Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

QUOTE(Vitulka @ 2012 06 24, 11:56)
drinks_cheers.gif
turiu ir aš MUFE paletė. Visiškai matinė, jokio ryžumo, spalva labai pigmentuota, bet turiu įtarimą, kad link vakaro tą spalvą suvalgo kažkas. Arba ji labai prisitaiko prie odos atspalvio.
o ta šviesi tikrai ne highlighteris. Neduoda praktiškai nieko, vizualiai visai nesimato, nors galbūt suteikia kažką. Aš visažistės klausiau, kur tą šviesią spalvą naudot, kai pirkau. Pasakė, kad jos beveik nenaudoja biggrin.gif

na taip, vizualiai nesimato. Ale bet as vistiek ja uzsitepu, maza ka biggrin.gif Del "suvalgymo" nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 06 24, 12:49)
Cia panasiai kaip MUFE HD balta biri pudra. Vienos ja highliteriu gali pavadint, as ja laikau tik kaip makiazo uzbaigimo priemone, suteikiancia matiskuma ir fiksuojancia makiaza, bei suteikianti savotiska matini zvilgesiuka.

Nieko čia panašaus laugh.gif HD pudra yra permatoma, o MUFE paletėje esanti balta pudra ir yra su būtent baltu pigmentu. Ji skirta kontūravimui, tačiau ne taip plačiai naudojama tarp paprastų žmonių. Ir nieko bendro neturi su highlighter'iu.
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 06 24, 18:14)
Nieko čia panašaus laugh.gif HD pudra yra permatoma, o MUFE paletėje esanti balta pudra ir yra su būtent baltu pigmentu. Ji skirta kontūravimui, tačiau ne taip plačiai naudojama tarp paprastų žmonių. Ir nieko bendro neturi su highlighter'iu.

as panasuma turejau,del highliter savokos vartojimo. O su konturavimu tai taip,nieko bendra ji neturi ir ne ta funkcija jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 24, 12:56)
o ta šviesi tikrai ne highlighteris. Neduoda praktiškai nieko, vizualiai visai nesimato, nors galbūt suteikia kažką. Aš visažistės klausiau, kur tą šviesią spalvą naudot, kai pirkau. Pasakė, kad jos beveik nenaudoja biggrin.gif

Nu jeigu profai jos nenaudoja, tai vadinasi aš tikrai nerasiu kur panaudot lotuliukas.gif Gal tada pirksiu Sleek contour kit. Ir kaina žymiai patrauklesnė biggrin.gif
Atsakyti
dar vienas paveiksliukas, kur sviesius blikus det
tamsius irgi smile.gif
user posted image

o cia
PRIES ir PO

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 25 birželio 2012 - 13:18
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 25, 10:31)
Nu jeigu profai jos nenaudoja, tai vadinasi aš tikrai nerasiu kur panaudot  lotuliukas.gif Gal tada pirksiu Sleek contour kit. Ir kaina žymiai patrauklesnė  biggrin.gif

naudoja,naudoja kiti profai. Jei jos nereiketu,negamintu visai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 25 birželio 2012 - 22:55
Neblogas video apie konturavima veido
http://www.youtube.c...Ag&feature=plcp
Atsakyti
Lisos E. video apie konturavima.

http://www.youtube.c...m?feature=watch
Atsakyti
as gal visiskai nieko neismanau apie konturavima, bet Lisos rezultatas atrodo tiesiog kaip nesiprausus mergina doh.gif po skruostais tai gal dar nieko, bet smilkiniai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 07 09, 18:44)
as gal visiskai nieko neismanau apie konturavima, bet Lisos rezultatas atrodo tiesiog kaip nesiprausus mergina  doh.gif po skruostais tai gal dar nieko, bet smilkiniai  blink.gif

Šiaip man irgi nėra idealus Lisos kontūravimas, nu bent jau tikrai nepavyzdinis, kad dėti kaip pamoką apie kontūravimą. Galbūt taip yra todėl, kad bronzantas per tamsus modeliui g.gif Bandė ten ji maišyt kelias spalvas, kad nebūtų ornažinė spalva, bet kažkas vistiek ne taip. Kai kurios vietos tikrai atrodo kaip murzinos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagaliau radau tobulą dalyką veido kontūravimui biggrin.gif . Nyx skaistalai, spalva Taupe, su pilkais tonais. Kadangi mano oda į rausvumą ir šalto atspalvio, tai visi šilti bronzantai ar kontūravimo pudros ant veido atrodydavo kaip purvas biggrin.gif , aišku, kieno oda šilto atspalvio, tai netiks, nes irgi atrodys kaip murzina. Labai gera pigmentacija, užtenka šepetėlį priliesti, puikiai sklaidosi smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 07 10, 12:46)
Pagaliau radau tobulą dalyką veido kontūravimui biggrin.gif . Nyx skaistalai, spalva Taupe, su pilkais tonais. Kadangi mano oda į rausvumą ir šalto atspalvio, tai visi šilti bronzantai ar kontūravimo pudros ant veido atrodydavo kaip purvas biggrin.gif , aišku, kieno oda šilto atspalvio, tai netiks, nes irgi atrodys kaip murzina. Labai gera pigmentacija, užtenka šepetėlį priliesti, puikiai sklaidosi smile.gif .

man šitie skaistalai irgi atradimas. Tobulos spalvos tobula priemonė kontūravimui, veidas atrodo labai natūraliai smile.gif
Atsakyti