Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 7

laba diena,
tikiu,kad sitas dalykas jau buvo aptartas, bet sesias temas perskaityti sunkoka...bet gal kas gali atsakyti ar DnB kortele ERA galima priregistruoti prie paypal g.gif man nesigauna
Atsakyti
Sveikos. Iškilo ir man problemų. Pirkau iš Ebay prekę, kuri buvo neveikianti. Susirašiau su pirkėjo, derėjomės, sprendėm ką daryti ir sutarėm, kad jis gražins man pinigus - reikia parašyti jam kažkokius duomenis. Nu niekaip nesuprantu ką jam ten tiksliai parašyti. Jo paskutinė žinutė tokia: "please email me your paypal acccount, then we will refund you". Padėkit kas žinot !!! 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2012 05 28, 16:04)
laba diena,
tikiu,kad sitas dalykas jau buvo aptartas, bet sesias temas perskaityti sunkoka...bet gal kas gali atsakyti ar DnB kortele ERA galima priregistruoti prie paypal  g.gif  man nesigauna

nevisada ir šitas forumas visagalis.
Taip jinai tinka,o dėl ko nesigauna tai jau greičiausiai jūs kažka netaip darot

Papildyta:
QUOTE(lietuvaite100 @ 2012 05 29, 11:45)
Sveikos. Iškilo ir man problemų. Pirkau iš Ebay prekę, kuri buvo neveikianti. Susirašiau su pirkėjo, derėjomės, sprendėm ką daryti ir sutarėm, kad jis gražins man pinigus - reikia parašyti jam kažkokius duomenis. Nu niekaip nesuprantu ką jam ten tiksliai parašyti. Jo paskutinė žinutė tokia: "please email me your paypal acccount, then we will refund you". Padėkit kas žinot !!!  4u.gif  ax.gif

labai paprasta parašykit savo emaila kury pririšot prie paypalo
Atsakyti
QUOTE(nerka105 @ 2012 05 29, 14:16)
labai paprasta parašykit savo emaila kury pririšot prie paypalo

Dėkui, o aš kad suku galvą ko čia jam reikia, kokių duomenų. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras,gal kasnors galetu skubei atrasyti
i virtuon saskaita persivedziau 32$,preke kainuoja 26$ ,gavau emeilu apmoket preke,noriu apmoket bet nepiema,kodel?
raso stai ka
You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card
Atsakyti
gal kas nors galetu skubei pagelbeti,labai aciu 4u.gif
Atsakyti
O kur jus ta preke norite apmoketi, ebay?
Atsakyti
ioffer 4u.gif
Papildyta:
as kai isidejau pinigelius i visa virtuon saskaita iskarto pasiverciau dolereis
Atsakyti
jau issiaiskinau,nereikejo verstis man i dolerius,pasiverciau atgal i LT is galejau atlikti apmokejima thumbup.gif
Atsakyti
As taip ir galvojau, tik pabijojau rasyt, nes ne karto nemokejau per ioffer, galvojau, gal kas protingesnis ateis atsakys smile.gif

Siaip niekad neverskite kita valiuta, nes bankas pats konvertuoja pinigus taip kaip jam reikia, as speju, kad kadangi korta litine, o jus pasidarete dolerius, ju tiesiog negalejo nuimti nuo korteles.
Atsakyti
taip,na dabar zinosiu ax.gif
reikejo drasiausiau pasiulyt,visada smagu sulaukt pagalbos,vistiek aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Vėl kreipiuosi į jus pagalbos. Atgavau pinigus už nekokybišką prekę į Paypal. Negaliu į savo banko kortelę persivesti nes mano kortelė MasterCard Ūkio banko, o kaip taiop pinigais esančiais Paypal atsiskaitinėti? Bandau Ebay pirkti ir niekur nerandu ką nustatyti, kad galėčiau tais pinigais esančiais paypal'e atsiskaitinėti. ;(
Atsakyti