Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

o LT yra Nyx kosmetikos pirkti? jei siuntėtės - tai iš kur? kiek Jums kainavo šie skaistalai, mačiau kažkas dėjo naujų pirkinių temoj, ale neužklausiau ten biggrin.gif
greitai permečiau ebay - ~11-12$ mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 10, 17:33)
o LT yra Nyx kosmetikos pirkti? jei siuntėtės - tai iš kur? kiek Jums kainavo šie skaistalai, mačiau kažkas dėjo naujų pirkinių temoj, ale neužklausiau ten biggrin.gif
greitai permečiau ebay - ~11-12$ mastau.gif

Aš ir dėjau biggrin.gif . Pirkau ebay 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 07 11, 09:00)
Aš ir dėjau biggrin.gif . Pirkau ebay 4u.gif .

Dekui, reikia jau ir man ju blush2.gif
Atsakyti
radau konturavimo metmenis smile.gif

ruda - tamsi pudra
geltona - sviesi
zalia- skaistalai

user posted image
Atsakyti
As niekaip nenustatau kokios formos mano veidas pagal tas instrukcijas mastau.gif
Papildyta:
As niekaip nenustatau kokios formos mano veidas pagal tas instrukcijas mastau.gif
Atsakyti
kazkur cia sm skaiciau patarima,- pries veidrodi atsistoti, suimti plaukus, ir apibrezti matoma kontura veidrody su lupdaziu, tada aiskiau kokia ta forma ax.gif
Atsakyti
Siaip tai man irgi sunku nustatYt savo veido forma, reikes pabandyt veidrodzio+lupdazio metoda.
O konturavimo schemos tai tinka kai jau zinai kokia veido forma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 14 liepos 2012 - 01:04
As veido kontura apsibreziau ant popieriaus, o dar kazkur internete buvau radusi ovalaus veido proporcijas, pagal kurias jau lyginamos kito veido formos ir taip nusistaciau savaja forma.
Atsakyti
Puiki tema thumbup.gif jūsų paskatintos įsigijau Sleek Contour Kit - tobulinuosi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(>>Glamourrr<< @ 2012 09 20, 13:22)
Puiki tema  thumbup.gif  jūsų paskatintos įsigijau Sleek Contour Kit  - tobulinuosi  ax.gif  4u.gif

kaip patinka Sleek Contour Kit?
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 01 12, 16:49)
kaip patinka Sleek Contour Kit?

man labai patinka;), turiu sviesiausia, tikrai nera ryza, man patinka;), labai skalsiai naudojasi. Pirkau is SM;)
Atsakyti
kokius šepetėlius naudojat kontūravimui? ax.gif
Atsakyti