QUOTE(Female @ 2014 12 08, 23:34)
Female, 08 Gru 2014 - 23:34, parašė:
Female, 08 Gru 2014 - 23:34, parašė:
as vis blaskausi tarp makiazo kursu ir savamokslio konturavimo youtube video pagrindu 
kaip jus zinot ar gerai darot ar ne? man savarankiskai mokytis konturuot sunku nes nera jokio feedback'o - ar i tema darau, ar ne, nes save kartais sunku objektyviai ivertinti
tos merginos su dryziais ant zandu save veidrodyje turbut irgi mato kaip kad "viskas gerai', o is salies ziurint error kazkoks. tai va man baisu, kad pati sau atrodysiu normaliai veida "issipiesus" o is salies gal - griuk negyvas 
as vis blaskausi tarp makiazo kursu ir savamokslio konturavimo youtube video pagrindu

kaip jus zinot ar gerai darot ar ne? man savarankiskai mokytis konturuot sunku nes nera jokio feedback'o - ar i tema darau, ar ne, nes save kartais sunku objektyviai ivertinti
tos merginos su dryziais ant zandu save veidrodyje turbut irgi mato kaip kad "viskas gerai', o is salies ziurint error kazkoks. tai va man baisu, kad pati sau atrodysiu normaliai veida "issipiesus" o is salies gal - griuk negyvas
Kursai tikrai negarantuoja, kad dazysites tinkamai, nes nemazai vizazisciu dazo taip, kad geriau jau nereikia, naudoja per dideli sluoksni priemoniu, per stipriai konturuoja, tai kai tokia ismokys, kas is to? Na, del isikinimo, pabandykit pasidaryt nuotrauku ivairiais rakursais, gal pagelbes kazkiek. O jei ryskiai nekonturuojat, tai is esmes turbut nera ko ir bijoti, tikrai nepadauginsit, jei vos vos brukstelit skaistalais ar pan.