Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

QUOTE(bytte @ 2014 02 26, 15:17)
Kažin ar labai šviesi odai Sleek  light variantas... trijų dalių fair ir light atrodo pirmos dvi spalvos vienodos, tik trečia skiriasi.

Rašė merginos, kad tinka šviesiai odai. Šepetėlį reik gerą turėt ir psio biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien perskaičiau patarimus apie veido kontūravimą, tai buvo parašyta ant kreminės pudros reikia kontūruoti. Bet anksčiau mačiau youtube.com, kad prieš kreminę. Kaip jūs sleek tepate - prieš ar po? g.gif
Papildyta:
Ameera, įdomu, ar čia http://www.amazon.co...t/dp/B00B4BNYPW originali? Verta pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gunda: 26 vasario 2014 - 16:07
QUOTE(Gunda @ 2014 02 26, 17:07)
Šiandien perskaičiau patarimus apie veido kontūravimą, tai buvo parašyta ant kreminės pudros reikia kontūruoti. Bet anksčiau mačiau youtube.com, kad prieš kreminę. Kaip jūs sleek tepate - prieš ar po? g.gif
Papildyta:
Ameera, įdomu, ar čia http://www.amazon.co...t/dp/B00B4BNYPW originali? Verta pirkti?

Kas padirbines kosmetika,kurios kaina 12$? biggrin.gif
Neapsimoketu smile.gif
Atsakyti
Papildyta:

Ant kreminės pudros, o pavasariui bandysiu ant BB ar CC kokio kremuko 4u.gif
Atsakyti
Miltinius produktus ant kreminės pudros? negražia dengsis.
Bet koks sausas produktas - bronzantas, skaistalai ir pan. - tepami ant odos, padengtos kita sausa priemone, pvz. kompaktine ar biria pudra
Atsakyti
Papildyta:

Kas ją padirbinės... smile.gif pas mane kitoks užrašas ant dėžutės, bet gali būt dėl to, kad Jūsų rodoma skirta Amerikos rinkai. smile.gif
Visada krempudra+biri/kompaktinė pudra+ši paletė.

QUOTE(Vitulka @ 2014 02 26, 21:46)
Miltinius produktus ant kreminės pudros? negražia dengsis.
Bet koks sausas produktas - bronzantas, skaistalai ir pan. - tepami ant odos, padengtos kita sausa priemone, pvz. kompaktine ar biria pudra

Na jau. O tai kam fiksavimas biria pudra reikalingas prieš bornzantus ir pan.? Prieš krempudrą užtepus highlighteris dingsta neaišku kur, o ir kontūravimas man "išsitaršo", plius šviesumą/tamsumą reguliuoti lengviau ant visko tepant. Ir dengiasi gražiai, sklaidosi gerai, nelimpa dėmėmis, nes krempudra būna užfiksuota.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 02 27, 11:17)
Na jau. O tai kam fiksavimas biria pudra reikalingas prieš bornzantus ir pan.? Prieš krempudrą užtepus highlighteris dingsta neaišku kur, o ir kontūravimas man "išsitaršo", plius šviesumą/tamsumą reguliuoti lengviau ant visko tepant. Ir dengiasi gražiai, sklaidosi gerai, nelimpa dėmėmis, nes krempudra būna užfiksuota.

O jai nei kreminės, nei birios pudros nenaudoju? Tada geriau ant sausos odos, nes kremas duotų tą efektą, kad sklaidytusi blogai, liptų dėmėmis? ar kaip čia padarius?
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 02 27, 11:17)

krempudra->bronzantas->biri/kompaktinė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2014 02 27, 13:23)
O jai nei kreminės, nei birios pudros nenaudoju? Tada geriau ant sausos odos, nes kremas duotų tą efektą, kad sklaidytusi blogai, liptų dėmėmis? ar kaip čia padarius?

Na nebandžius, bet tada abndyčiau mineralinę ir ant jos kontūruoti. Nes grynai pliką veidą, nebent pabronzinti minimaliai, bet ir tai ne tiesiai ant kremo. Arba laukti kol susigers, arba vis tik prieš tai lengvai perbėgti sausa pudra veidą. smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2014 02 27, 15:29)
krempudra->bronzantas->biri/kompaktinė? g.gif

Krempudra-biri-bronz./kontūravimas. Nes kitaip man asmeniškai limpa, nesisklaido.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 02 27, 15:25)

Krempudra-biri-bronz./kontūravimas. Nes kitaip man asmeniškai limpa, nesisklaido.

tai aš tą patį ir turėjau omeny, kad ant kreminės padengus sausą priemonę galima tept skaistalus/bronzantą ir t.t drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gyvenime ant kreminės pudros nededu papildomai birios pudros, o iškart kontūruoju su bronzantu ar skruostus skaistalais dengiu. Ir viskas gerai gaunasi. Vasarą ir ant BB kremo lengvai per skruostus padengiu skaistalais irgi viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 02 27, 23:54)
tai aš tą patį ir turėjau omeny, kad ant kreminės padengus sausą priemonę galima tept skaistalus/bronzantą ir t.t drinks_cheers.gif

Uoj, kažkaip nepaminėjot krempudros ir susiklaidinau biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Girl. @ 2014 02 28, 12:52)
Gyvenime ant kreminės pudros nededu papildomai birios pudros, o iškart kontūruoju su bronzantu ar skruostus skaistalais dengiu. Ir viskas gerai gaunasi.  Vasarą ir ant BB kremo lengvai per skruostus padengiu skaistalais irgi viskas ok.

Gerai jei gaunasi. Gal atradote tinkamas priemones. O gal kartais nepastebit plėmuko ir tiek. Kartais ir taip būna.
Atsakyti