QUOTE(popuri @ 2012 10 27, 22:06)
Aciu labai. Su pardaveju susirasinejom, liepe patikrint pas kaimynus, paste. Kaip tik siandien parasiau jam, kad niekur nera. Jei pirmadieni nepasiulys sprendimo - taip ir padarysiu
Tiesa, o jei siusta ne recorded delivery - vis tiek galu reikalauti? Bet koki atveju galiu reikalauti?
nesvarbu, kaip siųsta. REcorded ar ne recorded - tai yra tik emocijos. Neva tai galėjai pirkti "recorded", būtų buvę paprasčiau... bla bla bla..
Jeigu negaunat prekės per Jums atrodantį protingą laukimo laiką, pardavėjas nesusipranta grąžinti pinigų, ir tie pinigai Jums brangūs, vadinas atidarote ebay case. Tiesa, tada pardavėjas irgi gali dar negrąžinti pinigų. Gali tiesiog laukti, kol gausit prekę. Tuomet nepraleiskit termino, kada reikia "escalate to ebay". Kai jau padarot escalate, tada pinigus ebay perveda per valandą maždaug.. ir dar atsiprašo už nepatogumus.
QUOTE(Kelsey @ 2012 10 28, 00:21)
sveiki, norejau paklaust - gavau pinigus iskelusi disputa, bet norejau, jog jie liktu mano paypal balanse, o ziuriu, kad juos atomatiskai nurase, jog pereitu man i kortele
negalima kazkaip pakeist to, nes vis tiek perku daznai per paypal, tai man labiau apsimoka, kad pinigai balanse butu, o ne keliautu i saskaita (reik laukti papildomai ir dar nuskaiciuos berods 2 eurus)
jeigu pirkot iš savo kreditinės kortelės, ar kokios ten virtuon, tai pinigus automatiškai grąžina į tą kortelę, be jokio papildomo mokesčio. Negalit paprašyt, kad pinigai liktų paypalo sąskaitoj. Jie išeina mokant iš Jūsų banko sąskaitos, ir grįžta į banko sąskaitą.
O jeigu Jums kas nors pervestų į paypalą pinigų, jais sumokėtumėt už prekes, ir po to būtų padarytas grąžinimas, tai tie pinigai grįžtų į paypalo sąskaitą, ir jeigu norėtumėt juos turėti savo banko sąskaitoj, turėtumėt daryt "withdraw" ir mokėti du eurus.
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2012 10 28, 01:08)
Pas mane susieta su VISA kreditine kortele
kažkaip net neturėjos Paypale sąskaitos
AQčiū už patarimą
padariau..beliko sulaukt pinigo
tik pikta,kad prarandu 7lt
nes esu 99% tikra,kad tarpininkė paėmė mano pinigus, bet neužsakė laiku prekių ir temoė gumą su pinigų grąžinimu
hmmm.. tai gal prieš grąžinimą, reikėjo su tarpininke tartis, kad ji būtų grąžinusi pinigus ne į paypalo sąskaitą, bet į Jūsų banko sąskaitą. Gal ta tarpininkė turi lietuviško banko sąskaitą, iš kurio būtų padariusi grąžinimą.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...