. Tai kai bus nustatyta ir ta kita valiuta, tada nebus to "pending".
Na kas daugiau.. nežinau.. bet kokiu atveju, reikia žiūrėti prie kiekvieno apmokėjimo Paypale žinutės "we recommend that you ship".
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...