Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

QUOTE(savanna @ 2012 06 19, 20:34)
Esu bandžiusi Makeup for ever veido kontūravimo paletę Nr. 2 (MAFE), o dabar dėl kainos norisi išbandyti Sleek produkciją Sleek - ar šviesiausias variantas (Light) atitinka nors kiek MAFE 2 spalvą?

as naudoju MUFE palete nr2. Kiek iziuriu is foto,tai nieko bendro jos neturi,nes sleek ta sviesi yra blizgi, o MUFE visiskai matiniai.
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 06 22, 23:40)
as naudoju MUFE palete nr2. Kiek iziuriu is foto,tai nieko bendro jos neturi,nes sleek ta sviesi yra blizgi, o MUFE visiskai matiniai.

Tai MUFE visiškai neturi blizgesio? g.gif Niekaip nerandu swatchu MUFE. Kažkiek prisibijau to Sleek highlighterio blizgumo, bet visiškai matinio, tai gal irgi nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 23, 09:37)
Tai MUFE visiškai neturi blizgesio?  g.gif Niekaip nerandu swatchu MUFE. Kažkiek prisibijau to Sleek highlighterio blizgumo, bet visiškai matinio, tai gal irgi nenoriu  g.gif

Neturi absoliuciai. Jis grynai matinis. Visos spalvos matines.
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 23, 10:37)
Tai MUFE visiškai neturi blizgesio?  g.gif Niekaip nerandu swatchu MUFE. Kažkiek prisibijau to Sleek highlighterio blizgumo, bet visiškai matinio, tai gal irgi nenoriu  g.gif

O man labai patinka sleek higlighteris, nera jis baisiai blizgus, svarbu nepadauginti, tai labai grazu ir subtilu svytejimas duoda, kaip tik pagyvina ir atsviezina veiduka wub.gif wub.gif wub.gif jei butu visiskai matinis, tai nzn nesiziuretu schmoll.gif as apskritai nelabai megstu matiniu priemoniu, nes su jomis veidas kaip negyvas atrodo g.gif Uztenka jau to kad bronzatas is sios paletes visiskai matinis, o highlighteris suteikia gyvasties smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 23, 11:59)
O man labai patinka sleek higlighteris, nera jis baisiai blizgus, svarbu nepadauginti, tai labai grazu ir subtilu svytejimas duoda, kaip tik pagyvina ir atsviezina veiduka  wub.gif  wub.gif  wub.gif  jei butu visiskai matinis, tai nzn nesiziuretu  schmoll.gif as apskritai nelabai megstu matiniu priemoniu, nes su jomis veidas kaip negyvas atrodo  g.gif Uztenka jau to kad bronzatas is sios paletes visiskai matinis, o highlighteris suteikia gyvasties  smile.gif  4u.gif

tai as ir nesigincyju, kiekvienas atsirenka, kas jam labiau patinka. Man asm labiau patinka matines priemones, del to MUFE man labai patinka. Veido blizgesiui naudoju atskiras priemones.
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 06 23, 13:29)
tai as ir nesigincyju, kiekvienas atsirenka, kas jam labiau patinka. Man asm labiau patinka matines priemones, del to MUFE man labai patinka. Veido blizgesiui naudoju atskiras priemones.

Kokias? mirksiukas.gif Tikriausiai su šiuo klausimu tektų keliaut į temą "Veido švytėjimas"
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 06 23, 13:29)

O kam jus naudojat ta sviesene spalva, vietoj highlighterio? g.gif Ar highlighteri dar priedo naudojat kazkoki kita?
Atsakyti
merginos, kiek tonu tamsesne uz veido oda turi buti pudra konturavimui?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 23, 13:36)
Kokias?  mirksiukas.gif Tikriausiai su šiuo klausimu tektų keliaut į temą "Veido švytėjimas"

manau,kad taip, nes prades raudonuot moderatores komentarai,apie pokalbius ne i tema biggrin.gif

QUOTE(*moon* @ 2012 06 23, 14:20)
O kam jus naudojat ta sviesene spalva, vietoj highlighterio?  g.gif Ar highlighteri dar priedo naudojat kazkoki kita?

tamsi spalva- veido formavimui (siaurinimui,po skruostikauliu esancios linijos isryskinimui) (nezinau ar aiskiai rasau,nemoku apibudint smile.gif, yra gi nuotrauku daug,kokiom zonom naudojama sviesi/tamsi spalva )

Sviesi spalva- veido vietu "iskelimui". (pvz virs skruostikaulio, perbraukt per nosi, kakta, smakra. Atsizvelgiant i veido ypatumus). Sviesi spalva jokiu budu neatlieka highlighter funkcijos smile.gif (cia as konkreciai apie MUFE).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 24 birželio 2012 - 11:43
QUOTE(Noya @ 2012 06 24, 12:38)
Sviesi spalva- veido vietu "iskelimui". (pvz virs skruostikaulio, perbraukt per nosi, kakta, smakra. Atsizvelgiant i veido ypatumus). Sviesi spalva jokiu budu neatlieka highlighter funkcijos  smile.gif (cia as konkreciai apie MUFE).

Visiškai ant tų pačių vietų yra tepamas ir highlighteris, todėl šviesios spalvos paskirtis MUFE paletėje yra panaši, tik tiek, kad subtiliam, matiniam vaizdui.
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 24, 11:45)
Visiškai ant tų pačių vietų yra tepamas ir highlighteris, todėl šviesios spalvos paskirtis MUFE paletėje yra panaši, tik tiek, kad subtiliam, matiniam vaizdui.

na as highliterio paskirti kitaip isivaizduoju,del to ir rasau,kad Mufe jo funkcijos neatlieka smile.gif Ir veido konturuoti su ta Sleek blizgancia palete tikrai nedrisciau.

Cia panasiai kaip MUFE HD balta biri pudra. Vienos ja highliteriu gali pavadint, as ja laikau tik kaip makiazo uzbaigimo priemone, suteikiancia matiskuma ir fiksuojancia makiaza, bei suteikianti savotiska matini zvilgesiuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 24 birželio 2012 - 11:55
QUOTE(Noya @ 2012 06 24, 12:38)
<...>
Sviesi spalva jokiu budu neatlieka highlighter funkcijos  smile.gif (cia as konkreciai apie MUFE).

drinks_cheers.gif
turiu ir aš MUFE paletė. Visiškai matinė, jokio ryžumo, spalva labai pigmentuota, bet turiu įtarimą, kad link vakaro tą spalvą suvalgo kažkas. Arba ji labai prisitaiko prie odos atspalvio.
o ta šviesi tikrai ne highlighteris. Neduoda praktiškai nieko, vizualiai visai nesimato, nors galbūt suteikia kažką. Aš visažistės klausiau, kur tą šviesią spalvą naudot, kai pirkau. Pasakė, kad jos beveik nenaudoja biggrin.gif
Atsakyti