QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 13, 20:35)
mergaitės, reikia pagalbos iš anksto dėkoju padėsiančioms pirmą kartą mokėsiu sąskaitą (Tukiui). Kaip mokėti jiems pagal sąskaitą, kokia seka?
Per ka uzsisaket ten turit ir klausti
Is sito intl@serivce.paypl.com emailo i spata atejo laiskas, tipo is paypal, kad aktyvuot naujus duomenis, ar kazka panasiai.
Tai ta klaidinga galune ir rodo, kad sukciai.
Gerai, kad pastas is karto meta i spama.
Tai ta klaidinga galune ir rodo, kad sukciai.
Gerai, kad pastas is karto meta i spama.
Laba diena, ar kam yra tekę susidurti su pinigų gražinimu t.y aš sumokėjau sutikau su ta suma bet paskui pasirodė labai geranoriškas pardavėjas sugrupavo mano prekes ir jas siunčia sumažinęs perpus kainą ir Paypale padarė gražinimą visos mano mokėtos sumos. Aš dar tu pinėgėliu savo banko DNB sąskaitoj nematau grįžusiu tik matau kad PayPal padarė "Refund" lapkričio 13d. Dabar lyg turėčiau sumokėti per naujo bet sąskaitos išklotinėje matau kad man nuskaičiuoti tik pinigai o grįžusiu nėra gal kas patarsite
Ačiū.
Ačiū.
QUOTE(sany @ 2012 11 15, 09:17)
Laba diena, ar kam yra tekę susidurti su pinigų gražinimu t.y aš sumokėjau sutikau su ta suma bet paskui pasirodė labai geranoriškas pardavėjas sugrupavo mano prekes ir jas siunčia sumažinęs perpus kainą ir Paypale padarė gražinimą visos mano mokėtos sumos. Aš dar tu pinėgėliu savo banko DNB sąskaitoj nematau grįžusiu tik matau kad PayPal padarė "Refund" lapkričio 13d. Dabar lyg turėčiau sumokėti per naujo bet sąskaitos išklotinėje matau kad man nuskaičiuoti tik pinigai o grįžusiu nėra gal kas patarsite
Ačiū.
Ačiū.
O jums refunda visai sumai padare?
Kazkaip neitiketina
Paprastai padaro refunda tik skirtumui
TURBUT REIKTU I PIRMA PSL IDET
is paypalo i saskaita pinigai ateina mazdaug per savaite
QUOTE(lina0612 @ 2012 11 15, 11:17)
Kazkaip neitiketina
Kazkaip neitiketina
Taip visa suma rodo REFUND ir prie krepšiuko vėl prašo apmokėt dar kolkas nemoku.
Labas vakaras, kam teko susidurti su paypal saskaitos apribojimu (account access is limited) dėl viršyto metinio limito. Paypal prašo iš manęs patvirtinti asmens tapatybę, adresą atsiunčiant paso, vairuotojo pažymėjimo ar pan. dokumento, kur matytųsi nuotrauka, bet ten matosi ir asmens kodas.
Dėl adreso sąskaitų, banko ataskaitų, kur matytųsi adresas.
Klausimas, ar tai saugu,patikima ???
Papildyta:
Na žinokit gal ir Jav produktas, bet duomenų prašo vadovaujantis EU reglamentais
Va va, ir kaip jai neužkliūti Nuo kokios sumos jau užkliūsiu VMI, t.y. kiek persiuntus, ir kaip jie sužinos?
Dėl adreso sąskaitų, banko ataskaitų, kur matytųsi adresas.
Klausimas, ar tai saugu,patikima ???
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2012 11 02, 01:08)
geras... gal reikia upgradint sąskaitą, ir duos daugiau?
bet... paypal ar tik nėra JAV produktas? Jeigu taip, tai ten turėtų būtų susiję su banko politika, su mokesčių politika ir pan..
beje, lietuvaitės, vesdamos į sąskaitas pinigėlius, neužkliūkit VMI. Reikės 15 proc nuo pervestų sumų susimokėti mokesčių, jeigu ką.
bet... paypal ar tik nėra JAV produktas? Jeigu taip, tai ten turėtų būtų susiję su banko politika, su mokesčių politika ir pan..
beje, lietuvaitės, vesdamos į sąskaitas pinigėlius, neužkliūkit VMI. Reikės 15 proc nuo pervestų sumų susimokėti mokesčių, jeigu ką.
Na žinokit gal ir Jav produktas, bet duomenų prašo vadovaujantis EU reglamentais
Va va, ir kaip jai neužkliūti Nuo kokios sumos jau užkliūsiu VMI, t.y. kiek persiuntus, ir kaip jie sužinos?
QUOTE(sany @ 2012 11 15, 08:17)
Ačiū.
Ačiū.
QUOTE(lina0612 @ 2012 11 15, 11:17)
Kazkaip neitiketina
Kazkaip neitiketina
Pinigai gražinti visi pardavėjo iniciatyva ir bankinėje sąskaitoje atsirado per 2dienas
QUOTE(sany @ 2012 11 16, 08:26)
Pinigai gražinti visi pardavėjo iniciatyva ir bankinėje sąskaitoje atsirado per 2dienas
Tai jus cia tas prekes dovanu gausite ar kaip? Panasu kad pardavejas suklydo grazindamas ne dali, o visus.
QUOTE(Alezee @ 2012 11 16, 08:53)
Tai jus cia tas prekes dovanu gausite ar kaip? Panasu kad pardavejas suklydo grazindamas ne dali, o visus.
Nea butų neblogai, paprašė sumokėt iš naujo lyg pagal naują sąskaitą. Beje nusiskaičiuoja keletas centu nuo tu gražinimu.