QUOTE(popuri @ 2012 08 27, 09:30)
Laba diena. Reikia pagalbos
Esu ebay fanatike, pirkti su paypal moku. Iskilo beda, kai reikia priimti mokejima. Pirkeja sako, kad pinigus pervede, bet as niekur ju nematau. Balansas 0, i el pasta jokia zinute neatejo. Kaip zinoti ar tie pinigai yra, ir kur ju ziureti???
Labai aciu uz ats
QUOTE(Veja Feja @ 2012 08 27, 14:28)
Sveika,
pinigai pasimato ne iš karto, man atėjo tik kitą dieną nuo pervedimo (buvo praėjusi vos ne para laiko)...
O po savaitės (ar kažkas panašaus) jie vėl sugrįžo pas pirkėją, nes pasirodo juos kažkaip reikėjo patvirtinti, kad priimu
Tad mane irgi domina kaip tuos pinigus paimti, kad atėję vėl atgal pas siuntėją negrįžtų?
Merginos, as esu nemazai pardavus ir visada pinigeliai iskart pasimato paypal'e - apie pavedima taip pat email'a iskart gauni is paypal (ziurekit ir prie spam, nes tikrai turi ateit). Na gal ir gali kokia diena uztrukt suvaiksciojimas, bet neturetu, todel jei per para neateina, manau kazkas blogai....
Man tik viena karta buvo, kad teko priimt pinigelisu paciai, o visus kitus kartus patys atkeliaudavo i paypal, t.y. nieko papildomai nereikejo daryt. Na o ta karta, tai teko paypal'e prie operacijos paspaust mygtuka 'accept' ir viskas (bet pranesimas i emaila atejo kaip visada normaliai).