Zomsa, as irgi baltaode Tiesa, naudoju savaiminio idegio krema, bet labai sviesia spalva. Pabandykite Sleek Face Form, pirkau light spalvos - ideali, gerai pigmentuota, nera oranzinio/ryzo potonio. Tik sklaidosi sunkokai, bet gal sepeteli tiesiog reikia atitaikyti butent siam produktui
QUOTE(zomša @ 2014 11 03, 10:28)
Man, visiškai baltaodei, NYX taupe spalva kontūravimui kaip tik yra idealiausia, kokią esu radusi. Bet tokie dalykai turbūt labiausiai nuo odos atspalvio ir priklauso.
O dengimas ir sklaidymasis taip pat nelabai patinka. Nėra labai blogai - nei miltuotai, nei gabalais, bet yra tokio tipo produktų, kurie kažkaip geriau slysta per pagrindą, sklaidyti, spalvos intensyvumą reguliuoti lengviau. Bet kitos tokios geros spalvos, tinkančios kontūravimui, dar neradau - arba per rudi/oranžiniai atspalviai, arba dar ir su blizgučiais. Jei kas žinote geresnę alternatyvą - rekomendacijos visada laukiamos.
O dengimas ir sklaidymasis taip pat nelabai patinka. Nėra labai blogai - nei miltuotai, nei gabalais, bet yra tokio tipo produktų, kurie kažkaip geriau slysta per pagrindą, sklaidyti, spalvos intensyvumą reguliuoti lengviau. Bet kitos tokios geros spalvos, tinkančios kontūravimui, dar neradau - arba per rudi/oranžiniai atspalviai, arba dar ir su blizgučiais. Jei kas žinote geresnę alternatyvą - rekomendacijos visada laukiamos.
visiškai sutinku. girdėjau, kad Kevyn Aucoin gerus kontūravimo produktus kuria
QUOTE(eleonorra @ 2014 11 03, 11:52)
Zomsa, as irgi baltaode Tiesa, naudoju savaiminio idegio krema, bet labai sviesia spalva. Pabandykite Sleek Face Form, pirkau light spalvos - ideali, gerai pigmentuota, nera oranzinio/ryzo potonio. Tik sklaidosi sunkokai, bet gal sepeteli tiesiog reikia atitaikyti butent siam produktui
man Sleek per ryža, per tamsi, dengias plėmais dažnokai o ir koks miltuotas produktas. nerekomenduoju
Sleek nebandžiau. Bet iš interneto swatch'ų įtariu, kad spalva gali netikti - ieškau būtent to NYX pilkumo/žemiškumo. O jeigu dar ir dengiasi nelabai, tai net neverta pirkti. Makiažo klausimu aš kreivarankė ir man tokio daikto tik skruostikauliams paryškinti reikia.
Kažkurių iš praėjusių metų didysis fail buvo Benefit Hoola - tuo metu jis buvo ant bangos ir su krūva teigiamų atsiliepimų. Ant manęs - oranžinis. Nors gerokai tamsesnės odos draugei tiko.
Su Nars Laguna irgi panašiai. Tik kad šitas dar ir su švytėjimu (blizgučiai užtepus lyg ir nelabai matėsi, bet tiek ir tenaudojau).
Realiai gal tos spalvos nėra klaikios - tiek žmonių turi ir nieko. Bet man netiko - pačiai pažiūrėjus į veidrodį atrodė, kad labai aiškiai matosi, kad kažkas tepta.
Negirdėjusi net tokio. Bet beieškodama Kevyn Aucoin radau Dolce&Gabbana Tan (čia ir apie KA rašo), ir dar tobulą Chanel ombre contraste. Su blizgučiais.
Kažkurių iš praėjusių metų didysis fail buvo Benefit Hoola - tuo metu jis buvo ant bangos ir su krūva teigiamų atsiliepimų. Ant manęs - oranžinis. Nors gerokai tamsesnės odos draugei tiko.
Su Nars Laguna irgi panašiai. Tik kad šitas dar ir su švytėjimu (blizgučiai užtepus lyg ir nelabai matėsi, bet tiek ir tenaudojau).
Realiai gal tos spalvos nėra klaikios - tiek žmonių turi ir nieko. Bet man netiko - pačiai pažiūrėjus į veidrodį atrodė, kad labai aiškiai matosi, kad kažkas tepta.
QUOTE(Prietarai @ 2014 11 03, 15:56)
girdėjau, kad Kevyn Aucoin gerus kontūravimo produktus kuria
Negirdėjusi net tokio. Bet beieškodama Kevyn Aucoin radau Dolce&Gabbana Tan (čia ir apie KA rašo), ir dar tobulą Chanel ombre contraste. Su blizgučiais.
Siandien vel issitraukiau NYX taupe konturavimui. Siaubas, labai prastai sklaidosi, o ir spalva ne graziai pilka, o purvina gaunasi ant veido
tos kurios sakote, kad prastai sklaidosi ir pan. o Jūs užtvirtinate prieš tai makiažo pagrindą kompaktine/biria pudra? ar tepate tiesiai ant makiažo pagrindo?
turiu ir sleek kontūravimo kit'ą ir nyx blush'ą ir hoola, visi man kuo puikiausiai sklaidosi, nyx blush'as gal mažiausiai pigmentacijos iš šių 3. visais daugiau mažiau džiaugiuosi (šiaip paskutiniu metu esu išprotėjusi dėl veido kontūravimo )
turiu ir sleek kontūravimo kit'ą ir nyx blush'ą ir hoola, visi man kuo puikiausiai sklaidosi, nyx blush'as gal mažiausiai pigmentacijos iš šių 3. visais daugiau mažiau džiaugiuosi (šiaip paskutiniu metu esu išprotėjusi dėl veido kontūravimo )
Juxt, zinoma, uztvirtinu biria pudra Galvoju, gal sepeteliai mano netinkami, nors bandziau ir su svelnesniu (Eco Tools) ir standesniu (Too Faced).
Mergaites, pasidalinkit, kokius sepetelius naudojat konturavimui?
Mergaitės, gal kur turit ir galit pakomentuoti Anastasia Beverly Hills Contour Kit?
QUOTE(eleonorra @ 2014 11 04, 23:47)
Juxt, zinoma, uztvirtinu biria pudra Galvoju, gal sepeteliai mano netinkami, nors bandziau ir su svelnesniu (Eco Tools) ir standesniu (Too Faced).
jei kontūruoju "šlapiais" produktais, naudoju sintetinių šerelių šepetėlius, sausiems produktams - natūralių šerelių šepetėliais, tiesa pasakius ne tik veido kontūravimui, visam makiažui taikau šitą taisyklę
Dėl sleek... Aš irgi šviesiaodė ir buvau su tečiu Sephoroj, veidą pasikontūravus su Sleek light palete. Pasidažiau vieną skruosta vienu makiažo pagrindu, kitą kitu ir klausiu tėčio kuri susilieja, kuri natūraliausiai atrodo. Sako: dešinė, o ant skruostų tai švis nieko nematau, tik RYŽA kažkaip Nu man šokas buvo, galvoju tiek žiūrėjau, rinkausi, nu lyg ne ryža ta sleek, o pasirodo - ryža taigi aš vėl paieškose
Linkiu, kad nėvienai nebūtų taip, nes nemažai mieste matau tokių panelių
Pasidalinkim savo patirtim produktais vien veido modeliavimo paslaptims tik kremine tekstura.
http://kissablecompl...contour-part-2/
http://kissablecompl...contour-part-2/
Sveikos, perskaiciau visa tema, tai dar labiau pasimeciau. Patarkit tikrai gera priemone konturavimui. Mano oda sviesi, bet ne pirmas, o antras numeriukas dazniausiai. Noriu kad graziai sklaidytusi, nebutu miltuota, ne ryza, ne orandzine ir ne murzina spalva ar imanoma rasti?? Tiktu ir koks rinkinukas, nes realiai reikes pirkti ir skaistalus ir highlighteri
QUOTE(Juxt @ 2014 11 04, 17:27)
tos kurios sakote, kad prastai sklaidosi ir pan. o Jūs užtvirtinate prieš tai makiažo pagrindą kompaktine/biria pudra? ar tepate tiesiai ant makiažo pagrindo?
Jei kreminė - užtvirtinu, aišku. Tik mineralinės ne. Neužtvirtinant dėl prasto sklaidymosi klausimų nekiltų.
Čia labai individualu - kam kas tinka arba ne. Man va NYX taupe purvinumas labai patinka, o sklaidymasis - visai ne. Kad pavyktų normaliai užtepti iš išsklaidyti - geriausias atrastas variantas knistis su dviem šepetėliais. Tingiu.
QUOTE(overlook @ 2014 11 14, 10:18)
Nu man šokas buvo, galvoju tiek žiūrėjau, rinkausi, nu lyg ne ryža ta sleek, o pasirodo - ryža taigi aš vėl paieškose
Bet pas ją spalvą mano monitorius rodo visai gerą. Tik neišsklaidyta.
O ryžų tai ir aš daug matau. Kas per mada dabar - riebūs brūkšniai. Oranžiniai. Nesuprantu, ar nemato, ar joms taip gražu.