Visu pirma reik pradziai tokius skruostikaulius aiskius turet, kad taip issikonturuot
o ta vieta surast ner sunku..pirstais galima pajaust zemiausia vieta po sruostu.. toj skylej/iduboj reik ir braukyt.. bet jei zmogaus veidas putlus, skruostikauliu naturaliai ner NIEKADA jis taip neatrodys, kaip toj foto..
beja, man asmeniskai geriausia issiryskina skruostikauliai, kai pirmiauia tiesiog su pirstu breziu linija, po skruostikaliu, toj iduboj, tada ja pasklaidau, kad neatrodytu atstri ir tada ant virsaus dedu normaliai bronziko su sepetuku jau.. tada gaunas tas linija,kur brezta su pirstu is po bronziko taip matos, tiksliau pats skruostikaulis atrodo daug ryskesnis.. nemoku paaiskint as gal, bet pabandykit ir gal bus aiskiau
nes vien jau tarkim, kai tarkim veidas buna kudenis (vasara pvz
), padarius fish face ta vadinama,kai padarai anciuko lupas, ziurint is priekio matos skruostikaulio linija, ja paryskinu pirstu, ji buna dar ryskesne, nes dedi bronzika butent toj vietoj,kurs jis naturaliai yra.. skruostikaulis.. o kai tarkim su sepetuku, tai jei platesnis, tai neuzsideda butent ten.. p.,s toje foto, kur idejot mano galva pan ir daryta,kaip as darau, pirma koncentruojasi aiskia linija tiesiai ant skruostikaulio, ta kur kaip jus sakot zemiau, ir toliau su sepetuku deda jau taip placiau.. bet pas ja kaip sakiau matos labai ryskus skruostikauliai, jau tokia veido struktura, ten nors ir biski pakonturavus butu taip pat..
Skruostikauliai ne problema, nereikia nieko spaudyt, jie ir taip aiskus. Bet vis viena neisiena graziai. Man svarbiau pati technika, nes veida tam turiu, priemoniu irgi.
Jei dedu po kaulu, tai man kazkaip atrodo per zemai. Gal sepeti siauresni ar tankesni reikia paiimt? Gal reikia ant kaulo krasto det?
Nu ok, reikes pabandyt pagal tavo metoda, nors fish face darau ir as.