Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 7

QUOTE(shopingas @ 2012 09 11, 17:11)
Jus moekjot is korteles per paypal, ane (t.y. ne balanse tie pinigeliai buvo)? Jei taip, tai jie gris i kortele, tik uztruks tas keleta dienu.


Man ir tas pats.. tik jau laukiu, kol is PP balanso i kreditine grazins 14 dienu..nervas ima..nes viena kart per savaite jie i kreditine gryzo o dabar neskuba.. idomu kodel taip? Nors buvo moketa is kreditines per Paypal.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2012 09 15, 08:21)
idomu kodel taip? Nors buvo moketa is kreditines per Paypal.. g.gif


Cia banko dalykai ir ciklai.
Atsakyti
norėjau palausti, kada prisiregistravus paypal grąžina 1 usd?Sąskaitoje kabo, kad rezervuota, o paypal jų dar nėra.
Atsakyti
Sveikos, moterys,

Aš kaip visai ne supermama nesusitvarkau su PayPal registracija.
Štai tokį komentarą gaunu registruodamasi "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Aš suprantu ką jis reiškia, bet nesuprantu kame kampas ir kodėl ši problema atsiranda. Gal kam taip pat buvo panašių atvejų. Praeitą savaitę gavau naują MasterCard Debit kortelę, tačiau su ja negaliu užsiregistruoti. wtf? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jotrezas @ 2012 09 20, 13:17)

aukščiau pažymėtas subjektas yra tame, kad reikia į kortelės sąskaitą pervesti na.. tarkim... 7 litus biggrin.gif ir viskas bus čiki. Ai, dar reikia ją užregistruoti jos banko internetinio saugaus apsipirkimo programoje.. jeigu tokia yra..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 20 rugsėjo 2012 - 12:06
Sveikos.Gal pas jus rasiu atsakyma ir pagalba ax.gif Uzsiregistruot paypale bandziau, bet man pasirode per sudetinga.Dabar gavosi tokia situacija, kad viena pirkeja uzsinorejo pirkti is manes daikta.Praso paypalo saskaitos, sakau neturiu tik paprasta saskaita.tada duodu paprasta swedbanko saskaita blush2.gif O dar anglu kalba raso laiskus doh.gif Ir laukiu as tu pinigu.O siandien galvoju patikrinsiu elektroninio pasto slamsta, o ten du laiskai is paypalo doh.gif Kaip suprantu pinigai pasiusti, o dabar is manes laukia turbut siuntimo nr? Bet raso lygtai per 24val.O laiskai atejo 19d.Tai dar nebus per velu? Ir kai nunesiu issiust ka man su tuo registracijos nr daryt? Kur man jy irasyt ir parodyt?
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 09 21, 12:22)
Sveikos.Gal pas jus rasiu atsakyma ir pagalba  ax.gif  Uzsiregistruot paypale bandziau, bet man pasirode per sudetinga.Dabar gavosi tokia situacija, kad viena pirkeja uzsinorejo pirkti is manes daikta.Praso paypalo saskaitos, sakau neturiu tik paprasta saskaita.tada duodu paprasta swedbanko saskaita  blush2.gif  O dar anglu kalba raso laiskus  doh.gif Ir laukiu as tu pinigu.O siandien galvoju patikrinsiu elektroninio pasto slamsta, o ten du laiskai is paypalo  doh.gif Kaip suprantu pinigai pasiusti, o dabar is manes laukia turbut siuntimo nr? Bet raso lygtai per 24val.O laiskai atejo 19d.Tai dar nebus per velu? Ir kai nunesiu issiust ka man su tuo registracijos nr daryt? Kur man jy irasyt ir parodyt?

tai Jūs nusprendėt padovanot tą daiktą? Sakot, kad per sudėtinga užsiregistruot PayPale. Tai kaip galėjot gauti pinigus per PayPalą, jeigu neužsiregistravot?
Gavot du laiškus iš PayPalo? o perskaitėt ką rašo? Ar ten patvirtinimai, kad pinigai pervesti? Gali būti, kad ten tiesiog paypalo raginimas užbaigti registraciją, arba koks nors šiaip reklaminis emailas nuo paypalo.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 09 21, 12:08)
tai Jūs nusprendėt padovanot tą daiktą? Sakot, kad per sudėtinga užsiregistruot PayPale. Tai kaip galėjot gauti pinigus per PayPalą, jeigu neužsiregistravot?
Gavot du laiškus iš PayPalo? o perskaitėt ką rašo? Ar ten patvirtinimai, kad pinigai pervesti? Gali būti, kad ten tiesiog paypalo raginimas užbaigti registraciją, arba koks nors šiaip reklaminis emailas nuo paypalo.

Tai pirkeja pinigus siunte is paypalo i mano saskaita g.gif
Atsakyti
matau yr anaujai besiregistruojančių prie Paypal, kai nurašo paypal 1,5 eur ir 1 USD. Mano klausimas- kada grąžina 1 USD? ar reikia daryti kąnors, nes matau sąskaitoje 1 usd rezervuotas, bet jis neįkrenta į paypal.
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 09 21, 15:21)
Tai pirkeja pinigus siunte is paypalo i mano saskaita  g.gif

į kokią sąskaitą - banko ar paypalo?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 09 21, 17:03)
į kokią sąskaitą  - banko ar paypalo?

kaip suprantu per paypala i mano swedbanko saskaita.Imetu dali laisko, kad aiskiau butu


Dear......

Your item has been paid for, A payment of €....... EUR has been confirmed and deducted from the buyer's account and has been on hold due to security reason. We are using this medium to protect both the buyer and the seller. We advise you to Ship the item and send the tracking number to us for verification. You can now ship the(dress ) to the address provided to you within 24 hours and your account will be credited immediately.
Atsakyti
Jau dabar tai turbut ikliuvau verysad.gif doh.gif
Gavau dar toki laiska su ne savo pavarde is tokio pasto, o pirkejas man pradejo rasinet.tipo cia klaidadarykit ka jie praso paypal_money_transfer@inmail24.com
tai papuoliau i afera????Prasau kas galit padekit issiaiskint.As preke jau issiunciau
Dear Jurgita .....,

Congratulations!!!! We have to remind you that your PayPal account will be credited and this will be received in a couple of hours.

But there is a problem about the payment sent to you, Our Accounting Department has proceed with your payment which means a total of 118EUR was sent to you .

The deduction of 300 EUR has shown of the buyer's account,You are advised to contact the buyer and settle this issue by refunding the 300 EUR before the money will be credited in your account.

We regret to inform you that the payment may not get to your PayPal account until you settle this possible issue with your buyer.

We are very sorry for any inconvenience this may cause.

Thanks for your understanding.

Sincerely,

PayPal Customer care Team.
Atsakyti