Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

QUOTE(shemsa @ 2012 05 24, 13:42)
jo kazkodel sleek ebay kainos tai ohoho  doh.gif

Tik nesuprantu kodel blink.gif Beje maciau Light spalvyte Ebay , su siuntimu 8 sv 4u.gif
Atsakyti
Jau uzsisakiau Sleek contour kit Light spalvyte, matysim kaip patiks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 25 gegužės 2012 - 09:04
Jau kuris laikas naudoju Sleek konturalimo palete ir kol kas tikrai labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 10, 15:59)
Jau kuris laikas naudoju Sleek konturalimo palete ir kol kas tikrai labai patenkinta  thumbup.gif

Niu, niu prasome placiau bigsmile.gif as macoiau ji pardej tik tamisa spava, pasirode per daug miltuotas g.gif
Atsakyti
Tema manau labai naudinga, (bent man tai tikrai) biggrin.gif Nes niekada nekonturuoju veido, naudoju tik skaistalau. Skaiciau apie veido konturavima, bet reikiamos informacijos taip ir nesurinkau, tema apie bronzerius nedaug padejo blush2.gif O cia butu viskas viename, technika, priemones, net naudojami sepeteliai bigsmile.gif

QUOTE(shemsa @ 2012 05 19, 10:47)
ok, dekui , as butent light atspalvio noriu ir niekur nera, net ju psl nera  doh.gif

Pas mus FR yra mirksiukas.gif http://topethny.fr/m...n...turer=4&p=5
Lyg tai siuncia i UK 4u.gif

QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 19, 11:40)
Aha, uzsinorejo visos kai jau nebera biggrin.gif

Yra yra mirksiukas.gif

QUOTE(_sala_ @ 2012 05 22, 11:53)
Jei neklystu, turėtų atsirasti naujos Sleek konturavimo paletes susidedančios iš sviesios, tamsios bronzinės dalies ir skaistalų. radau kelias foto, turėtų būti geras daiktas, o vadinasi Face form.

sleek

user posted image

Sitos irgi yra FR 4u.gif

Jau zinau ka pirksiu konturavimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 10, 19:03)
Niu, niu prasome placiau bigsmile.gif  as macoiau ji pardej tik tamisa spava, pasirode per daug miltuotas  g.gif

Na pas mane Light spalvyte, o kad miltuotas, tai net nzn, cia kaip kam, man pvz. lyginant su Benefit Hoola, tai Benefit labiau miltuotas, Sleek kietesnis, bet spalvos atzvilgiu kone identiski 4u.gif Kalbant apie highlighter'i, tai tikrai labai fainas, turi sioki toki rausva atspalvi, bet tikrai nera ikyrus, toks subtilus svytejimas, uztepus riebiau, tiktu ir vakariniui makiazui, manau puikiai atliktu shimmer'io funkcija wub.gif
Atsakyti
user posted image

Woooowww!!!
As irgi tokio noreciau blink.gif Bet tik kazin ar nebus ten dideliu blizguciu skaistaluose? g.gif Lyg yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bounty*: 16 birželio 2012 - 19:40
Esu bandžiusi Makeup for ever veido kontūravimo paletę Nr. 2 (MAFE), o dabar dėl kainos norisi išbandyti Sleek produkciją Sleek - ar šviesiausias variantas (Light) atitinka nors kiek MAFE 2 spalvą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savanna: 19 birželio 2012 - 20:38
QUOTE(savanna @ 2012 06 19, 21:34)
Esu bandžiusi Makeup for ever veido kontūravimo paletę Nr. 2 (MAFE), o dabar dėl kainos norisi išbandyti Sleek produkciją Sleek - ar šviesiausias variantas (Light) atitinka nors kiek MAFE 2 spalvą?

Na tai prasom placiau apie MUFE palete bigsmile.gif 4u.gif Is foto spendziant gal ir turi panasumo, sunku pasakyt as pati asmeniskai MUFE neciupinejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 19, 21:25)
Na tai prasom placiau apie MUFE palete  bigsmile.gif  4u.gif Is foto spendziant gal ir turi panasumo, sunku pasakyt as pati asmeniskai MUFE neciupinejus  g.gif

Pati irgi nesu turėjusi, bet tepliojausi per makiažo kursus blush2.gif MUFE kokybė - super, lengvai galima "paimti" ant šepetėlio, kreminę/baltą splavą galima naudoti ir akių šešėliams (pvz., kai reikia padengti akies voką visą), spalva (nr. 2) - man kaip labai švieios odos gal tamsiojo kontūro spalva vos vos per tamsi, bet gerai paskirsčius beveik nesimato.

Bet kaina doh.gif , todėl ir domiuosi beveik 3 kartus pigesniu Sleek variantu. Gal yra kokių dar gerų analogų MUFE kontūravimo priemonei?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 10, 20:26)
Na pas mane Light spalvyte, o kad miltuotas, tai net nzn, cia kaip kam, man pvz. lyginant su Benefit Hoola, tai Benefit labiau miltuotas, Sleek kietesnis, bet spalvos atzvilgiu kone identiski  4u.gif Kalbant apie highlighter'i, tai tikrai labai fainas, turi sioki toki rausva atspalvi, bet tikrai nera ikyrus, toks subtilus svytejimas, uztepus riebiau, tiktu ir vakariniui makiazui, manau puikiai atliktu shimmer'io funkcija  wub.gif

Ir man jau reikai tos Sleek Contour paletės doh.gif Iš kur siuntetės?
Turiu Benefit Hoola, tai man labai patinka, kad ji matinė. Jei sakot, kad spalva beveik identiška, tai manau turėtų patikti man mirksiukas.gif Labai noriu sauso highlighterio, nes niekad tokio neturėjau, todėl noriu išbandyti, o dar už tokią gerą kainą thumbup.gif turiu tik MAC strobe, bet man sunkokai su juo, nes naudot galima tik ant kreminės pudros, o jei vasarą tokios nenaudoju, tai nelabai kas gaunasi, jei užtepi ant odos ir ant viršaus kompaktinę pudrą, tai highlighterio beveik nesimato doh.gif
Atsakyti
Planuoju užsisakyti Sleeks kosmetikos iš ju psl. http://www.sleekmakeup.com, gal norėtu prisidėti ir pasidalinti 9.00 svaru transporto mokestį (Vilnius)? Lauksiu AZ iki 06.26 d.
Atsakyti