Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kontūravimas

Maždaug prieš du metus įsigijau SLA kontūravimo (dviejų spalvų) paletę. Tamsi dalis dar dabar atrodo kaip nauja, nes tokia pigmentuota, kad reikia vos vos prisiliesti su šepetėliu. Puikus produktas, tikrai rekomenduočiau
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2014 02 15, 23:58)
Maždaug prieš du metus įsigijau SLA kontūravimo (dviejų spalvų) paletę. Tamsi dalis dar dabar atrodo kaip nauja, nes tokia pigmentuota, kad reikia vos vos prisiliesti su šepetėliu. Puikus produktas, tikrai rekomenduočiau

kur perkate SLA kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 02 04, 19:45)
Hiver - ne kartą esu rašiusi apie Sleek Contour kit, kad tai labai geras reikalas. Turiu Light ir naudoju žiemą/vasarą užtepant daugiau ar mažiau pagal poreikį. Esu šviesios odos, bet neperdozuojant pats tas, o kai įdegu, daugiau užtepus vėlgi labai gerai.  thumbup.gif  Naudojasi taupiai, tik šviesesnė spalva (kurios kartais pakabinu gan daug) jau pusiau susinaudojo, o tamsioji dalis matosi, kad ne nauja, bet nepasakyčiau, kad daug sunaudota, palyginus kiek naudoju. O dėl tų trijų dalių palečių - dar nebuvo, kai pirkau savąją, dabar imčiau tą didesnę, bet ir tai vien dėl gobšumo  biggrin.gif

Aš irgi neperseniausiai įsigijau Sleek trijų dalių Light paletę, super dalykas thumbup.gif net man nedaug pažengusiai kontūravimo dalykuose gerai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2014 02 25, 13:34)
Aš irgi neperseniausiai įsigijau Sleek trijų dalių Light paletę, super dalykas  thumbup.gif  net man nedaug pažengusiai kontūravimo dalykuose gerai gaunasi  smile.gif

siuntetes is UK? ar kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 02 25, 15:16)
siuntetes is UK? ar kur pirkote?

per tarpininkes is amazon.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2014 02 25, 12:34)
Aš irgi neperseniausiai įsigijau Sleek trijų dalių Light paletę, super dalykas  thumbup.gif  net man nedaug pažengusiai kontūravimo dalykuose gerai gaunasi  smile.gif

Gal galima nuorodą? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ameera @ 2014 02 04, 18:45)
Hiver - ne kartą esu rašiusi apie Sleek Contour kit, kad tai labai geras reikalas. Turiu Light ir naudoju žiemą/vasarą užtepant daugiau ar mažiau pagal poreikį. Esu šviesios odos, bet neperdozuojant pats tas, o kai įdegu, daugiau užtepus vėlgi labai gerai.  thumbup.gif  Naudojasi taupiai, tik šviesesnė spalva (kurios kartais pakabinu gan daug) jau pusiau susinaudojo, o tamsioji dalis matosi, kad ne nauja, bet nepasakyčiau, kad daug sunaudota, palyginus kiek naudoju. O dėl tų trijų dalių palečių - dar nebuvo, kai pirkau savąją, dabar imčiau tą didesnę, bet ir tai vien dėl gobšumo  biggrin.gif

Gal galima būtų nuorodą Jūsiškės sleek, nes internete daug visokių...
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2014 02 26, 11:25)
Gal galima būtų nuorodą Jūsiškės sleek, nes internete daug visokių...

Maniškė tai ji vienintelė. Tiksliai juk buvau parašius, kad dviejų dalių, Sleek Contour Kit spalva Light. Netingim googlint.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 02 26, 12:03)
Maniškė tai ji vienintelė. Tiksliai juk buvau parašius, kad dviejų dalių, Sleek Contour Kit spalva Light. Netingim googlint.

Tokia http://www.amazon.co...t/dp/B00B4BNYPW
Bet šitoj foto kažkaip iškreiptos spalvos... Nes čia http://www.sleekmake...ntour-kit-light kitaip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2014 02 26, 14:06)
Tokia http://www.amazon.co...t/dp/B00B4BNYPW
Bet šitoj foto kažkaip iškreiptos spalvos... Nes čia http://www.sleekmake...ntour-kit-light kitaip atrodo...

Skirtingos nuotraukos, skirtingas apšvietimas. Realybėj arčiau Sleek puslapio nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2014 02 25, 19:42)
per tarpininkes is amazon.com  4u.gif

ir kiek gavosi pinigeliu pirkti per tarpininke? niekad nepirkus, idomu ant kiek mazdaug pabrangsta preke g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 02 26, 15:19)
ir kiek gavosi pinigeliu pirkti per tarpininke? niekad nepirkus, idomu ant kiek mazdaug pabrangsta preke  g.gif ?

Nedaug žinokit, apie 52 Lt su viskuo, persiuntimu Lietuvoje ir t.t, kaip už tokį daiktą visai negaila 4u.gif
Atsakyti
Kažin ar labai šviesi odai Sleek light variantas... trijų dalių fair ir light atrodo pirmos dvi spalvos vienodos, tik trečia skiriasi.
Atsakyti